Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Організація системи вентиляції в ресторані: що потрібно знати

Ресторан – затишне місце для комфортного відпочинку та святкування особливих подій, де кожна деталь грає важливу роль. Окрім різноманітного меню та високоякісного обслуговування, кожна зала ресторану повинна залишити тільки приємні спогади та відчуття від відвідування.

Сучасні системи вентиляції в ресторані – важлива деталь, котра забезпечує комфортабельні температурні умови перебування клієнтів та приплив свіжого повітря до зали.

Професійне обладнання для створення сучасної системи вентиляції в ресторані

Окрім гостьової зали, вентиляция в ресторане має бути відділена від зони гарячого цеху професійними витяжками, які здатні ізолювати залу від процесів приготування страв та поширення запахів. Саме від рівномірного припливу свіжого повітря і його відведення залежить комфорт перебування всіх присутніх в залі, особливо це стосується закладів з великою кількістю відвідувачів. При проектуванні сучасної системи вентиляції, потрібно враховувати цілу безліч дуже важливих деталей, тому, в цьому питанні краще довіритись справжнім професіоналам свого діла, а саме звернутись до інженерів компанії, які здатні реалізувати всі етапи – від проведення експертизи приміщення і розроблення проекту до реалізації проекту «під ключ».

На початковому етапі проектування системи вентиляції, інженерами компанії визначаються загальні потреби приміщення та враховуються побажання замовника, а в кінці етапу – створюється графічна модель. Професійні інженери мають великий досвід в розробці вентиляційних систем, та здатні взяти в роботу проект будь-якої складності. Особлива увага приділяється якості обладнання. Компанія співпрацює тільки з перевіреними постачальниками сучасного та якісного вентиляційного обладнання виробництва України, країн Азії, США та Європи.

Види обладнання для створення системи вентиляції

В ресторанах та кафе застосовується тільки професійне обладнання:

  • витяжні вентилятори;
  • нагрівачі;
  • фільтри;
  • припливні канальні вентилятори;
  • повітропроводи та декоративні решітки;
  • системи управління вентиляційною системою (контролери, пульти управління, регулятори температури та швидкості).

Широкий асортимент вентиляційного обладнання та необхідних компонентів від компанії, дозволить знайти все необхідне устаткування в одному місці по найкращій ціні. На сайті кожен має можливість ознайомитися з успішними проектами компанії, які реалізували досвідчені та професійні інженери.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи