Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Руді Джуліані закликає усунути мера Нью-Йорка за мародерства і насильство в місті

Спецтема:

Колишній мер міста Нью-Йорка і адвокат президента США Трампа Руді Джуліані закликав губернатора Нью-Йорка Ендрю Куомо усунути нинішнього мера міста Білла ДіБлазіо через те, що він керував протестами та розкраданнями в Нью-Йорку.

dzhuliani.jpg

Рудольф Джуліані. Фото: GettyImages

 У своїх твіттах він заявив, що чинний мер Нью-Йорка Білл ДіБлазіо втратив контроль над демонстраціями у своєму місті й несправедливо критикував поліцію Нью-Йорка (NYPD). Джуліані вважає, що нинішній мер Нью-Йорка заважає NYPD чинити дії, які раніше запобігали безчинствам, цитує твіттер Джуліані The Hill.

 "Мер штату Нью-Йорк втратив контроль над натовпом та містом. Мер заважає NYPD вживати заходів, необхідних для припинення жорстоких нападів на поліцію та громадян. Він навіть помилково звинувачує NYPD у вживанні надмірних дій, коли він зробив їх боксерськими грушами для биття", - написав Руді Джуліані.

"Меру треба відступити. Він – некомпетентний", – наполягає Руді Джуліані.

"Все це можна було б зупинити п’ять днів тому. Справді, невже вони не могли щось зупинити? Ми зараз знову і знову спостерігаємо, як люди мародерствують, кидають коктейлі Молотова, палять машини, а у в'язницю садять поліцію, поліція – по лікарнях, а великих арештів практично не проводять", - сказав Джуліані Fox Business.

 

Наші інтереси: 

Розібратися, ЩО насправді відбувається в США, чому відбуваються заворушення і хто за ними стоїть. Розуміти, що триває передвиборча кампанія, і демократи використовують ситуацію, аби "розхитати човен" і "нагадити" Трампу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи