Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Актуальні курси валют в Івано-Франківську: де вигідний обмін?

Кожен українець знає, що, тримати на перспективу грошові кошти в національній валюті – гривні, доволі ризиковано, адже постійні коливання фінансового ринку, непроста економічна та політична ситуація, наступаючий «локдаун» в зв’язку з коронавірусом – можуть знецінити всі заощадження в найкоротші терміни.

Навчені гірким досвідом за останні 10 років, багато співвітчизників відкладає певну суму грошей саме в іноземній валюті, тим самим створюючи собі надійну подушку безпеки для непередбачених ситуацій або форс-мажорів в житті. Також, такі заощадження можуть використовуватись для погашення постійних потреб у вигляді звичайних покупок товарів або послуг.

Ризики втрати своїх заощаджень

Інфляційні процеси в країні, хоч і не є високими, але поступово знецінюють гривню по відношенню до інших валют. Будь-яка негативна новина щодо економіки, співпраці з міжнародними банками та установами, які досить часто відмовляють в видачі чергового кредиту, відразу ж позначається на курсі національної валюти.

Окрім цього, наші громадяни мають небезпідставну недовіру до банківської системи країни та її керівництва, і тому обирають іноземні валюти – долар і Євро, як найбільш надійні інструменти збереження своїх заощаджень.

Багатьох співвітчизників цікавить єдине питання: - у чому надійніше зберігати свої кошти? Єдиної та однозначної відповіді на це питання немає, адже в цьому питанні потрібно дотримуватись правил диверсифікації і використовувати розумний розподіл своїх інвестицій.

Актуальні курси валют в Івано-Франківську в обміннику, дозволять в найкоротші терміни здійснити вигідний обмін грошових одиниць на найбільш популярні в країні іноземні валюти. Як відомо, найбільш популярною валютою в Україні залишається долар США, на який приходиться левова частка активів і більшість транзакцій (купівля або оренда нерухомості, транспортних засобів, інвестиції, купівля валюти для здійснення туристичних подорожей) відбувається саме в американській валюті, що створює значний попит на ринку саме на долар, і саме це значно посилює тиск на національну валюту. Довгострокові заощадження в іноземній валюті значно переважають звичні способі збереження:

  1. Депозити. Поступове зниження облікової ставки національним банком країни, призвело до значного зниження відсотків за депозитними договорами. На осінь 2020 року, більшість банківських установ пропонують відкриття депозитного рахунку під 8-9% річних в гривні, і під 1% річних в доларах і євро. Невисокі ставки роблять цей інструмент далеко не найкращим методом збереження своїх заощаджень, адже, наприклад при високій інфляції або знеціненні гривні, кожний вкладник може втратити не тільки прибуток від отриманих відсотків, але і саму частину свого депозиту в перерахунку на іноземні валюти.
  2. Обмін валюти в івано-франківську на купівлю нерухомості. Нерухомість може стати однією із найкращих довгострокових інвестицій. Нерухомість завжди можна здати в оренду і отримувати постійний прибуток, або продати в будь-який час.

Обмін валют в обміннику на вигідних умовах

В обміннику – найбільш вигідні умови на ринку при обміні будь-якої суми грошових одиниць. Серед переваг виборі обмінника:

- висока безпечність обміну валют;

- нерозголошення персональних даних;

- фіксація курсу на 1 годину при створенні заявки на сайті;

- особливі правила обміну та акції для постійних клієнтів.

Здійснюйте безпечні та зручні валютно-обмінні операції в надійній обмінці.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи