Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

«Знак довіри» - національна програма першості для компанії

«Знак довіри» - це національна маркетингова програма, створена для визначення рівня довіри споживачів до конкретного бренду чи компанії або мережі магазинів чи онлайн-магазину. Вона дає можливість отримали нагороду, що надалі сприятиме підвищенню репутації та нарощуванню продажів.

Як визначається переможець програми

Переможець проекту «Знак довіри», повна інформація про який зібрана на сторінці https://www.znak-doviry.com/, визначається шляхом опитувань групи людей, що відповідають певним соціально-демографічним критеріям. Хто саме буде брати участь в опитуванні, вирішує замовник, тобто компанія чи торгова марка. Оскільки програма реалізується на базі кількісних опитувань цільової аудиторії, на результати не може впливати ані організатор, ані журі.

Респонденти проекту – потенційні споживачі чи клієнти, що підібрані за конкретними критеріями: віком, статтю, регіоном проживання, тощо. Обираються потенційні клієнти компанії чи бренду. Наприклад, для виробника дитячих іграшок важливо дізнатися думку молодих батьків, тож опитувати будуть саме цю групу населення. Дослідження можуть проводитись в межах одного міста, області або всієї країни.

Як взяти участь у проекті «Знак довіри»?

Щоб стати учасником проекту, компанія чи бренд мають заповнити форму на офіційному сайті організатора. Окрім назви та сфери діяльності, претендент має надати фірмовий логотип та адресу сайту для того, щоб респонденти змогли впізнати їх. Нерідко бувають такі випадки, коли покупці впізнають логотип, який вони бачили на упаковці продукції, при цьому назви торгової марки не знають.

Після заповнення форми претендентові приходить підтвердження про участь. Після цього виконується опитування, підраховуються результати та визначаються переможці.

Що отримує переможець конкурсу?

Компанії, що шукають рішення як підняти продажі та залучити нових клієнтів, в першу чергу зацікавлені в участі у проекті. Перемога в програмі та отримання відзнаки – це реальний шанс підвищити довіру до бренду, зміцнити позиції на національному ринку та позбутися конкурентів.

Переможець конкурсу отримує візуальний знак для інтеграції у стратегію комунікації зі споживачами. Нагорода «Знак довіри» можна використовувати в усіх каналах маркетингу, а саме:

  • на офіційному сайті компанії;
  • в соціальних мережах на корпоративних сторінках;
  • в сторі та рекламних постах в мережах Facebook та Instagram;
  • на упаковці продукції;
  • у відеороликах та відео оглядах на YouТube.

Користь проекту для споживачів

Побачивши відзнаку першості на упаковці продукції, споживач буде розуміти, що цей товар обирають інші люди. Репутація бренду залежить від думок споживачів, які залюбки діляться нею з іншими людьми. Люди довіряють думці інших, тож медаль довіри, зображена на товарі, буде вселяти впевненість в якості та безпечності вашої продукції.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи