Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Проходження КТ допомагає ефективній діагностиці коронавірусу

Своєчасна діагностика організму на захворювання та періодичні профілактичні огляди – запорука гарного здоров'я. На жаль, в Україні, з її постійними реформами в медицині, якість від надання послуг державними установами тільки погіршується, а ціна на самі послуги – зростає.

Постійні черги, іноді – проста некомпетентність, можуть стати тим фактором, що наші громадяни обирають замість звернення до простої лікарні – похід в звичайну аптеку. Що робити простому українцю в цьому випадку? Відповідь проста – звертатися до приватних клінік та центрів, які надають високоякісні послуги, мають найсучасніше обладнання та кваліфікований персонал.

RISHON - медичний центр з високоякісними послугами

В медичному центрі встановлено новітнє світове обладнання від відомих виробників, завдяки яким проводиться діагностика організму. В зв’язку з поширенням легеневих хвороб (в останній час багато випадків захворювань на коронавірус) та онкологічних хвороб, єдиним способом якісно провести діагностику організму є проходження КТ в медичному центрі https://rishon.com.ua/ru/diagnostika/kompyyuternaya-tomografiya-kt. Сучасний апарат Philips Brillianse iCT здатен діагностувати захворювання на початкових стадіях, адже має унікальну систему на 256 зрізів.

Саме цей апарат можна рахувати одним із самих передових, високоефективних та сучасних у всьому світі. Сканування відбувається лише за 5 секунд, а діагностику можуть проходити як дорослі, так і діти. За допомогою єдиного в Харкові КТ даної моделі, можливо проводити дослідження:

  • в онкології;
  • кардіології;
  • пульмонології;
  • багатьох інших медичних направленнях.

Переваги проходження комп’ютерної томографії в медичному центрі

Завдяки ультрасучасному обладнанню та висококваліфікованому персоналу, проходження комп’ютерної діагностики в центрі дає змогу пацієнтам зручно, безпечно та швидко пройти обстеження та отримати знімки неперевершеної якості, завдяки яким можливо виявити потенційно небезпечні захворювання на ранніх стадіях.

В медичному центрі можливо пройти комп’ютерну томографію як без контрасту, так із контрастом (для кращої візуалізації органів та тканей). Перед підготовкою до конкретного виду обстеження, необхідно пройти консультацію у спеціаліста або свого сімейного лікаря.

При обстеженні, пацієнт отримує мінімальну дозу опромінення, яка не перевищує допустимі норми.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи