Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Робота в Польщі на літо та зиму: куди можна влаштуватися?

У 2021 році ситуація з пандемією COVID-19 дещо стабілізувалася, і українці знову вирушають працювати за кордон, в тому числі й до Польщі.

Це один з найкращих варіантів, адже Польща – наш сусід, тому не потрібно далеко їхати. Плюс, не потрібно вчити мову, а зарплата тут у 4-6 разів вища, аніж можуть запропонувати українські компанії. Українці дуже часто задумуються про працю в Польщі без посередників, проте це не найкращий варіант. Краще звернутися у компанію з працевлаштування, яка допоможе оформити усе від «А» до «Я», тоді ви будете впевнені, що вам точно заплатять зароблені гроші, і що по приїзду на вас чекатиме саме та вакансія, про яку ви домовлялись.

Вакансії на сезонну роботу в Польщі на літо

Значна кількість українців надає перевагу сезонному працевлаштуванню. У чому причина? Влітку відкривається все більше вакансій, у тому числі й для сімейних пар. Це чудовий варіант підробітку для студентів, адже на літніх канікулах у них є багато вільного часу. Можна працювати на свіжому повітрі, а не в приміщенні, і це ще один плюс. Робота в Польщі на літо й справді має безліч переваг, а на сайті 1viza.com ви можете ознайомитися з актуальними вакансіями.

Найчастіше влітку пропонують працевлаштування у таких сферах:

  • сільське господарство;
  • туризм;
  • будівництво та ремонт;
  • обслуговування.

Але не варто забувати, що влітку також працюють і заводи, і фабрики, а саме вони забезпечують значну частину робочих місць, в тому числі й для українців. Але на відміну від роботи в Польщі зимою, влітку набагато легше працювати, адже більший світловий день, краща погода, можна більше подорожувати у вільний час та подивитися країну, адже в Польщі є чимало цікавих місць для відвідування.

Особливості роботи в Польщі зимою

Окрім сезонної роботи в Польщі на літо можна знайти й безліч вакансій на зимній період. Зазвичай це робота у таких сферах:

  • будівництво;
  • заводи і фабрики;
  • СТО;
  • склади;
  • обслуговування.

Зазвичай робота в Польщі на зиму передбачає працю у закритому приміщенні. Часто роботодавці видають спецодяг, якщо працювати холодно, у деяких випадках такий спецодяг треба оплачувати самостійно (про це попереджають заздалегідь). Найбільше цінується досвід роботи у певній сфері, тоді у вас буде змога заробляти більше.

Умови праці та основні вимоги до працівників

Дуже часто роботодавці пропонують українцям житло – модульні будинки, гуртожитки, хостели. Вони можуть стягувати мінімальну плату за таке житло, або ж воно взагалі може бути безоплатним. Що стосується харчування, то про нього зазвичай працівники дбають самостійно. Виключенням можуть бути ресторани, кафе, готелі, хостели.

Що стосується основних вимог до працівників, то їх небагато. Набирають українців віком від 18 і до 55 років, відповідальних та працьовитих. Є безліч вакансій на роботу в Польщі, де не потрібно мати досвід: вас зможуть навчити прямо на місці. Також на більшості вакансій немає вимог до знання польської мови, проте якщо ви хочете влаштуватися у сферу обслуговування, то знання польської тут обов’язкове, а знання англійської буде перевагою.

Тож звертайтеся до перевіреної компанії з працевлаштування, обирайте найбільш підходящу для вас вакансію та вирушайте за кордон. Це чудова можливість заробити більше коштів та подивитися на життя у іншій країні.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи