Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Підвищення кваліфікації вчителів: можливості та пропозиції

Підвищення кваліфікації та безперервний професійний розвиток педагогічних працівників є запорукою якісної освіти. Завдяки демонополізації ринку освітніх послуг вчителі отримали можливість самостійно обирати програми, форми, види та суб’єктів освітньої діяльності. Проте є вимога – потрібно підвищувати кваліфікацію щорічно й набрати не менше 150 академічних годин упродовж п'яти років. 

Професійне зростання – це цікаво!

Наразі набувати нові та вдосконалювати раніше отримані компетентності можна не лише в інститутах післядипломної педагогічної освіти. Суб'єкти, які надають освітні послуги, пропонують навчатися за різноманітними програмами та напрямами. З урахуванням власних потреб та запитів щодо підвищення професійної майстерності, вчителі мають можливість:

  • вдосконалювати професійні навички;
  • дізнаватися про ефективні інструменти та прийоми сучасного вчителювання;
  • опановувати цифрові та  інформаційно-комунікативні технології.

Та ще багато іншого! Також великою перевагою є можливість самостійно визначати власний темп роботи та вибудовувати зручний графік. Підвищення кваліфікації вчителів може відбуватися очно чи дистанційно в різноманітних формах: 

  • курси;
  • семінари;
  • практикуми;
  • тренінги;
  • вебінари;
  • майстер-класи тощо. 

Як зробити правильний вибір? Перш за все - обирати зручні та комфортні умови для професійного розвитку! Адже в такому випадку навчання з обов’язку перетворюється на справжнє задоволення.

Чому варто навчатися разом з «На Урок»?

Освітній проєкт «На Урок» – це досвідчений та талановитий помічник у професійному зростанні вчителів. Адже з моменту заснування проєкту командою однодумців проведено понад 600 заходів. Навчання проводять кращі педагоги-практики України, які допоможуть дізнатися більше про сучасні технології та інноваційні методи роботи. Кожний виступ – це безліч цінних порад та нових ідей для натхнення!

Спланувати траєкторію самовдосконалення з «На Урок» дуже просто. Ознайомтеся з планом підвищення кваліфікації на рік, напрямами та орієнтованою кількістю годин, а потім оберіть зручний формат роботи. Вебінари, конференції, предметні інтенсиви, курси за найактуальнішими темами дозволять знайти те, що шукаєте та крокувати «в ногу з часом»! Усі матеріали знаходяться у вільному доступі, переглядати їх можна у будь-який час, а не тільки у визначені години чи дні.

Участь у всіх заходах – безкоштовна. Учасникам надається можливість отримати свідоцтво про підвищення кваліфікації, яке відповідає всім вимогам чинного законодавства України.

Наші інтереси: 

Освіта, навчання.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи