Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як створити інтер’єр в американському стилі: 5 домінуючих ознак напряму

Американський стиль стає дедалі популярнішим в Україні, адже у нас люди також полюбляють надійні та практичні меблі з натуральних матеріалів, інтер'єри, що буквально дихають комфортом та чудово підходять для сімейного дозвілля.

 Цей напрямок у дизайні простору дуже різноманітний, адже США — це країна іммігрантів, де кожна етнічна група дбає про свій культурний внесок. Це дозволяє підібрати той варіант американського стилю, який до вподоби саме вам. А створити унікальний інтер'єр допоможуть фахівці зі збирання меблів на Viyar Bazar та голові ознаки напряму, які ми зібрали для вас!

Головні ознаки американського стилю в інтер'єрі

  1. Максимум простору. Позбудьтеся численних дверей та перегородок, без яких можна обійтися. У класичному варіанті майже весь перший поверх американського будинку об'єднаний: передпокій, вітальня, кухня, їдальня. Це демонструє гостинність, забезпечує вільну циркуляцію повітря, хороший рівень природного освітлення. Послуги меблевих майстрів стануть у нагоді, коли ви почнете зонувати просторе приміщення.
  2. Кольорова гама. Палітра оздоблення може бути будь-якою, але зазвичай перевага надається спокійним природним відтінкам, серед яких білий, шоколадний, бежевий, сірий, зелений. Вони забезпечують відчуття домашнього комфорту, безпеки. Пікантності можна надати окремими акцентами. Це може бути яскраве крісло, кілька кольорових подушок або плед-петчворк.
  3. Матеріали. Зверніть увагу на природні джерела оздоблення. Наприклад, до американського стилю чудово пасують дерев'яна підлога, стіл з гранітною поверхнею, металеві світильники, штори зі щільного натурального текстилю.
  4. Прикраси. В американському інтер'єрі суто декоративних речей зазвичай небагато. Це можуть бути кілька антикварних виробів або дорогих сувенірів з інших країн. Важливо дотримуватися помірності, аби оселя зберігала практичність.
  5. Меблі. Предмети інтер'єру зазвичай доволі масивні, дуже комфортні. Надайте перевагу простим моделям з якісної деревини. Доповнити великий диван та м'які крісла можна компактними столиками та іншими вінтажними дрібничками, які трохи відрізняються за стилем. З нуля підібрати меблі для американського стилю буває доволі складно. У цьому разі варто звернути увагу на приватних виробників, які готові запропонувати унікальні, з точки зору дизайну та функціональності, варіанти.

Найпростіше — звернутись по допомогу на онлайн-портал меблевиків «ВіЯр Базар»! Тут на клієнтів чекають сотні майстрів, які гарно розуміються на сучасних та класичних інтер'єрних стилях. Обрати виконавця можна за рейтингом, відгуками, портфоліо готових робіт.

Звертаючись до меблевиків з великим досвідом роботи, ви отримуєте гарантовано якісний результат. Серед них багато хто готовий розробити унікальний дизайн на вибір, відштовхуючись від ваших побажань та моделей з фото. Сервіс дозволяє завчасно підрахувати вартість замовлення завдяки простому калькулятору на сайті. Послуги «ВіЯр Базар» доступні не тільки у Києві, а й і інших містах України.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи