Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Незабутній політ над Тернополем на літаку Cessna-177

Незалежно від того, що відбувається знизу, світ завжди виглядає красиво зверху, а подивитись на цей прекрасний світ своїми очима можна за допомогою літака.

Багато хто з нас здійснював подорожі та перельоти на великих літаках в інші країни, але з ілюмінатору цих літаків практично неможливо розгледіти те, що відбувається внизу нього, помилуватись неймовірними природними краєвидами, пролетіти над містом. За допомогою літака Cessna-177 https://www.tvoeshop.com/product/polit-na-litaku-cessna-177-ternopil/, можна легко перетворити задуману ідею в виконану мрію, а все що для цього потрібно – придбати сертифікат на здійснення польоту.

Незабутній політ над Тернополем

Бажаєте отримати неймовірні відчуття та насолоду від пригоди – швидше звертайтесь за сертифікатом. Між іншим, сертифікат можна використати не тільки особисто, але і:

  • подарувати близьким або друзям;
  • влаштувати неймовірне романтичне побачення з коханою людиною;
  • зробити сюрприз колезі по роботі.

Під час здійснення подорожі, у кожного є можливість побачити і навіть сфотографувати найдивовижніші види з вікон літака з висоти пташиного польоту, які запам’ятаються на довго.

Підготовка до польоту в небі

Власники сертифікату на здійснення польоту, у визначений час відвідують аеродром біля міста Тернопіль, де пілот-інструктор в подробицях розповість про невеликий літак Cessna-177 а також проведе інструктаж стосовно техніки безпеки під час польоту. Після посадки на літак, кожному учаснику цієї неймовірної події видаються спеціальні навушники з системою радіомовлення та зв’язку, що дозволить підтримувати спілкування з пілотом. Варто пам’ятати, що одночасно, на літаку Cessna-177 може перебувати тільки декілька пасажирів:

  • безпосередньо 1 пілот;
  • 2 пасажири.

Процес польоту на літаку не вимагає від учасників жодної фізичної підготовки, все що потрібно – зручний одяг та гарний настрій.

Відчути себе пілотом – просто

Окрім здійснення подорожі в якості пасажира, кожен може втілити свою дитячу мрію в реальність – стати справжнім пілотом літака. Під керівництвом професіонала, Вам буде надано можливість керування літаком особисто. Літак Cessna-177 – швидкий, маневрений, зручний і водночас компактний, процес польоту для пасажирів відбувається в максимально комфортних умовах. М’який зліт та м’яка посадка літака – не викличуть ніяких побоювань, адже Ви в руках надійних професіоналів своєї справи. Затягніть ремені безпеки і вирушайте в подорож над найбільш цікавими місцями Тернополя.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи