Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Повітряні кулі з логотипом: чому варто включити їх до вашої маркетингової стратегії

Коли бренд намагається розгалужитись і розширити свої маркетингові зусилля, перед керівниками та менеджерами постане низка варіантів.

Окрім онлайн-зусиль, які зараз досить затребувані, є й офлайн-напрямки, які продовжують залишатися життєздатними та успішними. Одним з таких прикладів є концепція друку на повітряних кулях, що залучають людей у магазинах та на заходах з миттєвим розпізнаванням логотипу з яскравою та барвистою естетикою. Друк на повітряних кульках можна замовити на https://sharmarket.com.ua/. Нижче розповімо про переваги цього інструменту.

Переваги друку на повітряних кулях

1. Економічний варіант

Повітряні кулі з печаткою виявляються однією з економічно ефективних маркетингових інструментів, якими може займатися ваша організація. Просто нанесіть логотип або інше повідомлення на повітряних кулях, потім їх можна легко надути та поширити з мінімальними витратами.

2. Привертає увагу

Будь-хто, хто ходив магазинами або був на вечірках, знають, що повітряні кулі привертають увагу. У той час як формальний діловий декор може бути застарілим і зображувати досить стандартизоване середовище як для клієнтів, так і для відвідувачів, повітряні кулі забезпечують належний рівень інтересу, який важко отримати за допомогою інших методів.

3. Пропоновані гнучкі пакети

Існує безліч типів і форматів, які підходять для різних сценаріїв. Звичайні повітряні кулі ідеально підходять для економічного оптового замовлення, але є металізовані кулі, гелієві кулі та кулі з фольги, які можна розфарбувати та уявити в абсолютно унікальному вигляді. Особливо, якщо компанія просуває VIP-захід, який потребує додаткового престижу, або погодні умови потребують додаткової ваги, також є альтернативи, які пропонуються для бізнесу.

Враховуючи доступні ціни оптового замовлення, мінімальні логістичні проблеми та швидкий час виконання, є явні переваги включення виготовлення куль з логотипом у вашу масштабнішу стратегію офлайн-маркетингу. Успіх компанії часто зводиться до показників рентабельності інвестицій, де внесок зіставляється з результатом, отриманим внаслідок різних зусиль. Хороша новина в цьому прикладі полягає в тому, що вхідні дані обмежені, у той час як вихідні дані є відчутними, і ця тактика продовжує приносити результати.

Таким чином, обов'язково варто включити до своєї маркетингової стратегії друковані кулі з логотипом.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи