Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Незабутня прогулянка на яхті у Києві

Водний транспорт завжди асоціюється з багатством та високим статусом, оскільки дозволити собі утримувати судно може далеко не кожен.

Але навіщо витрачати колосальні гроші на покупку, якщо можна здійснити оренду яхти у судноплавній компанії Katera.UA. Великий флот кораблів дозволяє організувати захоплюючі річкові прогулянки по Дніпру на будь-який смак та формат.

Для оренди запропоновані судна різних розмірів та різною місткістю гостей, що дозволяє підібрати собі оптимальний варіант для конкретної мети.

Особливості прогулянки на яхті

Перш ніж орендувати плавальний засіб для походу по Дніпру потрібно враховувати низку важливих моментів:

  1. Через кліматичні умови в нашій країні, річкова навігація починається в середині весни і закінчується восени. Саме в цей часовий проміжок працюють послуги оренди яхт у Києві.
  2. Замовити прогулянку може повнолітній орендар. При цьому на борту можуть бути діти різного віку, але під обов’язковим наглядом батьків.
  3. Бажано здійснювати попереднє бронювання. Це дозволить бути впевненим, що обране судно з екіпажем чекає на вас і вашу компанію у призначений час. Більше того, в сезон попит на прогулянки дуже високий.
  4. Важливо відзначити, що судноплавна компанія має право перенести прогулянку через потенційно небезпечні погодні умови: густий туман, сильний дощ або шквальний вітер.
  5. Важливо заздалегідь обумовити час оренди та можливість супутніх послуг.

Під час прогулянки на яхті Дніпром можна облаштувати особливу атмосферу для романтичного побачення закоханої пари. Ще один з актуальних варіантів – це вечірки чи фотосесії під час річкової подорожі. На практиці оренда яхти в компанії KATERA.UA відкриває багато можливостей, головне всі моменти та побажання обговорити заздалегідь. Екіпаж судна готовий зробити все можливе, щоб ваша подорож пройшла цікаво, весело та подарувала безліч позитивних емоцій.

Яка вартість оренди яхти у Києві

Чітко сказати, скільки вам обійдеться прогулянка на яхті по Дніпру досить складно, оскільки остаточна ціна залежить від кількох факторів:

  • Найголовніший ціноутворювач – це розмір судна. Тут все логічно, чим більше, тим дорожче.
  • Другий момент – час оренди. У цьому випадку не все так однозначно, оскільки тривалі прогулянки можуть коштувати дешевше за рахунок додаткових знижок.
  • Також на вартість впливає тип яхти. Наприклад, вітрильна матиме невелику оренду, оскільки більшу половину шляху може йти за рахунок вітру. При цьому інші весь шлях виконуватимуть на увімкненому двигуні, що підвищує витрату палива.
  • Дата прогулянки. Найвищі ціни влітку, а саме у вихідні. Зекономити можна скориставшись орендою у будній день.
  • Додаткові послуги. На борту яхти можна провести повноцінне свято. Для цього може бути наданий професійний кухар, ведучий, діджей і навіть шоу-програма. Все залежить від ваших побажань.

На практиці виходить, що прокат яхти в Києві від судноплавної компанії KATERA.UA може дозволити собі кожен охочий. Остаточна ціна залежить від ваших побажань і переваг.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи