Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 18
  • Переглядів: 19

Коли потрібно змінювати телефон?

Деякі люди не хочуть купувати новий телефон до останнього, а коли старий девайс повністю виходить із ладу і не реагує, вони терміново вирушають за покупкою. Але так сильно відтягувати час не варто, адже залишатися на зв'язку зараз дуже важливо і потрібно, а покупка може зайняти далеко не одну добу. 

По-перше, потрібно вибрати правильну модель, щоб через пару днів не повернутися до магазину з вимогою обміну товару належної якості. А першими дзвіночками можуть стати навіть не якісь серйозні порушення в роботі, а ваше бажання оновити смартфон. 

7 причин змінити свій телефон

Якщо при розблокуванні екрана ви все частіше почали замислюватися над тим, що старий телефон набрид – це привід починати пошуки. У магазинах можуть бути вигідні знижки або нове завезення флагманських смартфонів. Корисними порадами, які допоможуть визначити необхідність заміни телефону, ділиться магазин гаджетів Блек Маркет в Києві:

  1. якщо пам'яті на телефоні постійно не вистачає навіть для встановлення нових додатків, варто купити смартфон з великим обсягом пам'яті, оптимально – від 64 Гб;
  2. погана якість зйомки може стати вагомою причиною зміни смартфона;
  3. тріщини на екрані або частковий вихід сенсора з ладу є вагомим аргументом;
  4. постійні помилки при запуску одразу кількох програм – сигнал до купівлі нового смартфона;
  5. якщо батарея почала сідати після кількох годин користування, то буде простіше купити новий смартфон, ніж встановити оригінальну батарею на старий;
  6. віруси та сторонні програми можуть заважати комфортному використанню та загрожувати безпеці особистої інформації, найкраще рішення – купити сучасний телефон з високим ступенем захисту;
  7. поїздка на море або в іншу країну з іншим кліматом може також стати причиною зміни смартфона. Сучасні гаджети дозволяють здійснювати зйомку навіть у басейні і не боятися за безпеку девайсу, чим не привід оновити його. 

Але найголовніше, що можна розпочати пошуки, не виходячи з дому, неспішно переглядати різні пропозиції в інтернеті від магазинів у вільний час. Також неспішно можна оформити замовлення. Якщо старий телефон справний – не поспішайте його викидати, можливо, його можна продати, віддати за системою обміну в магазин в рахунок оплати або розібрати на деталі та реалізувати частинами. Ну а новий телефон зможе радувати приємним зовнішнім виглядом та швидкістю роботи. 

Айфон або андроїд? 

Обидві операційні системи мають масу шанувальників, але флагманські смартфони компанії Епл безперечно випереджають конкурентів у своїй ціновій категорії. Ось деякі причини перейти на iPhone:

  • висока надійність та наявність ступеня захисту від вологи та систем безпеки особистих даних;
  • чудова камера для архівування кожного моменту свого життя;
  • можливість моментально синхронізуватися з іншими своїми пристроями від Епл;
  • бездротова швидка зарядка в будинку та у поїздках;
  • наявність величезної кількості стильних аксесуарів. 

При цьому андроїд телефони мають свої переваги – величезну кількість програм для роботи та розваг, наявність маси бюджетних варіантів і можливість змінювати їх хоч щороку. Отже, вибір повинен залежати виключно від ваших уподобань і переваг. Монополії ринку ніхто не допустить, тому ці два гіганти нескінченно змагатимуться за серця та любов користувачів до своїх продуктів. 

Якщо не вистачає грошей на покупку нового смартфона 

Сьогодні питання вартості мало кого хвилює, адже навіть відсутність необхідної суми грошей зараз – не привід відмовлятися від покупки. Можна здійснити її в розстрочку або на умовах кредиту та з мінімальними втратами вже зараз користуватися новим телефоном. А ось купувати смартфон на підозрілих майданчиках та через приватні дошки оголошень небажано – існують такі шахрайські схеми, які важко визначити навіть досвідченому користувачеві інтернету. Інша справа – магазин з офіційною технікою, якому можна довіряти – така покупка супроводжуватиметься повною консультацією, чеками на купівлю та гарантійними зобов’язаннями продавця.

Наші інтереси: 

Корисні поради.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Іноді людина не сама вирішує, чи міняти смартфон. І тоді, як правило, залишається зі старим. А з кредитами краще не зв'язуватися, тим більше, на такі речі.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Коментарі

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Іноді людина не сама вирішує, чи міняти смартфон. І тоді, як правило, залишається зі старим. А з кредитами краще не зв'язуватися, тим більше, на такі речі.

Поки дихаю - сподіваюсь!