Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Готуємось до Black Friday заздалегідь: обираємо що і де купувати

Подія «Чорна п’ятниця» 2021 року – не за горами, і вже варто потурбуватись саме зараз про здійснення шопінгу в улюблених магазинах в цей день.

Black Friday – один із найжаданіших днів кожного року, якого чекають мільйони людей по всьому світі, і українці – не виняток. Саме в цей день відбувається наймасштабніший обвал цін на товари в інтернет-магазинах. Всесвітньо відомі бренди долучаються до цієї акції і беруть участь в цьому заході, що дозволяє охопити практично всі доступні товари в продажу.

Учасники чорної п’ятниці

Найбільша кількість учасників чорної п’ятниці – популярні інтернет-магазини, де  кожен з нас звик до покупок. Побутова техніка, смартфони, ноутбуки, телевізори, фотоапарати – далеко не всі товари, на які ціна в чорну п’ятницю може впасти до 90%, варто лише відслідковувати необхідний товар в цей святковий день.

26 листопада – саме ця дата відліку до небачених знижок, і кожен з вас повинен пам’ятати, що чорна п'ятниця 2021 список магазинів постійно розширюється і до них додаються все нові учасники навіть з інших міст – Дніпра, Львова, Луцька, Харкова, Миколаєва, Одеси. Сама чорна п’ятниця може тривати декілька днів, аж до спустошення акційних пропозицій товарів в продажу.

На порталі зібраний далеко не повний перелік учасників та партнерів цього свята – він постійно оновлюється, що дозволить кожному обрати найбільш вигідний варіант для здійснення шопінгу.

Перші години розпродажу – найцінніший час для здійснення покупок в магазинах

Як правило, кількість українців, які бажають оновити гардероб, придбати побутову техніку, ювелірні прикраси, порадувати своїх близьких цінними подарунками в чорну п’ятницю - здійснюють покупки в перші години. Варто пам’ятати, що кількість товару, яка приймає участь в акції може бути обмеженою, тому варто заздалегідь підготуватись та обрати бажані товари.

Популярні категорії товарів, які користуються найбільшою популярністю в день чорної п’ятниці

Саме в день чорної п’ятниці, українці планують свої основні покупки року з таких категорій:

  • одяг та взуття;
  • цифрова та побутова техніка;
  • парфумерія та косметичні засоби;
  • товари для дому, побутова хімія;
  • ювелірні вироби і прикраси;
  • товари для туризму, спортивні товари;
  • книги, музика, відео;
  • меблі;
  • іграшки.

Чорна п’ятниця – прекрасна можливість здійснення покупок за найбільш низькими цінами в інтернеті, тому не проґавте свій шанс стати одним із щасливчиків.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи