Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Букмекери прогнозують Україні перемогу на Євробаченні-2022

Світові букмекери поновили свій рейтинг фаворитів міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2022. Коефіцієнти БК за останній місяць суттєво змінились. Якщо раніше можливим переможцем вокального конкурсу бачили дует з Італії, то тепер ставлять на український гурт Kalush Orchestra.

Нові фаворити світових букмекерів

Головний вокальний конкурс Європи стартує вже за кілька місяців - 14 травня. Цьогоріч подія пройде в італійському місті Турин, оскільки в 2021 році саме їх представники здобули перемогу. Весь період відбору, а тепер і очікування фіналу, проходило в умовах постійного перегляду ставок букмекерів. А судячи по тому, як часто українці використовують промокод на 1хБет, букмекерські ставки стають все більш популярними. 

Якщо після проведених Національних відборів у всіх країнах букмекери бачили фаворитом знову ж таки представника від Італії, то вже в березні очікування та коефіцієнти суттєво змінились. Тепер перше місце в рейтингу з впевненою перевагою над суперниками займають українські музиканти. Голоси щодо десятки фаворитів розділились наступним чином:

  1. Україна - 32% (коефіцієнт на перемогу 2.2);
  2. Італія - 17% (3.75);
  3. Швеція - 9% (8);
  4. Велика Британія - 4% (17);
  5. Греція - 4% (17);
  6. Польща - 4% (19);
  7. Норвегія - 3% (34);
  8. Нідерланди - 2% (29);
  9. Іспанія - 2% (34);
  10. Австралія - 2% (41).

Щоб спробувати оцінити свої аналітичні здібності, вміння аналізувати настрої та вподобання інших людей, зовсім не обов'язково робити ставки на гроші. Наприклад, в БК MelBet промокод дає можливість після реєстрації відразу отримати безкоштовну ставку (фрібет). 

Коротко про учасника від України

Український гурт Kalush засновано в 2019 році. Гурт названо на честь міста Калуш, з якого родом засновник та соліст Олег Пасюк. В 2021 році музиканти заявили про запуск паралельного проекту під назвою KALUSH Orchestra, який на відміну від основного колективу робить акцент на реп із фольклорними мотивами та українську автентику. Саме цей проект отримав право представляти Україну на пісенному конкурсі Євробачення-2022 з піснею “Стефанія”.

Цікаво, що гурт не виграв у фіналі Нацвідбору, поступившись голосами співачці Аліні Паш. Однак переможницю було дискваліфіковано через підроблену довідку про перетин кордону з АР Крим. Після цього організатор національного відбору канал Суспільне запропонував поїхати в Турин саме Kalush Orchestra.

Наші інтереси: 

Музика, мистецтво.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи