Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Свято наближається: у Джорджії виявлено ще одну потенційну схему фальсифікації виборів

Категорія:

Спецтема:

Йдеться про 35 тисяч потенційно фальшивих голосів. Якщо трохи більше третини з них виявляться дійсно фальшивими, то це повністю змінить картину голосування.

20210710georgia.jpg

Нові дані ставлять під сумнів результати виборів у Джорджії

Одним з наслідків президентських виборів у США у 2020 році став підрив довіри американців до системи виборів. Розуміючи, що чесно виграти у Трампа навряд чи вийде, демократи вдалися до безпрецедентних фальсифікацій – і, схоже, «зірвали різьбу». Якщо в минулі роки мали місце фальсифікації, то вони були несуттєвими, такими, що не впливають на кінцевий результат, або ж представникам політичного істеблішменту вдавалося між собою домовитися не виставляти на світ брудну білизну.

Цього ж разу все пішло по-іншому. По-перше – це масштаби. Фальсифікацій було так багато, що вони порушили всю математику. Чимало людей з калькуляторами і здоровим глуздом одразу почали звертати увагу на багато «чудес», які прямо суперечили теорії ймовірності. І якщо одна-дві ситуації з різким відхиленням від математичного очікування теоретично може мати місце, то десятки таких ситуацій вже є однозначно неймовірними.

По-друге – це масове залучення демократичних чиновників, окремих «дивних» республіканських чиновників, суддів, прокурорів та провідних ЗМІ до протидії будь-яким спробам перевірки результатів виборів.

По-третє – Трамп не погодився на «договорняки» і продовжив боротьбу за результати виборів, чим остаточно зламав демократівські схеми.

Я вже писав, що в штаті Джорджія врешті-решт вдалося добитися перевірки 145 тисяч паперових бюлетенів, що надійшли поштою в окрузі Фултон. Перевірка ще триває, але вже виявлено 19 тисяч потенційно фальшивих бюлетенів. Потенційно – це тому, що якщо так і не вдасться знайти «ланцюги постачання» на ці бюлетені, то вони будуть вважатися фальшивими. Це при тому, що в штаті Джорджія Байден офіційно переміг з перевагою лише у 11779 голосів.

Також в списку виборців всього штату Джорджія буде видалено близько 100 тисяч імен людей, котрі переїхали в інші штати, але схоже, що їм надіслали бюлетені. І поки що не ясно – чи дійсно їм надсилали бюлетені? Якщо надсилали на адресу, за якою вони вже не проживають – то що сталося з бюлетенями: їх викинули чи хтось незаконно проголосував від імені цих людей? А якщо не надсилали бюлетені, то бюлетені просто списали, як невикористані, чи хтось незаконно ними проголосував, а в документах позначив, що бюлетені відправлені виборцям?

Як бачимо – шпаринки для фальсифікацій є і доволі великі.

А тепер у Джорджії відкрили ще одну схему потенційних фальсифікацій. Йдеться про 35 тисяч виборців, котрі переїхали в інші округи в межах самого штату.

За законами Джорджії виборці мають голосувати в тому окрузі, де проживають. У випадку переїзду в межах штату виборець може проголосувати у своєму старому окрузі, якщо він переїхав на нове місце менше ніж за 30 днів до голосування. Буває, що хтось переїжджає тимчасово – це насамперед військові, студенти, сезонні робочі. Вони можуть голосувати поштою у своєму рідному окрузі, хоча самі в цей момент знаходяться в іншому місці.

Адвокат Марк Девіс (Mark Davis), президент Data Productions Inc. та експерт з аналізу даних про виборців та питань проживання, отримав дані з бази даних Національної зміни адреси (NCOA) про виборців Джорджії, які змінили адреси.

По цих базах він виявив 35 тисяч виборців, які переїхали в інші округи ще задовго за 30 днів до виборів, але поки що нема даних, де вони насправді голосували. З них 10300 подали дані про своє нове місце проживання, але проголосували чомусь у своїх старих округах. Тобто цілком можливо, що вони чесно подали документи про переїзд до іншого округу і там чесно проголосували – а тим часом в старому окрузі хтось незаконно проголосував від їхнього імені.

Розв’язати цю проблему потенційно може секретар штату Бред Раффенспергер (Brad Raffensperger), оскільки кожен виборець має унікальний восьмизначний ідентифікаційних код, а тому при вивченні даних виборів можна буде ідентифікувати, чи дійсно були голосування з одного коду в різних округах. Проте канцелярія секретаря штату уникає відповіді. Мало того, вони вже ставлять під сумнів пошуки Марка Девіса, мовляв, він не має доступу до кодів соціального страхування, тому він може просто рахувати різних людей з однаковими іменами. Тобто замість того, щоб перевірити підозри Девіса  і поставити крапку, знову починають уникати будь-яких перевірок.

Боротьба за чесні вибори триває.

Наші інтереси: 

Вибори мають бути чесними. Шахраї мають бути покарані.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

фальшування.яке знайоме слово.згадав.це ж було сфальшоване Євангеліє.проте каганець не злякався і довів це.вибори-це не Євангелія.РаДіє

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

фальшування.яке знайоме слово.згадав.це ж було сфальшоване Євангеліє.проте каганець не злякався і довів це.вибори-це не Євангелія.РаДіє