Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як економити на вартості освітлення будинку з лампами Violux

З кожним роком, тарифи невпинно зростають, що спустошує кишені багатьох українців, і саме зацікавленість заощаджувати свої власні кошти – вимога сучасності.

Передові стандарти енергоефективності – це перш за все використання ощадливих пристроїв та аксесуарів, які дозволяють значно зменшити суми в платіжках, де саме на електроенергію припадає чи не найбільша сума. Одним із дієвих методів економії є заміна застарілої системи освітлення в будинку на світлодіодну. Незважаючи на те, що ця технологія може мати більш високу початкову вартість, згодом, інвестиції себе оправдають:

- з кожним роком, ціни на світлодіодні системи освітлення знижуються;

- в довгостроковій перспективі, світлодіодні лампи швидко здатні себе окупити та економити до 80-90% на освітленні в порівнянні з лампами розжарювання.

Світлодіодні лампи Violux – один із найкращих варіантів для тих, хто бажає економити на освітленні свого будинку або квартири. Першочергово, перед придбанням світлодіодних ламп, спочатку необхідно підрахувати кількість і тип наявних в будинку ламп. Ви можете здивуватись від того, скільки лампочок є у Вас в будинку! І саме заміна кожної з них веде до значного зменшення витрат на освітлення.

Які види світлодіодних ламп найбільш популярні серед українців

Останнім часом, перехід на світлодіодне освітлення набув чи не найбільшої популярності серед багатьох співвітчизників, де саме лампи-кульки та лампи-свічки користуються особливим попитом. В інтернет-магазині представлений широкий вибір світлодіодної продукції від світових відомих виробників, які користуються неймовірним попитом як серед приватних домогосподарств, так і серед корпоративних клієнтів. Найбільш поширеними в Україні серед ламп є вироби зі стандартним цоколем E27 та Е14, тому, при пошуку світлотехнічної продукції ні у кого не повинно виникнути складнощів. При виборі світлодіодних ламп, варто приділити свою увагу таким параметрам, як:

  1. Колір бажаного світла. Правильний вибір освітлення для Вашого приміщення може мати вирішальне значення. Шкала Кельвіна використовується для опису зовнішнього вигляду світла, де нижчі показники градусу Кельвіна вказують на більш теплий жовто-білий світ, приємний до ока, а більш високі градуси вказують на синьо-білий світ. Наприклад, теплий білий колір (2700 кельвінів) найближче відповідає традиційній лампі розжарювання і ідеально підходить до таких приміщень, як спальні, вітальні. Він забезпечує теплий і комфортний рівень світла. Нейтральний білий колір (3500 К) можна використовувати практично в будь-якому приміщенні – кухні, коридорі, залі. Показник світлодіодних ламп в 3500 К - досить часто використовується в офісних або робочих приміщеннях. Кухні, ванні кімнати і робочі місця можуть виграти від більш прохолодної колірної температури (4100-5000 К). Біле денне світло (6500K) можна використовувати для освітлення робочого простору, або там, де є необхідність в яскравому світлі.
  2. Світловіддача в люменах.  
  3. Потужність. Серед великої кількості світлодіодних ламп, вироби, потужністю від 8 до 12 Вт – найбільш популярні серед споживачів.

Світлодіодні лампи - це інвестиція, і протягом тривалого терміну використання, вони здатні заощадити кошти завдяки своїй високій енергоефективності. У них найнижча сукупна вартість використання серед інших ламп будь-якого типу.

Максимальне заощадження – легко і просто

При фінансовій неможливості повної заміни освітлення свого будинку з ламп розжарювання на світлодіодну продукцію, корисні поради стануть дієвим способом економії. Варто почати з місць з найактивнішим використанням світла – спальні, вітальні та кухні. Саме заміна ламп в світильниках цих кімнат, дозволить значно зменшити енергоспоживання. Також, важливим фактором економії є місце, де можна вигідно здійснити покупки, і саме лед лампи від інтернет-магазину можуть стати однією з найкращих інвестицій в майбутнє.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи