Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Трамп не вводитиме в Нью-Йорку карантин попри кількість заражених COVID-19

За його словами, карантин не потрібен. Зокрема, було вирішено не обмежувати в'їзд і виїзд зі штату. Президент США Дональд Трамп не буде вводити карантин у штаті Нью-Йорк попри кількість заражених коронавірусом COVID-19.

Про це Трамп написав у своєму Twitter.

"За рекомендацією робочої групи Білого дому з коронавірусу і після консультацій з губернаторами штату Нью-Йорк, Нью-Джерсі та Коннектикут, ми видамо рекомендації щодо подорожей. Карантин не потрібен", - заявив Трамп.

Губернатор штату Ендрю Куомо заявив, що у штаті вже введені обмежувальні заходи, зокрема заборонені масові зібрання. Він пояснив, що якщо Нью-Йорк заблокувати, то це вплине на економіку США.


Про реакцію деяких урядів на коронавірусну паніку: 

Адекватного підходу дотримується уряд Нідерландів. У своєму зверненні до земляків прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рут одразу вказав, що більшість з них будуть інфіковані вірусом. Якщо людина буде інфікована, але перехворіє без тяжких наслідків, то в неї з’явиться імунітет. Якщо таких людей буде багато, то вони сформують загальний імунітет. Це знизить вірогідність того, що вірус зачепить вразливих людей похилого віку та людей з пониженим імунітетом. Тобто, наразі потрібно захистити цих людей шляхом контролю над розповсюдженням вірусу. Коронавірус у Нідерландах: стратегія на вироблення природного імунітету без паніки та ідіотизму


Шведи безперешкодно пересуваються своєю вільною країною, здійснюють робочі поїздки за кордон, школи й дитячі садки працюють, дозволені масові зібрання чисельністю до 500 учасників. Населенню не рекомендують носити маски – тому що це безглуздо. Вільний народ: чому у Швеції нема карантину, хоча коронавірусу більше ніж в Україні?

Країна, яка вийде з цієї кризи з мінімальними економічними втратами, буде нагороджена значно кращим економічним статусом, ніж конкуренти. Швеція таки запроваджує антивірусні обмеження: ресторани вже не обслуговують за барною стійкою – тільки за столами


Ви ще дивуєтеся, звідки в Україні взялися 73%? Та звідти ж, звідки й «епідемія» – з телевізору. Смертність від коронавірусу така сама, як від звичайного грипу, тільки масштаби захворюваності на порядок нижчі за грип. Про ситуацію в Норвегії, Південній Кореї та Японії розповідає письменник Павло Бондаренко. Практично всі фейки про «тисячі померлих» потрапляють в Інтернет і телевізор з Росії.

Наші інтереси: 

"Найвеличнішому лідеру" (с) треба брати приклад у реально великих політиків світу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Іван Андрійович.
0
Ще не підтримано

Це всього лиш заяви.
Швеція цьому приклад.
" Вільні люди", і що, вводять карантин.

Коментарі

Зображення користувача Іван Андрійович.
0
Ще не підтримано

Це всього лиш заяви.
Швеція цьому приклад.
" Вільні люди", і що, вводять карантин.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Це ти про що? Щось сталося?

Іван Андрійович каже:
Це всього лиш заяви.
Швеція цьому приклад.
" Вільні люди", і що, вводять карантин.

Все, що робиться з власної волі, – добро!