Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Міністерство оборони Великобританії: Росія зазнала катастрофічних втрат серед молодших офіцерів

Категорія:

На думку Міністерства оборони Великобританії, Росія, ймовірно, зазнала катастрофічних втрат серед своїх офіцерів середньої та нижчої ланки. Командири бригад і батальйонів, швидше за все, будуть перекинуті вперед, до зони ризику, оскільки вони несуть безкомпромісну відповідальність за результати діяльності своїх підрозділів.

Аналогічним чином, молодші офіцери були змушені керувати тактичними діями на найнижчому рівні, оскільки в армії відсутні висококваліфіковані та наділені повноваженнями сержантські кадри, які виконують цю роль у західних військах.

Втрата значної частини молодого покоління професійних офіцерів, швидше за все, посилить нинішні проблеми армії у модернізації підходу до командування та управління, — йдеться в останній доповіді Міністерства оборони Великобританії, опублікованій за результатами розвідки.

У документі також зазначається, що російські батальйонні бойові групи (ББГ), що відновлюються в Україні з уцілілих частин, швидше за все, будуть менш ефективними через відсутність молодих командирів.

"З огляду на численні перевірені повідомлення про локальні бунти серед російських військ в Україні, відсутність досвідчених та авторитетних командирів взводів та рот, швидше за все, призведе до подальшого падіння морального духу та збереження низької дисципліни", — вважають британці.

Наші інтереси: 

Демілітаризація Мордору, скорочення популяції орків.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи