Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як вибрати жіночу сумку?

Жіноча сумочка повинна поєднуватися з одягом, жіночими формами, бути практичною і стильною. Є кілька порад, які допомагають правильно підібрати жіночу сумочку, яка буде виглядати гармонійно і елегантно.

На що звернути увагу

При виборі жіночої сумочки в магазині https://sara.com.ua/ слід звертати увагу на кілька критеріїв. Куди плануєте ходити з сумкою? Для роботи необхідно вибирати містку практичну сумку, в яку помістяться ділові папери. Колір її повинен бути не вигадливим. На вечірні заходи підійде елегантний клатч. Для прогулянок і щоденного використання можна вибрати сумку-рюкзак.

Дизайнери постійно вдосконалюють моделі сумок, пропонуючи жінкам цікаві рішення. Вони враховують кожну деталь, зберігаючи важливі властивості сумки: стильний зовнішній вигляд, практичність, зручність. 2021 рік також багатий на різні модні нововведення.

А тепер повернемося до порад:

  • Зверніть увагу на стиль. Сучасна класика характеризується суворим елегантним дизайном, і підходить для повсякденного носіння або для ділових зустрічей. Шик 90-х поєднується з пляжним варіантом, сюди ж відносяться сумки на пояс.
  • Для робочого стилю необхідно вибирати простий і практичний дизайн.Власницям розкішних форм слід звернути увагу на сумки середніх розмірів, маленькі клатчі не дуже добре поєднуються. Чіткі геометричні форми доповнять образ.
  • Високим і струнким жінкам слід зробити вибір на користь максі сайз, у сумки повинна бути довга ручка, ідеально підходить хобо, сумка-мішок.
  • Дівчатам невисокого зросту зі стрункою фігурою рекомендується вибирати маленькі сумочки, включаючи на довгому ремені. Але сумка не повинна перебувати нижче лінії стегон.
  • Жінки середнього зросту і середньої комплекції повинні віддати перевагу повсякденним середнім сумкам. Якщо лінії тіла м'які, необхідно вибирати сумочку з більш жорсткими геометричними пропорціями.
  • Вибираючи сумку, станьте біля великого дзеркала, надіньте її через плече, щоб оцінити всі особливості.
  • Приміряючи сумку, варто покласти в неї кілька речей, щоб зрозуміти, чи не тиснуть ручки.
  • Виробники можуть робити одну модель в різних розмірах, уточнюйте це при виборі.
  • Поповнюючи гардероб, рекомендуємо вибрати відразу кілька сумочок. Для повсякденного використання, клатч, пляжну сумку тощо.

У нашому інтернет магазині SARA.com.ua ви можете купити будь-яку трендовую сумку 2021 року. Також в нашому каталозі представлені популярні і практичні моделі сумок, рюкзаків, клатчів. Завітайте до нас і ми допоможемо підібрати ідеальну сумочку.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи