Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В окрузі Саррі у Північній Кароліні в офіційних установах заборонені автомати з продажу Кока-Коли

Категорія:

Спецтема:

Це відповідь на втручання корпорації в політику та її расистські «тренінги». Цікава реакція чорношкірого населення на «турботу» про нього з боку корпорації – чорні почали менше купувати Кока-Колу.

Ті, хто трохи стежить за подіями в США, знають, як минулого року розцвіло божевілля «BLM». Окрім погромів був ще такий наслідок: в деяких штатах, а також в деяких корпораціях почали «перевиховувати» пересічних американців. Їх вчать «усвідомити свою білу привілейованість і відмовитися від неї», «покаятися за свою білість», «намагатися бути менш білим» та іншу ахінею. Займається цим і корпорація Кока-Кола. Інформація про ці «тренінги» для персоналу потрапила у публічний простір. Зокрема, деякі слайди, які демонструють на цих «тренінгах» і які вимагають «засвоїти».

А ще Кока-Кола підтримує ліваків з Демократичної партії. Зокрема їх неадекватні дії.

Ось свіжий приклад. Після епопеї з виборами 2020, коли стало ясно, що завдяки багатьом «діркам» у законодавстві на виборах сталися масові фальсифікації, які дуже важко довести (саме через недосконалість законодавства) – в багатьох штатах почали вносити зміни у виборчі закони, щоб запобігти потенційним фальсифікаціям. Зокрема в штаті Джорджія було ухвалено внести у виборче законодавство положення, що виборець має пред’явити посвідчення особи з фотографією.

У нас в Україні на виборах ми пред’являємо паспорт. І нам це здається цілком нормальним.

Ви будете здивовані, але в багатьох штатах до сьогодні можна було прийти на вибори з посвідченням особи без фотографії (наприклад з читацьким квитком бібліотеки чи чимось подібним), а в деяких – навіть цього не потрібно, достатньо назвати свої ім’я, прізвище і адресу. Ясна річ, що рано чи пізно цією «діркою» в законі скористуються політичні шахраї, що ми й масово побачили на виборах 2020.

Так ось, після того, як Джорджія внесла у виборче законодавство положення про необхідність пред’являти на виборах посвідчення особи з фотографією – адміністрація Байдена одразу звинуватила Законодавчі збори Джорджії в ухваленні «расистського законодавства». Ну, ви зрозуміли логіку: у нас в Україні, де для голосування треба пред’являти паспорт – «расистське законодавство».

І адміністрацію Байдена підтримали кілька великих корпорацій, зокрема Кока-Кола, котрі випустили «відозву» із засудженням «расистського закону» в Джорджії.

До речі, Джорджія була першою, тому й списи ламалися насамперед навколо неї. А тепер подібні закони ухвалено в Техасі та розглядаються в низці інших штатів.

Так от, після цього дикого втручання в політику, після відверто расистських тренінгів, спрямованих на дискримінацію білих працівників, після підтримки лівацьких та екстремістських рухів типу BLM та «антіфа» - керівники округу Саррі (Surry County) у Північній Кароліні вирішили покарати корпорацію доларом.

На засіданні ради округу 17 травня ухвалено рішення заборонити автомати з продажу Кока-Коли у всіх офіційних установах округу. Приватних закладів це не стосується – в США приватне все ще є священним  і недоторканним.

Взагалі, округ Саррі є невеликим, для Кока-Коли це крапля в морі. Але важливий сам прецедент, який демонструє, що політика великих корпорацій, яким «зірвало дах», починає все більше дратувати пересічних американців.

І, до речі, ще один цікавих штрих. Свій «наїзд» на Законодавчі збори Джорджії Кока-Кола мотивувала боротьбою проти «білого расизму». Цікава відповідь чорношкірого населення на таку «турботу». За даними опитування соціологічної служби Rasmussen 37% чорношкірих американців стали «менше купувати Кока-Колу» у відповідь за «наїзд» Кока-Коли на Джорджію, 25% стали «купувати більше» (теж, як відповідь на політику щодо Джорджії). Як бачимо, незадоволених більше.


А якщо ви бажаєте зрозуміти, а чому це раптом великі корпорації підтримують лівацькі рухи – раджу прочитати статтю Курта Елліса (Curtis Ellis) «Це не протистояння лівих і правих – це протистояння великих і маленьких». На жаль, це була одна з останніх робіт пана Елліса, який у 2016 році був одним з радників кандидата в Президенти Дональда Трампа. 17 лютого 2021 він пішов за обрій.

 

Наші інтереси: 

Великі корпорації стають реальною загрозою демократії

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи