Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Сенатори закликають Трампа зустрітися з Порошенком перед самітом G20 у липні

Американські сенатори закликають президента США зустрітися з президентом України Петром Порошенком до зустрічі з главою РФ Володимиром Путіним на саміті G20 у липні. Про це йдеться в листі Трампу від сенаторів, опублікованому на сайті сенатора Роба Портмана.
 

Зокрема у зверненні вони заохочують американського лідера активніше взаємодіяти з давніми союзниками Сполучених Штатів та збільшити підтримку інституціям і європейським урядам, які допомагають зберігати існуючий міжнародний порядок.

"Ми закликаємо ваc зустрітися з очільниками України, включно з президентом Петром Порошенком, перед будь-якою офіційною зустріччю з очільниками Росії, включно з президентом Росії Володимиром Путіним", - йдеться в листі сенаторів.

На їхню думку, зустріч із демократично обраними представниками України "надсилатиме сильний сигнал, що Сполучені Штати продовжують надавати пріоритет давнім союзникам і продовжуватимуть підтримувати суверенітет і територіальну цілісність України перед обличчям триваючої агресії".

Зазначено, що під цим листом підписалися сенатори Джон Маккейн, Боб Менендез, Роб Портман, Боб Кейсі, Джеймс Інгоф та Джин Шахін. 

Наші інтереси: 

Союзники повинні показати свою згуртованість і виробити спільну лінію поведінки.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Гуртуймося і Переможемо!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Гуртуймося і Переможемо!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Авгахнєдрємлєт! )))
Поки сенатори (американські) закликають, а наші "верховнорадники" з дипломатами води в рот понабирали, то Лавров уже тут-як-тут!!! )))

Цитата:
Президент США Дональд Трамп зустрінеться з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим у Вашингтоні в середу, 10 травня. Про це з посиланням на заяву Білого дому пише CNN.

Початок зустрічі запланований на 10:30 за місцевим часом (17:30 за Києвом. – Ред.), вона відбудеться в Овальному кабінеті Білого дому.

Переговори американського лідера і голови МЗС РФ будуть повністю закриті для представників ЗМІ.

Раніше про підготовку зустрічі повідомили джерела агентства Associated Press.

Співрозмовник ЗМІ зазначив, що ця зустріч Трампа з “топ-дипломатом Володимира Путіна” буде найвищим рівнем спілкування представників Москви і Вашингтона з моменту вступу 45-го президента США на посаду.

“Це (зустріч. – Ред.) також буде означати, що дві країни поліпшили відносини, які Трамп нещодавно назвав такими, які перебувають на рекордно низькому рівні”, – додало джерело.

Переговори відбудуться відразу після зустрічі голови зовнішньополітичного відомства РФ із держсекретарем Рексом Тіллерсоном.

Джерело - http://intermarium.com.ua/

Друже Володимире Щербино, розтлумач нам, будь ласка, а що вони там у тих відео CNN говорять на "ангельській" мові???

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)