Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Причини популярності лазерної епіляції

У косметологічних салонах застосовують різноманітні методи позбавлення від непотрібної рослинності на обличчі та тілі.

При цьому лазерна епіляція, що використовується вже близько 30 років, не втрачає популярності і залишається найбільш затребуваною процедурою, що дозволяє видалити небажане волосся швидко і надовго.

Як діє лазерний метод

Суть видалення волосся за допомогою лазера полягає у впливі світлового потоку, що генерується маніпулою спеціального апарату, на фолікули. Енергія світла, перетворившись на тепло, сприяє нагріванню та розплавленню цибулини. Крім того, під дією високої температури запаюються судини, з яких поживні речовини потрапляють у волосся. Таким чином, залишившись без джерела живлення, волосяні стрижні гинуть, а потім випадають разом із коренем.

Лазерні промені діють лише на волоски, що у стадії зростання. Відповідно, для повного позбавлення від волосяного покриву необхідно провести 8-12 сеансів. Інтервал між візитами до салону – 1–2 місяці. Підтримуючі процедури призначаються 1-2 рази на рік.

Переваги епіляції волосся лазером

Апаратний метод затребуваний серед жінок та чоловіків будь-якого віку, що активно використовується для видалення рослинності на обличчі та тілі. Основними плюсами процедури є:

  • Висока ефективність. Курс сеансів дозволяє практично назавжди позбутися 90% волосся.
  • Універсальність. Лазерна методика підходить для видалення волосяного покриву на різних ділянках обличчя та тіла, у тому числі у найбільш чутливих зонах;
  • Безболісність. За відгуками клієнтів салонів TK Laser, дискомфорт під час маніпуляції практично не відчувається. Відчувається лише тепло та незначне поколювання.

Цілісність шкірного покриву не порушується, тому після лазерної епіляції не залишаються шрами, немає подразнень, волоски, що відростають, не вростають у шкіру.

Що потрібно знати під час вибору лазерного методу

Найчастіше в салонах застосовується діодний лазер, який справляється лише з чорними волосками при світлій чи трохи смаглявій шкірі і діє на пушкове, світло-русяве, руде і сиве волосся.

Метод не сумісний із прийомом сульфаніламідів, антибіотиків із ряду тетрациклінів, фторхінолонів. Два тижні до та після відвідування салону не рекомендується засмагати, протягом тижня до та після епіляції не можна займатися спортом, плавати у басейні, паритися у лазні. За день до походу до майстра зони, що підлягають лазерному обробленню, потрібно вибрати верстатом.

Протягом кількох днів після маніпуляції на шкірний покрив слід наносити засіб на основі декспантенолу, протягом двох тижнів – сонцезахисний крем (на відкриті ділянки перед виходом на вулицю).

Підготовлено по матеріалам https://tk-laser.com.ua/ua/

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи