Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Америці тепер є свій «проффесор» з багатим досвідом наркоманії та корупції

Спецтема:

Гантер Байден тепер є запрошеним викладачем в університеті Tulane University. Навчальний курс називається «Fake news».

У 2014-2019 роках син Джо Байдена Гантер «працював» у раді директорів української газовидобувної компанії «Burisma», створеної регіоналом Миколою Злочевським. Гантер Байден ніколи не мав справу ані з нафтою, ані з газом, ані з енергетикою. Але чомусь саме під час віце-президентства свого батька він увійшов до складу ради директорів компанії і отримував за це величезні гроші. При тому він не був фахівцем у цій галузі, не знав ані української мови, ані українського законодавства, ані особливостей бізнесу в Східній Європі. То за що він отримував зарплату?

А потім (знову ж так під час  віце-президентства свого батька) він раптом отримав величезні гроші з Китаю. А також з Росії від Єлени Батуріної (дружини Юрія Лужкова) .

А тепер, коли його батько Джо Байден раптом став Президентом – Гантер Байден отримав запрошення від Tulane University стати запрошеним викладачем курсу «Fake news». Як і в попередніх випадках – Гантер не має досвіду роботи в медіа-галузі чи спілкуванні з репортерами. Але він має тата, котрий тимчасово є Президентом США.

Цікаво, що сам термін «Fake news» увів у життя 45-й Президент США Дональд Трамп під час своєї президентської кампанії 2016 року, де він наполягав, що ліберальні ЗМІ поширювали відверту брехню про нього. Тепер Гантер, який сам є «дотичним» до поширення брехні про Трампа – є викладачем курсу «Fake news».

До речі, нещодавно була опублікована книга Гантера Байдена «Beautiful Things», де він серед іншого розповідає про свою наркозалежність. Українська редакція «Голосу Америки» старанно вилизала дупу Гантеру, розповідаючи, що цією книгою він показав свою «близькість до народу». Але у мене виникають питання: як взагалі можна було запрошувати до викладання людину з наркозалежністю, з дуже сумнівними діловими партнерами, з купою ситуацій, коли він отримував гроші тільки за те, що його батько є американським високопосадовцем?

Якщо ви запитаєте: що таке «пробити дно» – то я вам відповім: це мутні схеми Гантера Байдена, побудовані на високій посаді його батька. При тому сам Джо Байден не робить жодної спроби «втихомирити» свого сина. Навпаки – схоже, що він має свій ґешефт з мутних схем Гантера.

 

Наші інтереси: 

Треба вчитися на чужих помилках, щоб не робити свої...

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

То, реготав би вдосталь, аби це не було так сумно...Ну, український проффесор не мав досвіду наркоманії, але мав досвід злодійства та сексотства...Схоже, слово "проффесор" вже застосовується до людей певного типу).

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

То, реготав би вдосталь, аби це не було так сумно...Ну, український проффесор не мав досвіду наркоманії, але мав досвід злодійства та сексотства...Схоже, слово "проффесор" вже застосовується до людей певного типу).

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Зауважте, шановні добродії, предмет, викладачем якого він став, зветься «Fake news», тобто, "Масова хуцпа". Не "Викриття масової хуцпи", тобто, англійською "Disclosure fake news", а "Масова хуцпа", тобто "Створення масової хуцпи". Цілком ймовірно, що Гантер Байден є дійсно майстром у створенні масової хуцпи, і тоді, запрошення його на таку посаду виглядає цілком логічно. Тобто, Гантер Байден є відтепер офіційно визнаним майстром зі створення масової хуцпи, а корупція тут ні до чого.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!