Зображення користувача Леонід Українець.
Леонід Українець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 3

Резюме на статтю Анатолія Кльосова про походження людини, яка спростовує фальшиву концепцію «виходу людства з Африки»

Категорія:

Світ:

Коротке резюме статті Анатолія Кльосова "Не виходили наші пращури з Африки". При цьому намагаюся подати матеріал максимально зрозуміло для широкого кола читачів. Тож тезово відображаю найголовніше і найцікавіше.

230721bilarasa.jpg

Перші люди були білими
Перші люди були білими

Анотація

У своїй статті Не виходили наші пращури з Африки Анатолій Кльосов аналізує стан справ щодо сучасних уявлень про походження людини. Зауважуючи, що ця тема є дуже цікавою для науки, філософії і формування світогляду, Кльосов стверджує, що наразі вона є дуже заплутаною. Дослідник розглядає такий чинник як сумління науковців, що стоять перед спокусою прославитись і отримати фінансування для своєї діяльності. Також він вважає, що є багато заангажованих досліджень, що з певних міркувань будь-що намагаються довести походження людини саме з Африки.

При цьому автор аналізує гіпотезу походження людини з Африки, починаючи з того моменту, як вона набула популярності в наукових колах, а саме з 1987 року. Тоді в журналі Природа (Nature) була опублікована стаття про дослідження мітохондріальної ДНК, автори котрої зробили висновок про походження людини з Африки. Після цього в пресі розпочався бум, що із захватом тиражував повідомлення про те, що людство походить з Африки. Анатолій Кльосов показує хиби міркувань, котрими автори тієї статті прийшли до такого висновку.

Далі Кльосов аналізує концепцію «про вихід людства з Африки» і вказує на принципові помилки її прихильників. Науковець зауважує, що більша давність одного з організмів не є достатнім критерієм пращурності. А також, що більша генетична різноманітність не є критерієм давності. Він показує на конкретних прикладах досліджень інших науковців, що така різноманітність могла виникнути в пізніші періоди завдяки міграціям. Адже Африка - це відкрита система, і вона відкрита для входу і виходу. Цікавою є думка про глобальну катастрофу, котра знищила майже все населення Євразії приблизно 70 000 років назад, тим самим зменшивши генетичну різноманітність такої популяції.

Для підтвердження своєї тези Анатолій Кльосов розглядає усталені дані про ДНК людини та її мутації, про міграції вірусу герпесу, що є супутником людини, розповідає про антропологічні дані та труднощі датування за допомогою радіовуглецевого аналізу тощо. Зокрема повідомляє, що "нема в нас «африканських» мутацій, набутих нами за останні 150-200 тисяч років".

Найближчі вимерлі родичі людини розумної - неандертальці мали світлий колір шкіри і в Африці не мешкали. Автор наводить приклади міграцій з Євразії в Африку за останні 3 000 років, котрі зробили свій внесок в генетичну різноманітність представників цього регіону. Додатковим аргументом правильності його тези є кластеризованість вірусів-супутників людини за географічною ознакою.

В результаті науковець дійшов висновку, що наші пращури з Африки в останні 200 тисяч років не виходили. А ті, які з Африки виходили, не породили сучасне неафриканське людство. Це засвідчує весь комплекс отриманих даних - і генетика, і антропологія, і археологія, і ДНК-генеалогія. Можливо, не тільки в останні 200 тисяч років, а й раніше.

Коментар

Від себе хочу додати, що перед визначенням питання про походження людства, треба дати відповідь на питання: що таке людство? Це суспільно-політична цілісність чи біологічна змагальність? Європеоїди і монголоїди - це представники одного біологічного виду чи різних біологічних видів?

Линки

1. Анатолий А. Клёсов, профессор, доктор химических наук
 
2. Стаття Анатолія Кльосова "Не виходили наші пращури з Африки" українського мовою

В тему: 

Наші інтереси: 

Досліджуємо природу людини. Якщо прагнеш щось пізнати – поглянь, звідки воно виникло. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Вакула Коваль.
0
Ще не підтримано

Гени нікуди не дінуться, вони є. Читав колись про досліди европейців, буцімто білі люди мають гени неадертальців. Тільки досліди були на ірландцях всяких, а не на українцях. А монголи навіть зовнішньо подібні неадертальцям. Тому і туркмени доводять про себе, що вони принесли культуру арійцям, бо перевіряють не українців, а европейців на родство.
Далі:
1. Слова "раб" і "слов’янин" в них майже однакові і не мають інших однокорінних слів. Виходить, їх предки вели монголо-татарське життя, крали ясир.
2. Не мають культа хліба, як в нас, полюбляють напівсире(біфштекс з кров’ю) та сире(татарський салат) м’ясо.
3. Не мають нашої "руської" печі, яка пече хліб і опалює хату. Опалюють будинки коминами - це трохи модернізований монгольський очаг.
4. Досі миються у непроточній воді: затикають в поїзді умивальник, набирають туди воду і плещуть в лице. Наче степові люди, де води обмаль.
5. Ще років 100-200 назад було багато вузькооких німців. Це вони вже побілішали від лужичан асимільованих.
6. Згадайте, як вони нап’ялювали білі перуки колись, в судах, наприклад, щоб виглядати білими людьми.
7. В судах у них "правило прецедента". Себто, не розуміючи арійських законів справедливості, вони вишукували у старих рішеннях судів (започаткованих від наших пращурів) подібні судові рішення і копіювали. І копіюють досі. Ця їх звичка до традицій - ніщо інше, як давня звичка копіювати арійське, не розуміючи його достеменно.
8. Митися взагалі вони недавно почали, але й досі мають зменшену гидливість: це від них в нас модні "совміщьонні санузли", кухні "совміщьонні із залами". Купатися по черзі у одній воді у ванні - традиція. Коли миють посуд миючими засобами, то не сполоскують, а ставлять, щоб стікало. Вирахували, що середній англієць через це на рік з’їда з літру того шампуню, а вони все одно не сполоскують посуд.
9. Досі звуть себе "тілами", "body", бо вони від диких племен, від язичників. (Наших предків називати язичниками неправильно, бо вони молилися не тільки примітивним богам, а знали про просвітлені духовні стани).

VAKULA

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Все просто, лаконічно і зрозуміло. Дякую за гарну роботу!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Будь ласка.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

З Кльосовим погоджуюсь наші пращури від темношкірих африканців не походять. Я більше довіряю інформації про те, що людина, флора і фауна, які на землі з інших планет переселені та принесені. Різний колір шкіри - значить прабатьківщина на різних планетах.

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Справа на тільки у кольорі шкіри. Наприклад, монголоїди мають плоску форму обличчя - таку ж, як і синантропи, тобто місцеві людиноподібні істоти. Це вказує на змішування людей з тваринами. Звісно, монголоїдам буде приємніше, що вони прилетіли з іншої планети. Цікавий підхід: якщо не бажаєш розбиратися у предметі - все вали на інопланетян.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Треба про це розповісти Олександру Філатовичу. Бо він в одній із своїх книг розказує казку про те, що Арії прилетіли з іншої планети і вже на землі миттєво сформували свої тіла і почали жити в саду, до росли помідори та інші овочі та фрукти.
Читачі сприймають усе буквально і потім починають поширювати думки про те, що людей створили інопланетяни.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Максимум що могло бути переселено з інших планет то це хіба що сама ДНК яка на цій планеті і еволюціонувала аж до людини розумної. бо адже 95% ДНК у нас є спільними зі всім живим на цій планеті, що і є ознакою еволюції ДНК яка й по нині також точно так же само триває щоправда нині цьому ще також сприяє людство в неприродній спосіб. Ну а решту так сказати, що люди прилетіли з різних планет бо у них бачте є 4 види очей як деякі про це стверджують, то це ратше наразі виглядає як фантастика аніж реальність. Адже все людство у своїй сукупності є між собою родичами в притул навіть із мавпами та як я вже на початку був писав і навіть з простими і банальними грибочками, комашками і т.д.

Зображення користувача Устим Кармелюк.
0
Ще не підтримано

Що означають чотири масті в колоді карт ? Чому чотири ? Є ще запитання, але поки ці два..

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Кармелюк каже:
Що означають чотири масті в колоді карт ? Чому чотири ? Є ще запитання, але поки ці два..

Відповідь проста, бо парні числа!
Чому карти магічні?
Тому що з них можна витворяти ось це
http://www.youtube.com/watch?v=oM8fz85K8dQ
А якщо говорити вже прямо, бо тому що людство ще не вийшло на рівень шести мастей.

Зображення користувача Устим Кармелюк.
0
Ще не підтримано

шести мастей ? он як..

так що означає кожна з чотирьох мастей, які вже є..? )

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Кармелюк каже:
шести мастей ? он як..
так що означає кожна з чотирьох мастей, які вже є..? )

Ну а на [url=http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%8C_(%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8)]Вікіпендії[/url] вас відповідь та задовільняє?

Зображення користувача Устим Кармелюк.
0
Ще не підтримано

щось там нічого толком немає. Але.. не знаєте, то не знаєте.. нічого страшного. )

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Кармелюк каже:
щось там нічого толком немає. Але.. не знаєте, то не знаєте.. нічого страшного. )

А навіщо того всього знати, коли є ВікіпедіЯ=)

[url=http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%8C_(%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8)]Масть (карти)[/url] А зараз запосиланням вже є???

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

У вікіпедії можуть бути хиби.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Кармелюк каже:
шести мастей ? он як..
так що означає кожна з чотирьох мастей, які вже є..? )

До того посилання, що Вам надав пан Альберт - "нате й мою баночку на дьоготь" ;). Згадав, що колись чув таке "в церковній ограді":

"До прикладу, слово «трефи» з ідишу перекладається як «нечисть». Цим словом називають в грі Хрест. «Бубни» означають цвяхи, якими були пробиті пречисті руки і ноги Христа Спасителя. «Піка» - це спис римського воїна Лонгіна сотника, який пробив ребро Іісуса, і після побаченого повірив в Христа як Бога, прийнявши мученицьку смерть. «Черва» нагадує євангельську губку, на якій давали жовч і оцет, коли Господь був спраглий в муках на Хресті.

Слово «козир» похідне від слова, яке взято із Талмуду «кошер» (жертвоприношення). Усвідомлюючи це, потрібно розуміти, в якому жертвоприношенні ті, хто грають в карти беруть участь, коли в пориві страсної гри з розмахом вдаряють картою об стіл кажучи: «Козир!» тим самим виражаючи своє злорадство і перевагу над іншими, які не можуть встояти перед «козирем». Щось подібне переповнювало озлоблені серця тих людей, які розпинали Христа, знущаючись над Ним. Хоча тиждень назад вони ж кричали Спасителю: «Осанна вишніх благословен хто йде в ім’я Господнє».

Карти несуть в собі зло, яке породжує інше зло. Невипадково саме на картах гадають, гра називається «дурнем», і «в дурнях» не розуміючи того, залишаються всі учасники гри."

(більш детально ТУТ - http://dc.lviv.ua/zahoplennya-ta-hob/305-chi-mozhna-grati-v-karti.html. або ТУТ - http://www.kyrios.org.ua/forum/mozhna-ne-mozhna-/4-karti-grati-mozhna-chi-grih.html?start=20)

Хоча, як кажуть і самі священники, "...навряд чи якась людина грає в карти щоб глумитися з страстей Хрестових..."

Цікаво, що Вікіпедія "знає" лише про одну козацьку гру в карти: "Відома тільки одна козацька гра в карти - чупрундир, суперників в якій смикали за чуба стільки разів скільки очок на картах залишилось", тоді як Іван Котляревський в "Енеїді" навів їх кільканадцять назв:
"Які ж були до карт охочі,
то не сиділи дурно тут,
гуляли часто до півночі
в ніска, в пари, у лави, в жгут,
у памфиля, в візка і в кепа,
кому ж із них була дотепа,
то в гроші грали в сім листів.
Тут всяку всячину іграли,
Хто як і в віщо захотів,
Не раз доходили до чуба,
Як загулялися в жгута,
В хлюста, в пари, в візка іграли,
І дамки по стому совали;
Чорт мав порожнього кута.".

А свідчень тому, що козаки таки грали в карти наводять багато - від картин козака Мамая до "Запорожців" Рєпіна.
(Більше ТУТ - http://tyzhden.ua/History/23914)

А ще і М.В.Гоголь (к/ф "Пропала грамота", 1972), не забув навести епізод де козак Василь грав на "хоч і грішні, але таки наші козацькі душі":
"- Дурень! Дурень! - почув козак Василь в черговий раз програвши в карти.
- Плюнь в карти, - непомітно підказав на вухо Василеві Добрий Чорт.
- Тьху! - Плюнув козак Василь.
....
- О! То я таки справді був дурнем!"

Але як з цим бути: " "Хто ж скаже братові: Нікчема! - той підпаде під верховний суд. А хто скаже: Дурень! - той впаде у вогонь пекельний" (Мт. 5, 22)."?...

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Устим Кармелюк.
0
Ще не підтримано

Багато що вже знав раніше... за інше Дякую )
Але моя думка полягає в тому, що чотири масті характеризують чотири роди.. Хоча пан Альберт і відкидає це .. Якщо я правильно зрозумів.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Кармелюк каже:
Багато що вже знав раніше... за інше Дякую )
Але моя думка полягає в тому, що чотири масті характеризують чотири роди.. Хоча пан Альберт і відкидає це .. Якщо я правильно зрозумів.

Кармелюк каже:
Багато що вже знав раніше... за інше Дякую )
Але моя думка полягає в тому, що чотири масті характеризують чотири роди.. Хоча пан Альберт і відкидає це .. Якщо я правильно зрозумів.


Саме так!
Адже наразі нині прийнято вважати, що родів є 20

Что такое ДНК-генеалогия?

А якщо ви ведете мову про ось ці раси

Чи як ви кажете не раси. а саме роди як я підозрюю саме ось ці

То моя вам відповідь що їх є 20!

Зображення користувача Устим Кармелюк.
0
Ще не підтримано

так, саме про РОДИ.. На Землі їх тільки чотири.. всього знав що їх 16.. про 20 не зустрічав жодної згадки.. але тим не менше розкажіть про 20.. або дайте якісь посилання. Мені ця тема дуже цікава.. Наперед Дякую .

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Кармелюк каже:
так, саме про РОДИ.. На Землі їх тільки чотири.. всього знав що їх 16.. про 20 не зустрічав жодної згадки.. але тим не менше розкажіть про 20.. або дайте якісь посилання. Мені ця тема дуже цікава.. Наперед Дякую .

За 16 дякую, потішили, я якраз також в думках розробляю подібну теорію родів, але вона у мене ще не стійка і майже не обдумана до деталей)
Тим не менш пане Устим Крамелюк, для початку пропоную вам переглянути ось це відео Что такое ДНК-генеалогия? А вже потім зрозуміти чи ви визнаєте земні роди, тобто наші які живуть на нашій планеті, чи для вас є суто принципово 4 роди що прилетіли були з інших планет.. Бо якщо ви прихильник теорії прильоту наших пращурів з інших планет власне через що ви вже апріорі не здатні будете визнати 20 родів (+2) то у такому випадку нам наприклад обом ні про що далі буде вести спільну мову.

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Що ви знаєте про такі масті, як дзвінка та вино?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Устим Кармелюк.
0
Ще не підтримано

вино це піка.. хіба ні ?

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Так, але до чого тут Хрестос: до дзвінки і вини (наголос на першому складі)?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Чому ви так думаєте?

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Друзі а що корисного у тому знанні про місце походження людини..Наш розум завжди хапається за якісь дурниці,а система викидує різну поживу для нього,.звідки ми пішли..арії ми чи не арії..чи є життя на інших шариках..та багато іншого..із самого дитинства нам засмічують голову сміттям і в результаті маємо калейдоскопічний кретинизм і готового раба системи...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Інформація про походження системно заглушується пропагандою для дезорієнтації людини. Своє походження треба знати. "Якщо прагнеш щось зрозуміти - пізнай, з чого воно почалося".

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

І це тільки одна з тем, котру заглушують.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

А таки має рацію Світ.

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Що до даної теми, то Явсе Світ позбавлений рації. В статті написано про те, що нас хочуть одурити, і роблять це узгоджено і наполегливо. Значить це для когось важливо. На мою думку, важливо повідомляти про те, що хтось розповсюджує хибні відомості. Навіть, якщо вони не важливі. Адже діти лукавого прокладають собі шлях маленькими кроками, починаючи з дріб'язкової брехні. Читайте про вікно Овертона. А також можете прочитати скорочену статтю або повну статтю самого Кльосова. Линк є в кінці резюме. Думаю, ви з вашим рівнем підготовки, подужаєте її. Бо моє резюме розраховане на широке коло читачів, далеких від науки.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Пане Леонід,а діти лукавого-це хто,чи що..Ви їх бачили,чи просто у них вірити...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Іншими словами, це діти диявола: фарисеї та їх ідейні спадкоємці. Детальніше про це поняття можна прочитати в цій статті.

До речі: діти лукавого схильні наполягати на тому, що Ісус Назарянин народився саме у Вифлиємі...

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Вдруге прочитав вказану вами статтю..Цікаве читання..Якщо відкинути ідею бога автоматично пропадає потреба у дияволі,якого придумали святоші,щоб мати на кого провину перевести за весь цей дурдом який твориться на планеті..Повіривши у це людина стає безвідповідальною перед собою і навколишнім світом...Це все лукавий-це не я,я не винуватий..так і проходить життя..Дякую за відповідь пане Леонід...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Що вас привабило до цієї статті?

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Дана стаття читається як чудовий пізнавальний художній твір..Можливо усе так і було насправді.....Десь рік назад коли я натрапив на дану статтю,то вперше познайомився із словом "хуцпа"..В одному слові із п'яти букв вказується правдивий діагноз суспільству..Поступово починаєш бачити і розуміти всю глибину змісту цього слова..Ось це і привабило мене не тільки до статті,а і до даного сайту...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Власне я письменник, пишу художні твори, але наукова тематика мені близька. Ставив собі за мету якомога доступніше розповісти загалові про наукові дослідження, котрі є складними і для мене. Тому намагався писати так, щоб легко було читати.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Дивно якось!
Резюме більше сподобалося аніж як за саму статтю.
Якби знав, то ліпше би її і не перекладав ту статтю цілий день для НО..XDD

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

А ще потім вьо до проведення ДНК аналізу!=)

Також хотілося би почути від пана Явсе Світу про те що невже стаття про: "Що говорить ДНК-генеалогія про кавказців" вам абсолютно була зовсім не корисною після її прочитання?=(

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Пане Альберт статтю ще не читав..дякую..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Явсе Світ каже:
Пане Альберт статтю ще не читав..дякую..

Якщо у вас буде бажання зробити мені приємність, то прошу пана якщо раптом прочитаєте ті публікації, то залиште після того там бодай якийсь слід у вигляді коментаря завдяки якому я зрозумію, що публікації вами були прочитані.

Особисто моя думка, що знання про походження дають багато пояснень і усвідомлень стосовно тих чи інших подій які є пов"язаними із формуванням психіки індивіда яка є невід"ємною частиною загального організму популяції, тобто психіки ментальності Роду Походження Людини Індивіда.

Зображення користувача Вакула Коваль.
0
Ще не підтримано

По-моєму, все просто: погляньмо на мапу світу. Є центри рас: біла, чорна, жовта (можна розділити жовту на китайців та монголів). Всі інші роди - це змішування племен за різних часів і умов. Іранці, семіти, Індія(цигани-рома) румуни ромеї-італійці це змішані біла з чорною. Фіноугри, татари, західні европейці - біла з жовтою. Індіанці - гілка жовтої раси. Жовта має неандертальський вплив. Читав, що у ірландців є неадертальські гени - правильно, бо Европа, ті ж кельти, германці - це теж змішана з білою жовта. Вони заселили Европу, коли там розтанув льодовик. Із саг видно, що арії, пускаючи їх на ці нові землі, робили їм жорстокі іспити, переводили у свою віру, наскільки це було можливо. Вчили мові, як могли: "Це вода" - "зє ватер", "це ворон" - "зе равен"....
Всі мови світу мають, якщо не пряме походження, то глобальний вплив нашої мови.Урок китайської. Чим далі від центру, тим мови племен нелогічніші і простіші за побудовою реченнь.

VAKULA

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Vakula каже:
"Це вода" - "зє ватер", "це ворон" - "зе равен"...

Це вода - the water.

Так, щоб зрозуміліше.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

О-о-о бо-о-о-оже-е-е..
Ця китайська..
Я був на двох уроків по китайській, так у мене так після неї голова боліла що то страшне.. В голові немов як мікросхеми погоріли.. Я як почав намагатися усвідомити їхній менталітет через призму їхньої мови, що у мене просто реально голова розколювалася від болю тієї якоїсь явно примітивної мови що формує якийсь реально тупий менталітет тих хто балакають тими вигуками.. бр-р-р-р...

Стосовно вашої простоти, то якби то так було усе просто, коли виявилося що половину чи то так якась значна частина москалів є нігерами, точно так же само як білі нігери що проживають в Північній Африці..
Хех, мені б вашу таку простату в популяціях людей..=((

Но! Але тепер я буду вже знати де я можу собі слухати уроки німецької яку я так і не вивчив за все своє життя=0

Зображення користувача Вакула Коваль.
0
Ще не підтримано

Якщо любите плутанину, то ніхто вам її не розплута. Треба не любити плутаниу і розплутувати :)
Про австралоїдів не написав - не так важливо.
А що серед москалів - частина негрів - можливо, бо й назви "саринь" і "сарацин" подібні і там срібло якесь арабське в них було, та й шоломи в арабських написах. Араби ж мають частку негрів. Дрібні впливи, перемішування народів не важливі їх безліч.

VAKULA

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Які свідчення того, що західні європейці мають монголоїдні гени?

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Вакула Коваль.
0
Ще не підтримано

Гени нікуди не дінуться, вони є. Читав колись про досліди европейців, буцімто білі люди мають гени неадертальців. Тільки досліди були на ірландцях всяких, а не на українцях. А монголи навіть зовнішньо подібні неадертальцям. Тому і туркмени доводять про себе, що вони принесли культуру арійцям, бо перевіряють не українців, а европейців на родство.
Далі:
1. Слова "раб" і "слов’янин" в них майже однакові і не мають інших однокорінних слів. Виходить, їх предки вели монголо-татарське життя, крали ясир.
2. Не мають культа хліба, як в нас, полюбляють напівсире(біфштекс з кров’ю) та сире(татарський салат) м’ясо.
3. Не мають нашої "руської" печі, яка пече хліб і опалює хату. Опалюють будинки коминами - це трохи модернізований монгольський очаг.
4. Досі миються у непроточній воді: затикають в поїзді умивальник, набирають туди воду і плещуть в лице. Наче степові люди, де води обмаль.
5. Ще років 100-200 назад було багато вузькооких німців. Це вони вже побілішали від лужичан асимільованих.
6. Згадайте, як вони нап’ялювали білі перуки колись, в судах, наприклад, щоб виглядати білими людьми.
7. В судах у них "правило прецедента". Себто, не розуміючи арійських законів справедливості, вони вишукували у старих рішеннях судів (започаткованих від наших пращурів) подібні судові рішення і копіювали. І копіюють досі. Ця їх звичка до традицій - ніщо інше, як давня звичка копіювати арійське, не розуміючи його достеменно.
8. Митися взагалі вони недавно почали, але й досі мають зменшену гидливість: це від них в нас модні "совміщьонні санузли", кухні "совміщьонні із залами". Купатися по черзі у одній воді у ванні - традиція. Коли миють посуд миючими засобами, то не сполоскують, а ставлять, щоб стікало. Вирахували, що середній англієць через це на рік з’їда з літру того шампуню, а вони все одно не сполоскують посуд.
9. Досі звуть себе "тілами", "body", бо вони від диких племен, від язичників. (Наших предків називати язичниками неправильно, бо вони молилися не тільки примітивним богам, а знали про просвітлені духовні стани).

VAKULA

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Влучні спостереження. А традиції сироїдіння є тільки у степовиків?

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Пане Альберте ви кажете що основних рас не 4 а 20 - порошу дати посилання на джерела(бажано кілька), хочу прочитати...

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Олег Подорожній каже:
Пане Альберте ви кажете що основних рас не 4 а 20 - порошу дати посилання на джерела(бажано кілька), хочу прочитати...

Перепрошую, рас 4 та безліч їхніх підрас.
А родів є близько 20 (+2)
Роди і раси це зовсім різні речі..
Рід може мати своїх представників у будь яких расах..
І родами у даному випадку умовно називають гаплогрупи тобто грамотніше казати гаплогруп є 20, но у зв"язку із тим що ця наука не є вже аж такою легкозрозумілою для загалу (у тому числі й для мене також) то для зручності гаплогрупи умовно назвали родами.

В публікації "Що говорить ДНК-генеалогія про кавказців" Кльосов якраз і розпочав ту першу частину днк-генеології більш детально розповідаючи саме на прикладі родів кавказців..

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Для однозначності краще використовувати термін гаплогрупа.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Чомусь посилання

http://wikiboria.sd.org.ua/wiki/%D0%9F%D0%BE%D1%85%D0%BE%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F_%D0%BB%D1%8E%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B8

веде до "незнайденої сторінки"...

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Ми закрили проект Вікіборія з технічних причин. Замість нього зробили дещо ефективніше: https://www.ar25.org/project/dictionary

Зірка Вітошинська каже:
Чомусь посилання
<a href="http://wikiboria.sd.org.ua/wiki/%D0%9F%D0%BE%D1%85%D0%BE%D0%B4%D0%B6%D0%... rel="nofollow">http://wikiboria.sd.org.ua/wiki/%D0%9F%D0%BE%D1%85%D0%BE%D0%B4%D0%B6%D0%...
веде до "незнайденої сторінки"...

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Дуже добре, Миру! Вікіпедія вже давно стала "шляховиком" товпи. А хто може доповнювати наш словник?

Миро Продум каже:
Ми закрили проект Вікіборія з технічних причин. Замість нього зробили дещо ефективніше: <a href="https://www.ar25.org/project/dictionary" rel="nofollow">https://www.ar25.org/project/dictionary</a>

Зірка Вітошинська каже:<blockquote class="bb-quote-body">Чомусь посилання
&lt;a href="<a href="http://wikiboria.sd.org.ua/wiki/%D0%9F%D0%BE%D1%85%D0%BE%D0%B4%D0%B6%D0%... rel="nofollow">http://wikiboria.sd.org.ua/wiki/%D0%9F%D0%BE%D1%85%D0%BE%D0%B4%D0%B6%D0%... rel="nofollow"&gt;<a href="http://wikiboria.sd.org.ua/wiki/%D0%9F%D0%BE%D1%85%D0%BE%D0%B4%D0%B6%D0%... rel="nofollow">http://wikiboria.sd.org.ua/wiki/%D0%9F%D0%BE%D1%85%D0%BE%D0%B4%D0%B6%D0%...
веде до "незнайденої сторінки"...</blockquote>

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Сторінки

  • Сторінка
  • of 2
  • >