Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чи варто витрачати гроші на iPhone 12 mini?

Найменшим телефоном серед дванадцятого покоління гаджетів від відомої на весь світ корпорації Apple є iPhone 12 mini.

Це дуже компактний смартфон, але його технічні характеристики дійсно дивують. Гаджет не гірший за велику версію Айфона 12 Про. Не дивлячись на те, що iPhone 12 mini коштує менше всього, все одно гроші на нього є не в кожного. Якщо цікавить саме цей гаджет, то тоді слід подумати про те, щоб купити б/у телефон. За технічними властивостями він точно буде таким самим, просто значно дешевше.

Переваги iPhone 12 mini

Багато хто обирає саме цю модель https://bigmag.ua/ua/sub-apple-bu/iphone-12-mini-b-u/ через підтримку бездротових технологій, найшвидший процесор, зручне використання, ідеальну камеру та невеликі розміри. Якщо великий смартфон погано розміщується в руці, то iPhone 12 mini – гарна альтернатива. Телефоном можна буде користуватися без якогось дискомфорту. В нього спеціальний корпус, тому гаджет не буде випадати з долонь, навіть якщо вони спітнілі.

Якщо порівнювати ціни на Айфон 12 Міні зараз та на початку продажів ще у 2020-ому році, то слід зазначити, що прайс не дуже змінився. Загалом телефон подешевшав не більше, аніж на 15%. Ось чому точно слід подумати про те, щоб придбати смартфон б/у. Так можна в середньому заощадити в 2 або 3 рази.

Виробник додав в модель iPhone 12 mini екран OLED Super Retina XDR. Показник його роздільної здатності не перевищує 2340 x 1080. Варто одразу зазначити, що в усій лінійці безпосередньо дванадцятих Айфонів частота оновлення не перевищує 60 Гц. Багато хто вважає це мінусом, оскільки навіть бюджетні телефони від інших виробників вже мають частоту до 120 Гц. Через це здається, що якість швидкості прокрутки екрану не така гарна, як могла б бути. Це єдиний мінус, тому не слід відмовлятися від ідеї придбати саме таку модель.

Велика перевага – це наявність технології під назвою «керамічний щит». Завдяки цьому телефон точно не страждатиме від падіння. Користувач не знайде на корпусі або екрані подряпини, проте краще не експериментувати спеціально, бо технологія зменшує ризики появи дефектів в 4 рази, але не гарантує повний захист.

Варто зазначити, що в моделі розмір екрану всього 5.4 дюйми. Експерти стверджують, що саме завдяки цьому гаджет дуже легкий, його дійсно просто та приємно тримати в руці.

Причина придбати саме iPhone 12 mini – це камера. Телефон в минулому році входив до ТОП-20 найкращих гаджетів. Цей рейтинг демонструє, що фотографує та знімає відео модель дуже добре. Виробник додав декілька модулів на 12 Мп. Також є технологія Dolby Vision, плюс з цим гаджетом можна знімати відео в форматі 4К. Це допоможе знімати більш якісний контент.

Слабке місце цієї моделі – це зум. Багато хто каже, що саме в дванадцятому поколінні він працює не так якісно, як хотілося б. При цьому, камери загалом фотографують на дуже високому рівні. Буде не гірше, аніж з Айфоном 12 Про, але ціна значно менша.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи