Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Топ-5 ліній доглядової косметики Vichy для ефектних жінок

Чиста здорова шкіра без комедонів, розширених пор, сухості, жирного блиску та слідів акне гарна навіть без макіяжу. Будьте впевнені у своїй чарівності цілодобово — якісна косметика для обличчя французького бренду Vichy успішно доповнює салонні косметичні процедури.

Mineral 89

Універсальна лінія першого етапу щоденного б'юті-ритуалу підходить для будь-якого віку. 89% у гелях, концентратах та тканинних масках займає високомінералізована термальна вода. Завдяки поєднанню з низькомолекулярною гіалуроновою кислотою одноразове нанесення засобу утримує вологу в епідермісі до 24 годин.

SLOW AGE

Ефективний догляд за шкірою під час менопаузи. У складі нічного крему-маски та денного флюїду з SPF 25 присутні три основні компоненти:

  • антиоксидант із екстракту кореня байкаліна — традиційного засобу китайських цілителів;
  • пробіотик біфідус — відповідає за посилення захисних функцій шкіри;
  • термальна вода Vichy — рівень мінералізації 5.2 г/л.

AQUALIA THERMAL

Інтенсивна регідратація епідермісу на клітинному рівні. Під час дослідження 94% учасників миттєво відчули свіжість. Після нанесення ефект зволоження триває до 48 годин. У лінії представлені гель-креми, нічний СПА-догляд та бальзам для контуру очей.

LIFTACTIV SUPREME

Потужний підтягувальний ефект, помітне посилення еластичності шкіри обличчя, боротьба з мімічними та глибокими зморшками. У складі отриманий з екстракту жостеру полісахарид рамноза, що здатний вирівнювати рельєф зсередини. Це біологічно активний компонент з вираженими протизапальними та заспокійливими властивостями. Антивіковий філер-сиворотка посилений 1,5% гіалуроновою кислотою натурального походження.

NEOVADIOL

Дерматокосметика нового покоління з наявним anti-age ефектом. У складі кремів та сироваток є проксілан — біодетонатор, синтезований з кори дуба. Він запускає синтез глікозаміногліканів, зберігає структуру шкіри, створює ліфтинг-ефект. Екстракт касії підсилює мікроциркуляцію крові. Загальний тонус та активний синтез еластину забезпечує низькомолекулярна гіалуронова кислота.

Догляд за волоссям чоловіків та жінок, боротьба з недосконалістю шкіри підлітків, антивікові комплекси — дерматокосметика Vichy довела свою ефективність. Вивчайте склади, інструкції та рекомендації на офіційному сайті бренду в Україні. Використовуйте лише оригінальну продукцію.

Наші інтереси: 

Краса, здоров'я.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи