Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Гумові відбійники для вантажівок

Вантажна автотехніка, а також причепи, напівпричепи, самоскиди відрізняється від легкових автомобілів великими габаритами. Разом з цим є певні труднощі та незручності в управлінні цією категорією автотранспорту.

Коли машина настільки габаритна, дрібні неприємності при паркуванні, навантаженні або вивантаженні вантажів неминучі. Кузов може бути пошкоджений і при неодноразовому пошкодженні може знадобитися ремонт. Захистити кузов від позаштатних ситуацій допоможуть гумові відбійники для вантажівок. Це спеціальні "куточки", зроблені з щільної гуми, які кріпляться на кути борту, в тих місцях, де зіткнення з перешкодами є найбільш ймовірним.

Багато власників вантажівок і напівпричепів вже встигли гідно оцінити всі переваги цього нехитрого девайсу. Як діє гумовий відбійник? Все дуже просто! Він бере на себе функцію буфера між можливою перешкодою та бортом причепа. Перешкодою може бути стіна, паркувальний пандус, майданчик для навантаження. Завдяки буферному удару об відбійник, водій встигає загальмувати або зробити маневр. Завдяки цьому забезпечується безпека як самого транспортного засобу, так і вантажу, який він перевозить.

Гумові відбійники для вантажівок можна придбати у нашому інтернет-магазині "Комтранс-2005". Ми є офіційними представниками компаній Alta, Daken, Schmitz, які чудово зарекомендували себе на європейському та українському ринках.

Вся автофурнітура сертифікована та має офіційну гарантію заводу-виробника. Купуючи запчастини у нас, ви можете бути впевненими у їхній оригінальності.

У розділі "Гумові відбійники" представлено понад тридцять позицій відбійників під будь-який тип кузова або марку авто. Також є буфери роликові, турецької фірми Alta. Оскільки компанія “Комтранс-2005” офіційно співпрацює з усіма постачальниками, нам вдалося зробити ціни на автомобільну фурнітуру приємними як для оптових, так і для роздрібних клієнтів.

Чому українські компанії довіряють Комтранс?

  • У каталогах сайту "Комтранс-2005" представлений найширший асортимент фурнітури та запчастин в Україні.
  • Ми доставляємо продукцію будь-яким зручним для вас способом (включаючи самовивіз).
  • Так само швидко комплектуємо як оптові, так і індивідуальні замовлення.
  • Оплату приймаємо готівковим та безготівковим способом
  • Гарантуємо якість та оригінальність продукції
  • Надаємо безкоштовні консультації щодо підбору, наявності, цін та акцій у чаті підтримки та за телефонами: +380 (67) 514-67-33 Віталій; +380 (67) 472-09-00 Євген; +380 (67) 551-79-97 Вадим
Наші інтереси: 

Автотранспорт, бізнес.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи