Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вигідні акції на суші і роли у Львові

У місті Львів японська кухня користується великою популярністю. Зараз можна знайти смачні страви та взагалі за них не переплачувати. Якщо ви не знаєте де саме зробити замовлення, то зверніть увагу на такий відомий японський та паназіатський ресторан, як «Суші Мастер».

Кожному запропонований широкий вибір https://lviv.sushi-master.ua/ua/. Якщо ви не бажаєте переплачувати за замовлення, то просто обирайте позицію зі знижкою. На офіційному сайті є велика кількість доступних варіантів, які вам точно сподобаються.

Детальніше про акції на роли та суші

Зараз можна дуже добре зекономити на ролах, якщо знайти, коли й де саме їх замовляти. Наприклад, якщо ви ще не зверталися до онлайн-ресторану «Суші Мастер», то слід це зробити, оскільки там ви знайдете великий вибір ролів та досить доступні ціни навіть без акцій. Все меню можна знайти прямо на офіційному сайті або дізнатися в одного з консультантів.

Якщо розглядати саме акції, то в онлайн-ресторані «Суші Мастер» вони проходять кожного тижня. Частіше за все заклад пропонує потенційним клієнтам замовити окрему порцію ролів чи сет та отримати знижку приблизно у розмірі від 20 до 50%. Це вигідно, дозволяє спробувати щось нове та не переплачувати. Ви можете знайти такі позиції прямо на офіційному сайті «Суші Мастер» у спеціальному розділі, який називається «Акції».

Ще один варіант, як можна зекономити – це зробити замовлення у щасливі години. Зазвичай вони продовжуються цілу добу у вівторок, проте краще уточнювати це у консультанта, якщо розклад змінився чи дивитися інформацію прямо на сайті. У такий день потенційні клієнти мають змогу замовити 1 сет та отримати другий у подарунок чи за такою ж схемою замовити 2 позиції ролів, суші та взяти ще одну безкоштовну.

Також ви можете спробувати скористатися спеціальним промокодом. Зазвичай його отримують на електронну адресу підписники сайту або ж знаходять на окремих ресурсах. Якщо ви бажаєте перевірити власні знання, то беріть участь у спеціальних вікторинах від закладу. Можна виграти знижку або окрему безкоштовну порцію ролів.

Переваги онлайн-ресторану «Суші Мастер»

У Львові «Суші Мастер» користується великим попитом. Цей заклад працює і в інших містах України. Він багатьом подобається через великий асортимент, доступні ціни, індивідуальний підхід. Серед запропонованих позицій ви завжди можете знайти окремі страви для вегетаріанців та веганів.

Причини зробити замовлення в «Суші Мастер»:

  • великий асортимент;
  • ввічливе обслуговування;
  • доступність;
  • є безкоштовна доставка.

Зазвичай кур’єр витрачає від 45 хвилин на те, щоб привезти готове замовлення за конкретною адресою. Якщо ви обираєте роли через офіційний сайт онлайн-ресторану, то можете підібрати оптимальний час доставки чи позначити, що роли повинні привезти як можна скоріше.

Іноді кур’єр запізнюється. Причиною може бути непогода чи негаразди на дорозі. Зазвичай онлайн-ресторан про це повідомляє. Менеджер запропонує додаткову знижку у розмірі 15% за запізнення.    

Наші інтереси: 

Смачна їжа.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи