Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Іноді вони повертаються

Категорія:

Виборчий рефлекс еліти: екс-міністр внутрішніх справ республіки В.Цушко таємно повернувся в Україну.
Екс-міністр МВС Василь Цушко сьогодні перебуває в Україні, але ні з ким не бажає спілкуватися. Про це кореспондентові ForUm повідомила друг і адвокат екс-міністра Тетяна Монтян.

«Василь Петрович в Україні, але нікого не бажає знати і ні з ким не бажає розмовляти», – сказала вона.

Монтян також підкреслила, що на сьогодні фізичний стан Цушка «значно кращий». «Він пройшов курс лікування і тепер відновлюється», – зокрема зазначила адвокат.

На запитання, чи не збирається екс-міністр повернутись у політику, Монтян заявила: «Поживемо – побачимо. Може, ми його дружно всі й умовимо, але поки він ніякого бажання не проявляє, чесно кажучи».

«Куди йому зараз повертатися? Логічне запитання, правда? Навіщо? Побігати по журнальчиках, поторговувати фейсом – а сенсу? Буде куди повертатися, про що говорити, тоді й поговоримо, а поки це марно», - підсумувала вона.

Нагадаємо, що в січні 2009 року Генпрокуратура призупинила кримінальну справу відносно колишнього глави МВС Василя Цушка, порушену за частиною 2 статті 365-ї КК України за перевищення влади під час торішнього захоплення будівлі ГПУ. Питання до Цушка, що є поки свідком, залишаються, але у зв’язку з тим, що він перебував за межами України, слідчі дії відносно нього поновляться, тільки-но він повернеться з-за кордону.

У серпні лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз заявив, що Цушко завершує лікування за кордоном. Мороз категорично спростував інформацію про те, що Цушко перебуває в Російській Федерації. «Він там і не був», – запевнив глава партії.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи