Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

5 причин придбати одяг від Goldi

У сучасній моді щодня відкриваються нові імена, а ті, що існують протягом десятиліть, набувають нового звучання. Український бренд одягу Goldi — приклад того, як за більш ніж 30-річну історію можна навчитися трансформуватися та тонко відчувати тренди.

Якщо прочитати про одяг Голді відгуки, ви зрозумієте, що то дійсно унікальна українська продукція. З’ясуємо, які є причини придбати речі від бренду, якщо ви досі це не зробили.

Головні переваги продукції Голді

Для українського ринку компанія Goldi є справді революційною, адже вона сміливо почала конкурувати з відомими міжнародними брендами, при цьому маючи багато значних переваг. Ось головні причини вдягати одяг цього бренду:

  • українське виробництво — якщо дотримуватися правила «‎купуй українське»‎, одяг від Голді ідеально підходить, адже його не просто створюють в Україні — тут навіть виробляють тканини для шиття;
  • трендовість — дизайнери Goldi відслідковують головні модні тенденції та реалізують їх у стильних речах;
  • зручність — продукція актуальна для всіх, хто полюбляє бути на висоті, але без шкоди для власного комфорту;
  • асортимент для всієї родини — в магазині ви знайдете речі для чоловіків, жінок, дітей, а також для дому (наприклад, пледи та рушники);
  • екологічність — компанія використовує відновлювані джерела енергії, відмовилася від газу на виробництві та збільшує обсяги матеріалів, що розкладаються природним шляхом.

Бренд Goldi переконаний, що виглядати стильно можна за будь-яких умов. Трендові речі знаходять місце на прогулянці, в офісі, на навчанні тощо. Концепція компанії спрямована на те, щоб мода жила не лише на подіумах, але й в кожному населеному пункті.

Філософія Голді: покупець як джерело натхнення

Дизайнери українського бренду впевнені, що кожен українець може надихати та мотивувати. В центрі філософії Goldi — люди: чи то вчителька з маленького містечка, чи то студент, який переїхав до столиці, чи то працівник офісу. Саме жителі України — причина створення комфортного, стильного та оригінального одягу.

Придбати речі від Голді — це означає долучитися до спільноти амбітних, рішучих, впевнених у собі та справжніх. Власники бренду прагнуть розвиватися разом із кожним з українцем, створювати нове та робити моду доступною.

Наші інтереси: 

Мода, тренди, комфорт.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи