Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 6

Запасні частини до комбайну СК-5 «Нива»

СК-5 «Нива» - дуже популярна модель самохідного зернозбирального комбайну, який випускався за часів СРСР на заводі «Ростсельмаш» починаючи з 1971 року.

Неймовірно, але цей комбайн і зараз успішно виконує покладені на нього задачі у багатьох селянських господарствах нашої країни, адже володіє високою надійністю, невибагливістю в роботі, простотою експлуатації, обслуговування та ремонту.

Запасні частини до комбайну СК-5 «Нива»

Великі навантаження на робочі механізми та деталі при збиранні врожаю, негативно впливають на їх стан, що призводить до зношення та необхідності в своєчасній заміні. Не дивлячись на те, що основні механізми виконані дуже якісно, все ж варто слідкувати за їх станом, і при необхідності – своєчасно здійснювати заміну.

Один із головних елементів зернозбирального комбайну СК-5 «Нива» - січкарня, на яку покладене відповідальне завдання, а саме – подрібнення соломи, що залишається після обробки зерна. При появі некоректної роботи подрібнювача, деформації ножів (затупленні) або при постійному забитті барабана соломою, саме час купити січкарню до комбайна, яка здатна забезпечити коректну роботу при збиранні врожаю.

Підприємство ТОВ «Агроман» - не тільки продавець надійних запасних частин до зернозбиральної техніки, але і безпосередньо їх виробник. В наявності – подрібнювачі соломи до комбайнів Нива як в зборі, так і окремими елементами, серед яких можна вибрати наступні запасні частини:

  • барабан подрібнювача;
  • блоки противорізу;
  • вали барабану січкарні, вали шнеку полови, втулки, гребінки, шківи, важелі, ножі, гребінки;
  • корпус блоку січкарні для комбайну.

Серед переваг купівлі серійної моделі січкарні від відомого виробника – висока якість виготовлення (ножі січкарні виконані зі спеціальної термообробленої сталі, товщиною в 5 мм) яку можна придбати за розумною ціною.

Переваги від співробітництва з безпосереднім виробником запасних частин

В зв’язку з тим, що СК-5 «Нива» зовсім не нова модель зернозбирального комбайну, то знайти для нього запасні частини іноді досить важко, але, завдяки пропозиції на сайті, кожен в змозі відновити робочий стан свого помічника в полі.

Виробництво запасних частин до комбайнів СК-5 «Нива» відбувається тільки з використанням сучасних технологій, що дозволило надати готовій продукції високої якості.

Серед переваг звернення до виробника запасних частин, окремо варто виділити:

- постійна наявність на складі запасних частин в великій кількості, що особливо актуально в період жнив;

- конкурентні та доступні ціни;

- швидка доставка по всій країни перевізниками;

- консультативна допомога при виборі та налаштуванні обладнання зернозбирального комбайну.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи