Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Косметика Avon: найкращі засоби для тіла та волосся

Правильно підібраний догляд забезпечує здоровий і сяючий колір обличчя. Крім того, чим вище якість засобів догляду, тим довше шкіра збереже свою молодість і пружність. На жаль, хороша косметика коштує дорого, а дешеві засоби по догляду не дають бажаного результату.

На щастя, косметика Avon містить якісні активні компоненти, а ціна її дуже доступна. Пропонуємо добірку з 6 кращих засобів по догляду за тілом з нових каталогів компанії.

Крем для обличчя, рук і тіла Avon Care з мультибіотиками.

Крем містить пребіотик у вигляді колоїдного вівса, постбіотик у вигляді молочної кислоти та вітамін Е. Ці компоненти забезпечують гарантоване інтенсивне зволоження. Вже після перших застосувань ви здивуєтеся, наскільки гладкою і шовковистою стала шкіра. Цей інноваційний продукт містить екстракт ванілі, завдяки чому крем має дивовижний запах. Засіб чудово доглядає за чутливою та сухою шкірою.

М'ятний скраб для ніг FootWorks.

Засіб містить дрібні тверді частинки, які чудово відлущують і розгладжують шкіру підошви. Після використання скрабу у вас буде відчуття, що ви побували на сеансі масажу. Засіб діє делікатно і не травмує шкіру. М'ята має освіжаючу дію і зменшує відчуття важкості і втоми в ногах. Після застосування скрабу FootWorks підошви ніг стають м'якими, гладкими і зволоженими.

Крем від тріщин на п’ятах FootWorks.

Крем містить гліцерин і органічну соняшникову олію. Ці компоненти сприяють швидкому загоєнню тріщин і ран. Ефект від крему можна помітити вже після перших 3 днів застосування. Крім того, засіб добре зволожує шкіру підошов, що запобігає появі нових тріщин. FootWorks швидко вбирається. Крем має тонкий і непомітний аромат. Цей продукт представлений в новому каталозі Ейвон Україна в обсязі XXL (150 мл) за ціною стандартного тюбика.

Лінія догляду за волоссям Advance Techniques Hydra Boost.

Основним компонентом цих засобів є гіалуронова кислота. Інтенсивно зволожує волосся та шкіру голови. Крім того, гіалуронова кислота сприяє виробленню колагену, який повертає волоссю гладкість і блиск, навіть якщо ви припините використовувати засоби. Також до складу продуктів входить комплекс амінокислот, які сприяють зміцненню і відновленню структури волосся. Лінія продуктів складається з шампуню, кондиціонера та сироватки.

Лосьйон Avon Care з олією макадамії.

Цей лосьйон має ніжну текстуру і миттєво тане на шкірі. Крім олії макадамії, лосьйон містить жирні кислоти і вітаміни. Швидко пом'якшує, зволожує та відновлює шкіру. Лосьйон не залишає слідів на шкірі після нанесення і ідеально вбирається протягом хвилини.

Скраб для тіла Planet SPA Heavenly Hydration з оливковою олією.

Скраб ніжно відлущує омертвілі клітини шкіри. Вітаміни А і Е, що входять до складу продукту, надають шкірі м'якість і еластичність. А оливкова олія інтенсивно зволожує шкіру тіла.

Знайдіть потрібний продукт у нових каталогах Ейвон Україна, щоб ваша шкіра залишалася здоровою та шовковистою. Продукція Avon переконає вас, що якісний догляд за тілом може мати вигідну ціну!

Наші інтереси: 

Краса та здоров'я.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи