Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Доставка суші у Дніпрі: мій фаворит!

Всі ми шукаємо абстрактне місце, де за невеликі гроші можна отримати гідну якість і хороше обслуговування. І я тут не виняток. Звичайно, у всіх напрямках життя неможливо досягти абсолютного комфорту, але щодо доставки суші у Дніпрі, то для себе фаворита я вже визначив – це «КотоСуші». Чому саме "КотоСуші"?

Уявіть, що ви перебуваєте на безлюдному острові. З їжі у вас на вибір кокоси, можливо, банани, у кращому випадку невеликі молюски. Справжнє м'ясо ще треба добути та приготувати. Якщо ж ви живете в місті мільйоннику, такому як Дніпро, вибір у вас значно ширший.

Крім закусочних, кафе та ресторанів є більше 20 суші-барів. Як вибрати найкращий варіант? Спробувати всі варіанти і лише після ухвалювати рішення на користь якогось одного чи кількох місць? Це як мінімум, дорого, не кажучи вже про кілька вечорів-розчарувань, які вам доведеться пережити.

Що пропонують «КотоСуші»

Справді великий асортимент. Тут велика різноманітність ролів - "Кунг Лао", "Муркот з лососем і креветкою", "Натс 2.0", "Червоно-чорний дракон", "Каліфорнія" та "Філадельфія", "ТоТо", "Шинобі" та багато інших. Досить великий асортимент суші-сетів - "Великий і Чесний", "Для двох", "Справжнім самураям" і т.д. Рамени, боули, снеки та напої прямо з Японії.

Швидка доставка. Я навіть сказав би, миттєва. На сайті «КотоСуші» вказано час доставки – 39 хвилин. Мені завжди привозили вчасно, кілька разів навіть трохи швидше.

Нормальні ціни. Я можу назвати себе справжнім поціновувачем азіатської кухні, і не раз спостерігав, як нові суші-бари спочатку сильно занижували ціни для залучення клієнтів, а через кілька місяців їх піднімали, іноді надто. У КотоСуші ціни доступні і завжди на одному рівні.

Від себе додам, що роли та суші завжди приїжджали свіжі. Жодних проблем із цим ніколи не було. А це важливо, тому що суші та роли – швидкопсувний продукт, який потрібно вживати протягом години після приготування.

"КотоСуші" — мій фаворит!

Зізнаюся, я пробував різні доставки суші у Дніпрі. У кожного суші-бару були свої переваги та недоліки. У «КотоСуші» поки що якихось значних мінусів не знайшов, хоч і регулярно замовляю вже майже рік. Без підозри совісті визнаю «КотоСуші» своїм фаворитом.

Чи варто вибирати саме цю доставку суші? Вирішувати вам. Я вже зробив свій вибір. Незважаючи на те, що замовляю досить часто, деякі ролі я ще не куштував. Можливо тому, що до асортименту додають нові варіації цієї страви. Якщо у вас залишилися сумніви, зробіть пробне замовлення. Запевняю вас, після першого замовлення ви станете членом клубу «КотоСуші» і більше не будете шукати в Google інші доставки суші в Дніпрі.

Наші інтереси: 

Смачно попоїсти.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи