Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Фізичний розвиток дітей = економічне благополуччя держави: про соціальні програми Parimatch

Що є важливим, а подекуди — необхідним кроком на шляху до соціального та економічного благополуччя держави? Засновники Міжнародного благодійного фонду Parimatch Foundation переконані, що це — фізичний розвиток дітей, незалежно від віку, статі чи фізичних можливостей. Без інвестицій у фізичний та культурний розвиток підростаючого покоління досягти економічного благополуччя держави неможливо.

Про «Parimatch Foundation»

«Хороший бізнес — соціально відповідальний бізнес», — вирішили у Parimatch і заснували в 2019 році благодійний фонд, що діє у Білорусі, Україні, Казахстані та на Кіпрі. Усі соціальні ініціативи Parimatch Foundation спрямовані на підтримку та покращення фізичного та ментального здоров’я суспільства. Яким чином? Через заняття спортом та навчання дітей та підлітків.

Соціальні програми Parimatch Foundation: що це і для кого

Для кого працює Фонд? В першу чергу для тих, хто в силу тих чи інших причин не має доступу до повноцінних занять спортом та навчання. Але навіть не про це мова — соціальні програми Parimatch Foundation в першу чергу покликані довести, що всі діти в однаковій мірі мають право на фізичний та культурний розвиток.

Саме тому 4 ініціативи Фонду ведуть свою роботу з трьома найбільш уразливими категоріями діток та підлітків:

  • з тими, хто має особливі освітні та фізичні потреби;
  • з дітками, сім’ї яких опинились у складних життєвих обставинах;
  • з сиротами та вихованцями дитбудинків;
  • з мешканцями реабілітаційних центрів, що потребують особливої психологічної підтримки.

Діяльність Фонду також спрямована на викладачів фізкультури та спорту. Зробити заняття не лише корисними, але й цікавими, веселими, а ще — розвиваючими, хіба ж не у цьому запорука міцного здоров’я дитини, як фізичного, так і ментального?

Чотири програми, що покращують життя

«Краще менше, але краще» — вирішили в Parimatch Foundation і спрямували усі свої зусилля на розвиток усього чотирьох програм:

«Так я можу!»

Ініціатива для підтримки дітей з інвалідністю. Усі хочуть займатись спортом, але чи всім це під силу? Створити особливі умови, забезпечити особливих діток фахівцями, дати можливість тренуватись всім —  головне завдання програми. Крім цього, в процесі проходження програми, її учасники знайомляться та знаходять нові цікаві хобі, а оточуючі змінюють свої ставлення до діток з особливими потребами. Усі мають право на спорт!

«Спортивний наставник»

На жаль, багато обдарованих діток не можуть долучитися до спорту через  брак фінансів або негаразди в сім’ї. Фонд безкоштовно надає послуги тренера, який може стати не просто  наставником у світі спорту, але й докорінно змінити життя маленької людини.

«Нова фізична культура»

 Робота з педагогами — важлива складова навчального процесу. Завдання програми — мотивувати вчителів до самовдосконалення та покращення освітнього процесу.  Для цього потрібні спеціальні  освітні інструменти та методики. Важливо не тільки зацікавити дитину у «цей момент», але й прищепити їй любов до спорту та здорового способу життя і надалі.

Boost4Best

Програма підтримки молодих талантів в царині спорту, що не мають фінансових можливостей для свого розвитку. Іноді треба так мало — звичний доступ до обладнання та спортивного інвентарю — і спортсмен видає неймовірні результати.

Важливо що усі програми Parimatch Foundation дбають не лише про фізичний розвиток вихованців, але і про їх психологічний стан.  У Фонді вірять, що лише об’єднані зусилля бізнесу, громадських організацій та держави здатні забезпечити дітям щасливе життя, а Державі — успішне майбутнє.

Наші інтереси: 

Спорт, здоров'я, активності.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи