Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Троянди й ефективний догляд за ними

Не достатньо висадити у садочку троянди та забути про них. Як би там не було, але ця примхлива рослина потребує до себе уваги.

Потрібно забезпечіти догляд за трояндами, щоб вони змогли радувати око господарів не один рік. Троянди пред’являють високі вимоги до умов та місця посадки. Догляд за ними також повинен бути на вищому рівні.

Хоча, де хто стверджує, що ретельний догляд за трояндами не потрібен, бо вони доволі стійкі. Важливо правильно підібрати грунт. Для цього найбільш за все підійдуть легкі поживні, добре дреновані суглинки. Можна також використовувати інщі грунти, але щоб там не було багато вологи. Також, рослина повина рости у місці гарно освітленом та захищеном від вітрів.

Особливості догляду за трояндами

Найкращий розвиток троянда зможе отримати тоді, коли:

  • вчасно видаляється дика поросль;
  • усуваються вчасно відцвілі бутони;
  • регулярно рихлий грунт;
  • регулярно поливати рослину та підгодовувати її.

Полив та підживлення рослини завжди можна підтримати унікальним органічним добривом ЯРОС. Його завжди використовують для оприскування та проливанні. Коли в кущі набухають бруньки, то особливо потрібно обробити розчином ЯРОС рослину. Одного разу обробки не достатньо, тому за 7 днів до цвітіння потрібно повторити процедуру. В процесі росту також важливо оприскувати рослину.

Для оприскування троянд потрібно приготовити засіб у пропорції 25-50 мл розчину ЯРОС на 10 л води. Политі троянди краще зберігти від швидкого випаровування вологи, прикривання коренів корою хвойних дерев. Саме тоді волога буде випаровуватися повільніше.

Завдяки ЯРОСу, троянди будуть виглядати не тільки красивими, але й здоровими. ЯРОС - це високоякісне добриво, яке не тільки сприяє швидкому зростанню роз, але й покращує її декоративні властивості. У троянди після обрабки ЯРОСом збільшується кількість пагонів, покращується імунна система. Оскільки ЯРОС повністю розчиняється у воді, то і рослиною він засвоюється стовідсоткового.

Обробка троянд ефективним засобом ЯРОС завжди корисна. Завдяки такому догляду рослина не тільки вражає своїй красою та ароматом, але гарно перезимує й буде повноціно розвиваться на другий рік.

Оставити замовлення на стрінках інтернет-магазину зовсім не складно. Головне опри ділитися з об’ємами засобу та за допомогою менеджерів компанії правильно оформити замовлення. Цінне надходження по пошті можна перевірити, та при отриманні оплатити. Нова пошта працює в багатьох містах та селищах України, тому рослини не залишаться без ефективної підгодівлі. Універсальність екологічно чистого засобу щодо обробки рослин та городини зашкалює, тому зробивши замовлення один раз, зробиться ще багато разів. Клієнти, котрі придбали добриво один раз, залишаються з ним назавжди й роблять це постійно.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи