Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Продаж, оренда та ремонт морських контейнерів: до кого звернутися?

Вантажні перевезення на далекі відстані потребують залучення спеціальних контейнерів, серед яких – морські 20 та 40 футові користуються найбільшою популярністю серед компаній та організацій, експортерів та імпортерів.

Придбання цього виду тари для вантажів – дороговартісне задоволення, яким користуються компанії тільки у випадку постійного використання, тому, варто розглянути варіанти тимчасового користування (оренди). Серед переваг оренди морського контейнеру:

  • значна економія коштів, оскільки немає потреби в купівлі нової мобільної залізної конструкції;
  • широкі діапазони терміну оренди (від місяця до кількох років);
  • широкі функціональні можливості.

Міцна та надійна конструкція морського контейнеру, здатна захистити вантаж від впливу атмосферних опадів (спеки, граду, дощу, холоду, сонячного випромінення), вогню, несанкціонованого проникнення всередину. Окрім свого основного призначення – перевезення вантажу, морські контейнері широко застосовуються при облаштуванні складських, побутових, житлових або комерційних приміщень.

Продаж, оренда та ремонт морських контейнерів

Морські контейнери від компанії https://www.gcs-reefer.com/ru/morskie-konteynery-40-i-20-futov-bu-i-novye мають універсальне призначення. Доля світових контейнерних вантажоперевезень займає біля 60% від всього обсягу, де саме 20-футові варіанти – найбільш затребувані при перевезенні невеликих та середніх по об’єму партій товарів, вантажів в зборі. Можливість розміщення 2 одиниць контейнерів на залізничній або  автомобільній платформі, створює сприятливі умови для вантажоперевезень. 40-футові контейнері активно застосовуються при перевезенні великих та об’ємних вантажів морським, наземним, річним та повітряним транспортом.

Пропозиції оренди морських контейнерів

Оренда морських контейнерів від відомих та надійних виробників, дозволить ефективно підійти до питання логістичних послуг, організації складського зберігання товарів. При необхідності, спеціалісти компанії здатні провести ремонтні роботи морських контейнерів будь-якої складності, встановити додаткове обладнання від відомих світових виробників Carrier, StarCool, Daikin и ThermoKing. В наявності – нові та вживані морські контейнери, рефрижератори, запасні частини до контейнерів та обладнання. На всі вживані контейнери розповсюджується 1 рік гарантії.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи