Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Жіночі парфуми – останній штрих завершеного образу

Кожна жінка, збираючись вийти з дому, прагне бути у повному «озброєнні», а для цього має бути врахована кожна деталь.

Хіба це можливо, якщо не використовувати жіночі парфуми, які здатні підкреслити look своєї володарки, подарувати їй відмінний настрій, задати тон всього дня? Є безліч різноманітних ароматів, і кожен з них має своїх шанувальниць. Головне – купувати якісні продукти, які є стійкими, запах яких не має сторонніх «ноток». Тому потрібно звертати увагу на варіанти, вироблені відомими брендами, але не менш важливо знайти продавця, в асортименті якого вони є.

Підбір парфумів для жінок

Смаки у кожної представниці прекрасної статі індивідуальні, і саме вони є основою вибору того «арсеналу» ароматів, якими вони користуються.

Але є кілька порад, що стосуються того, як підібрати їх для різних випадків:

  • романтичним дівчинам влітку варто наносити легкі квіткові, цитрусові парфуми, які не мають дуже виразного шлейфа. Такі варіанти слід використовувати вранці і вдень. Для вечора краще зупинитися на фруктових, пряних, деревних ароматах з достатньо довгим шлейфом. Такий вибір буде гарним і для холодного сезону;

  • жінкам у віці більше підходять деревні, альдегідні жіночі парфуми або унісекс – наприклад, фужер, шипр;

  • леді, яка збирається ввечері на побачення, варто звернути увагу на спокусливі орієнтальні варіанти, які мають томливі «нотки» і навіть тягучість. Можна також скористатися анімалістичними запахами, до складу яких входять мускус, амбра. Особливо зворушливо вони будуть «звучати» в романтичній обстановці. Бажано, щоб жіночі парфуми, які «надягаються» на побачення, зміг чути лише кавалер, і лише наблизившись до їхньої володарки.

Важливим моментом у підборі аромату є його сумісність із жінкою. Буває так, що запах дуже подобається, а після нанесення його на себе приходить розуміння, що він зовсім не підходить. Щоб цього уникнути, слід тестувати продукт заздалегідь.

Парфуми в інтернет-магазині Notino

Його співробітники розуміються на якісній косметиці, тому каталог продавця складається лише з продукції найвідоміших виробників. Серед них Boss, Versace, Chloe, Chanel, L`oreal, Dolce&Gabbana. Це далеко не повний перелік брендів, шедеври яких представлені в асортименті.

Це якісні жіночі парфуми, і не лише вони. Продукти виготовлені з найякіснішої сировини, тому володіють неперевершеним ароматом, не викликають алергію. Каталог інтернет-магазину Notino дуже великий, а ціна його позицій є доступною.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи