Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Замість російського Яндекс навігатора в Україну зайшов європейський онлайн-сервіс

Категорія:

Нідерландська компанія TomTom, що виробляє навігатори та програмне забезпечення до них, оголосила про розширення покриття свого сервісу для навігації TomTom Traffic на Україну, Литву, Естонію, Латвію, Хорватію і Румунію, а також на Оман, Катар, Бахрейн і Ізраїль.

Про це повідомляється в прес-релізі компанії.

Подальше географічне розширення TomTom Traffic в Східній Європі і на Близькому Сході буде допомогою для водіїв, підприємств та урядів у покращенні управління потоком трафіку, підвищенні безпеки дорожнього руху і ослабленні впливу транспортної перевантаженості на навколишнє середовище, – сказав віце-президент з розвитку бізнесу і бізнес-операцій TomTom Андреас Ервіг.

За його словами, охоплення сервісу розширилося до 64 країн.

TomTom Traffic пропонує свіжу інформацію про дорожні умови, такі як пробки, дорожні роботи і нещасні випадки.

TomTom – найбільший виробник портативних навігаційних приладів в Європі, заснований в 1991 році. Компанія має головний офіс в Амстердамі і понад 4,7 тис. співробітників по всьому світу. 

На сьогодні сервіс TomTom Traffic використовують більше 500 млн. телефонів, автомобілів і портативних навігаційних пристроїв.
 

Наші інтереси: 

Технологій, які неможливо замінити, немає. Після заборони Яндекса дехто казав: "Все пропало!" Але рівно за місяць з'явився новий і, напевне, не гірший сервіс.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи