Зображення користувача Леонід Українець.
Леонід Українець
  • Відвідувань: 9
  • Переглядів: 11

Методичка Майстер-ключ

На численні прохання читачів публікую методичку самовдосконалення, створену на основі книги Чарльза Ганела "Майстер-ключ".

Методичка створена на основі книги "Майстер-ключ" американського письменника європейського походження Чарльза Ганела. Користуючись принципом автора, що кожному народові і поколінню знання треба подавати іншими словами, я значно скоротив і спростив текст книги, додавши до нього сучасне розуміння хрестиянства і Великого Переходу.

Методичка написана в другій особі множини, бо розрахована на спільноту гравців Соларної Етномережі. Але вправи подані у першій особі однини: так, як я їх сам виконую. Рекомендації до виконання вправ можуть різнитись з тими, що подані в книзі Ганела. Ви можете розробити аналогічні власні вправи. Також в тексті стрічаються нові слова. Ось короткий словничок таких слов:

Аз - божественне я;

мудрость - мудрість;

результ - результат;

рішучость - рішучість;

Солце - сонце.

Стосовно сонячного сплетення використано стару назву. Буду радий отримати коментарі тілознавців-прихильників Сенсару стосовно відповідної назви, що достовірно відображає властивості фізіологічного органу.

Скопіювати методичку у форматі DOC

Завантажити книгу Чарльза Ганела "Майстер-ключ" у форматах TXT  DOC  PDF

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Якщо прочитати далі, то стає зрозуміло, що від конкретної людини, котра є проявом Цілого, залежить як вона взаємодіє з Цілим.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Коментарі

Зображення користувача Юра Корольчук.
0
Ще не підтримано

Хто, що думає про тези 24-26 в контексті твердження -

"У Всесвіті є тільки одна Свідомість, здатна мислити. І коли вона мислить, думки її стають для неї об’єктивними речами. Оскільки ця Свідомість всюдисуща, вона повинна бути присутньою у кожному; і кожен з нас повинен бути проявом цієї Всемогутньої, Всевідаючої й Всюдисущої Свідомості".

Як на мене то виходить, що від конкретної людини нічого не залежить кожен з нас лише піщинка в масі, але ж ми знаємо, що світом зараз фактично керує кілька людей, котрі шляхом спланованих реальних дій змінюють увесь світ.

Взагалі на НО також побутує як на мене міф про те що сама по собі думка може змінювати реальність. Я наприклад переконаний, що виключно енергетичним механізмом фізична реальність не змінюється, ми лише ідентифікуємо (відкриваємо) реальність, вона звичайно існує у багатох спектрах в т.ч. інформаційному але усі вони взаємодіють і існують навколо фізичної реальності, на певному етапі навіть енергетичний вплив переходить межу і за допомогою фізичних засобів стає реальністю в такому випадку ця думка це технологія (методика), що має обєктивні матеріальні умови (як мінімум талант, навчання, передачу навиків іт.д.).

Виправіть мене хто знає інший шлях.

Волю не здобувають на одинці

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Якщо прочитати далі, то стає зрозуміло, що від конкретної людини, котра є проявом Цілого, залежить як вона взаємодіє з Цілим.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

Лінк на завантаження PDF не працює

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.