Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 5

В Україні зростає популярність нікотинових паучів

Нікотинові подушечки (паучі) – досить унікальний продукт, який нещодавно з’явився на ринку. Він представляє собою один із альтернативних способів вживання нікотину без тютюну. Користуватись ним легко і зручно - розмістивши пауч під верхньою губою, нікотин, який є в складі цієї подушечки поступово вивільнюється і допомагає регулювати рівень нікотину в організмі.

Оскільки використання електронних цигарок продовжує викликати занепокоєння не тільки серед підлітків, але і дорослих, все більше зростає популярність інших видів та типів ароматизованих нікотинових продуктів, де саме нікотинові паучі VELO почали швидко розповсюджуватись. Як повідомляє www.0332.ua, зараз це дійсно унікальний та інноваційний продукт в новітній нікотиновій індустрії. Паучі сміливо можна назвати єдиною альтернативою для куріння, адже завдяки ним -остаточно вирішені питання з обмеженнями:

  • їх можна використовувати наприклад в польоті на борту літака, де є заборона на використання навіть електронних цигарок, або в будь-якому іншому місці (на концертах, ділових зустрічах, ресторанах);
  • паучі не залишають на зубній емалі своїх слідів;
  • не створюють диму та не шкодять оточуючим;
  • велика кількість смаків на вибір.

Варто вказати, що цей продукт призначений тільки для повнолітніх споживачів, адже паучі (нікотин) можуть викликати залежність.

Чи є нікотинові паучі безпечними для вживання

Не дивлячись на те, що ця нікотинова продукція досить нова на ринку, довгостроковий вплив нікотинових пакетиків на здоров’я людини досі невідомий і на даний момент, практично в жодній з країн немає ніяких заборон з цього приводу. Новизна, разом з правильним маркетингом цього товару, може здійснити справжню революцію та переосмислення вживання тютюнових виробів у всьому світі, що може стати несподіваним ударом для світових лідерів-виробників тютюну.

Серед побічних ефектів від вживання можуть спостерігатись:

- подразнення ясен;

- біль у роті;

- гикавка, нудота.

Слід вказати, що не варто вживати нікотинові паучі разом з іншими видами тютюну (пластирі, цигарки, льодяники, нікотинова жуйка), адже є велика небезпека отримання досить великої кількості нікотину в організмі людини. Разом з тим – це відмінна альтернатива звичайному тютюнопалінню та досить ефективний спосіб відмовитись від цієї негативної звички, а згодом – і повністю від нікотину.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи