Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Алергія у дітей та дорослих: сучасні методики лікування

Відповідь імунної системи на особливий вид білка, який передбачає чхання, кашель, сльозотечу та інші знайомі багатьом симптоми, називається алергією. Сьогодні поговоримо про сучасні методики лікування та профілактики, розповімо про препарат Еріус від алергії та відповімо на найпоширеніші питання.

Як виявити алергію

Оскільки симптоматика алергічних реакцій досить поширена і зустрічається при ряді різних захворювань, поставити діагноз може тільки кваліфікований фахівець. Нежить, сухий кашель, червоні очі та задишка можуть бути ознаки різних захворювань, тому при підозрі на алергію, варто в першу чергу звернутися до алерголога. Відправивши пацієнта на аналізи, лікар зможе поставити діагноз та призначити лікування. Приймати препарати від алергії без призначення лікаря не слід, адже за відсутності діагнозу, поставленого фахівцем, можна пропустити серйозні захворювання.

Сучасне лікування алергії

Наразі при діагнозі алергічна реакція лікар призначає протиалергійні засоби. До одних з найефективніших та якісних відносяться препарат Еріус, що застосовується для лікування дорослих та дітей від 6 місяців.

Потрійна дія Еріус має протизапальний, антигістамінний та протиалергійний ефект, що дозволяє лікувати алергію одним препаратом, замість того, щоб приймати масу різних таблеток та сиропів. Другий плюс: можливість застосування речовини з раннього віку. Сироп призначають дітям віком від 6 місяців. Третя перевага — можливість прийому незалежно від часу харчування, режиму сну та ін. На практиці, якщо ви забули дати сироп дитині перед їжею чи після їжі – нічого страшного не станеться. Препарат також не взаємодіє з іншими медикаментами, і не викликає сонливість, отже дозволений для вживання дорослими незалежно від виду діяльності.

Активні речовини починають діяти вже через 30 хвилин після вживання. Для дітей Еріус випускають у формі сиропу, для дорослих – у таблетованій формі. Еріус добре зарекомендував себе як препарат при алергії на домашніх улюбленців, на цвітіння та інші сезонні прояви алергії, при виникненні алергії в авто. Тривалість курсу лікування та дозування підбирається індивідуально лікарем. У деяких випадках після зникнення симптомів алергії, приймати препарат припиняють. Але лікар може призначити визначений термін лікування, який слід пройти незалежно від того, чи зникли прояви алергії.

____________________

*Реклама лікарських засобів. Перед застосуванням необхідно обов’язково проконсультуватися із лікарем та ознайомитися з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Зберігати в місцях, недоступних для дітей. Реєстраційні посвідчення МОЗ України: Еріус® сироп, 0,5 мг/мл по 60 мл у флаконах № 1, UA/5827/02/01 від 29.11.2017, Еріус® таблетки, вкриті плівковою оболонкою, по 5 мг, № 10, UA/5827/01/01 від 15.02.2017

Наші інтереси: 

Здоров'я.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Погорілець.
0
Ще не підтримано

Перестати жерти й пити гидоту, давати перерву між їжами і вся алергія пропадає, де лише й поділася!

Чисту водичку пити і таке інше. А не глушити власну імунку препаратами.

Ну це в тривалому перебігу. А якщо припекло тут і зараз -- то хай вже піґулочка 

Я ще не втямив: антигістамінний і протиалергійний -- це різні речі? В тексті подано, що різні.

Коментарі

Зображення користувача Микола Погорілець.
0
Ще не підтримано

Перестати жерти й пити гидоту, давати перерву між їжами і вся алергія пропадає, де лише й поділася!

Чисту водичку пити і таке інше. А не глушити власну імунку препаратами.

Ну це в тривалому перебігу. А якщо припекло тут і зараз -- то хай вже піґулочка 

Я ще не втямив: антигістамінний і протиалергійний -- це різні речі? В тексті подано, що різні.