Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

Веганський сир – відмінна альтернатива молочним продуктам

Все більше і більше людей дотримується вегетаріанської дієти, тому попит на рослинні альтернативи м'ясним і молочним продуктам постійно зростає.

Особливо це актуально з заміною молочних продуктів, що містять лактозу, і саме веганські сири https://sz.lviv.ua/vegan_alternatyvy/veganski_syry/ - найкраще, що можна скуштувати в даній категорії.

На сьогоднішній день, найпопулярніший з усіх продуктів рослинного походження є саме веганський сир чеддер, який має неймовірний вершковий смак з гострими нотками і практично -  наближений по смаковим якостям до справжнього чеддеру з молока.

Види веганських сирів

Веганський сир чеддер – ідеальне доповнення для тостів, бутербродів, простого перекусу або в якості одного з головних інгредієнтів салату або піци, лазаньї. В його складі:

  • вода;
  • кокосова олія;
  • модифікований крохмаль;
  • сіль;
  • ароматизатор чеддар;
  • оливковий екстракт, екстракт паприки, бета-каротин, барвник, згущувач.

Також, серед веганських сирів – не менш популярні крем-сири, сир Фета, копчені сири, які можна замовити в магазині корисних продуктів. Серед пропозицій – як великі сирні блоки, так і нарізка в скибочках, тертий сир, запакований в щільно закриті пакети для довготривалого зберігання.

Рослинний сир – відмінна альтернатива молочним продуктам

Тим, хто не переносить лактозу, саме час зупинити свій погляд на продуктах рослинного походження, адже це не тільки смачно, але і корисно. Як правило, веганські сири виготовляються з якісних інгредієнтів, де основним компонентом є кокосова олія, кеш’ю та соя, а завдяки вдалому поєднанню трав та спецій, сири набувають неперевершеного смаку.

Серед переваг рослинного жиру, слід відмітити те, що він не містить консервантів та шкідливих домішок, тому є корисним для організму. Процес виробництва і дозрівання веганського сиру дуже схожий зі звичайним виробництвом традиційного сиру, і, щоб готовий продукт набув максимально насиченого смаку, рослинний сир повинен бути витриманим.

Страви з веганського сиру

Рослинні сири, за своїм смаком практично не відрізняються від молочних аналогів, тому, їх можна застосовувати як повноцінний замінник в багатьох стравах:

  • він ідеально підходить до смаження і розігріву;
  • так само плавиться і пом’якшується при впливі високої температури;
  • може використовуватись в соусах, пастах і піцах або інших, навіть холодних стравах (млинцях, з овочами, запіканках, спагетті).

Отримуйте справжню насолоду від кожного шматочка якісного веганського сиру.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи