Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як проводити агрохімічний аналіз грунту та для чого він потрібен

Мрія кожного сільгоспвиробника – гарний врожай високої якості.

Мрія кожного сільгоспвиробника – гарний врожай високої якості. Дотримуючись сучасних агротехнічних заходів, створення комфортних умов рослинам та забезпечення їх поживними елементами – далеко не всі визначальні фактори успіху, адже є величезна залежність культур від температурних умов, вологи, кількості сонячної енергії, і найголовніше – від стану ґрунтів. Щоб дізнатись про поживний потенціал земельної ділянки, варто провести якісний аналіз ґрунту, який надасть точну інформацію, яка в подальшому допоможе кожному агроному створити найсприятливіші умови для будь-якої рослини.

Агрохімічний аналіз ґрунту. Основні показники

Аналітична лабораторія https://agrotest.com/poslugi/analiz-gruntu/ - вірний помічник для кожного, хто бажає отримати якомога якісний та комплексний аналіз ґрунту за такими параметрами, як:

  • кислотність ґрунту;
  • вміст органічної речовини;
  • електропровідність;
  • склад ґрунту;
  • насиченість ґрунту основами, мікроелементами;
  • кількість нітратного азоту, доступного фосфору та інших елементів.

На протязі всього періоду вегетації рослини, вона потребує цілого комплексу макро та мікроелементів для свого розвитку та формування врожаю. Знаючи параметри ґрунту, кожен фахівець зможе самостійно підібрати необхідні культури або забезпечити оптимальний рівень живлення для рослин. Завдяки проведеному аналізу, можливо отримати якісні рекомендації на рахунок внесення необхідних добрив, які допоможуть отримати гарні та високі врожаї, але при цьому – не призвести до засолення або виснаження ґрунтів.

Першочергові заходи перед внесенням добрив

Комплексний аналіз ґрунту – єдиний оптимальний вихід для невеликих підприємств та маленьких фермерських господарств, котрі не здатні закуповувати комплексні добрива в великих кількостях. Точне та обґрунтоване внесення добрив – не тільки економія фінансових ресурсів, але і створення найкращих умов для рослин. Фахівці-хіміки в області агрохімічного аналізу ґрунтів використовують тільки сучасні методи і процедури на найновішому обладнанні, що дозволяє отримати якомога точні та неупереджені дані.

Лабораторія, працюючи з 2004 року – має багатий практичний досвід і в змозі надати комплексний спектр послуг, за допомогою яких, клієнт отримує не тільки максимально достовірні результати, але і рекомендації по внесенню добрив під заплановану культуру.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи