Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Корисні поради для підтримки нормального та комбінованого стану шкіри

Бажання кожної жінки – мати завжди неперевершений вигляд. Догляд за комбінованою шкірою - не завжди найпростіший, але все ж - можна знайти та підібрати найкращі косметичні засоби, які ідеально підійдуть для вашого типу шкіри.

Далеко не кожен здатен визначити тип своєї шкіри, адже окрім сухої, жирної та нормальної, є комбінований тип шкіри, де можливо зустріти на одній ділянці тіла, наприклад - зона Т на обличчі, як сухі місця, так і жирні, які потребують догляду.

Для відновлення балансу та стану шкіри, важливо використовувати тільки правильні та якісні засоби для догляду від відомих виробників, які можливо придбати в https://naturemed.ua/serija-dlja-lica-i-tela/normalnaja-i-kombinirovannaja-kozha/ по найкращій ціні.

Повернення рівноваги шкірі

Одним із найкращих способів догляду за комбінованим типом шкіри є повернення стану до рівноваги:

  1. Чищення шкіри потрібно проводити засобами без ароматичних компонентів – м’якими засобами та гелями (очищаюча пінка, міцелярна вода, креми та тоніки). При сухій шкірі – м’який кремоподібний засіб швидко здатен повернути баланс та рівновагу шкірі.
  2. Обираючи засіб для шкіри, важливо звертати свою увагу тільки на ті продукти, які не містять в собі дратівливих інгредієнтів – синтетичних або натуральних ароматизаторів, ментолу, спирту, цитрусових масел. Найкращі засоби для відновлення шкіри – засоби з антиоксидантами.
  3. Сонячне ультрафіолетове випромінювання негативно впливає на стан як нормальної, так і комбінованої шкіри, тому, в спекотні дні року варто використовувати денні креми з сонячним фільтром.

Багато представниць прекрасної половинки людства має саме комбінований тип шкіри, супутниками якого є:

  • пори, більшими за норму;
  • чорні цятки.

Правильний догляд здатен швидко привести стан вашої шкіри до норми, а якісна продукція від бренду NATURE.med допоможе в цьому.

Корисні поради для підтримки нормального та комбінованого стану шкіри

Приймання душу та ванни на протязі тривалого часу може негативно позначитися на стані шкіри. Також, варто використовувати тільки м’яке мило та м’які засоби по догляду за тілом. Нанесення зволожуючого крему відразу ж після душу – найбільш ефективний момент в відновленні стану шкіри. Потрібно уникати користування скрабами під час приймання ванни. Одним із важливих факторів, який напряму впливає на стан шкіри є вологість повітря в кімнаті. Особливо чутливий до вологості повітря сухий тип шкіри, тому тим жінкам, які мають сухий тип шкіри, потрібно використовувати зволожувач повітря в кімнаті.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи