Аватар пользователя Ігор Каганець
Ігор Каганець
  • Visits: 77
  • Хиты: 83

Головний ворог здоров’я людини (реальність НС)

Спецтема:

1) Найбільший ворог сховається там, де ти найменше будеш його шукати.  2) Його схованка буде там, куди тобі найменше схочеться йти. 3) Найбільша афера диявола полягає в тому, що він тебе переконав, наче він – це ти, отже, знищуючи його, ти знищуєш себе.    

Попередні статті: 

Настав час перевірити, наскільки працюють наведені вище три пункти прикладної паразитології. Почнемо з того, що «найближче до тіла», а саме  – з харчування. Про те, як правильно харчуватися, ми добре знаємо з самого дитинства: тут і батьки, які енергійно напихають дітей своєю улюбленою їжею, і поради дієтологів, і народна кухня, і, нарешті, всепроймаюча реклама.

Якщо уважно приглянутись, то перед нами класичний приклад глибоко ешелонованої оборони, яка приховує «страшний секрет великої тайни», в якому й захований диявол, тобто паразитична програма. Ліквідація цієї програми досягається шляхом її висвітлення і усвідомлення. Проте варто пам’ятати: коли починаєш докопуватися до її суті, то диявол здає атаковану лінію оборони і ховається за наступну.    

Перша лінія: Шкідливими є алкоголь, маргарин, консерванти та інша «хімія», а все інше корисне, особливо м’ясо.  

Друга лінія: м’ясо корисне, але його треба не смажити, а варити.

Третя лінія: м’ясо шкідливе в будь-якому вигляді, бо притягує негативні події, пов’язані з насильницькою смертю. Корисна тільки вегетаріанська їжа.

Багато хто пройшов усі ці три головні оборонні рубежі (а також багато проміжних) і відсвяткував перемогу. Ранувато! Бо є ще четверта лінія, за якою й захована реальність. Її сенс у тому, що вся термічно оброблена їжа, в тому числі й рослинна, є повільною отрутою

А все тому, що при температурі понад 43 градуси Цельсія руйнуються ферменти (ензими), тож така їжа втрачає здатність до автолізу, тобто саморозщеплення. Коли така мертва їжа потрапляє в організм, то система самозахисту сприймає її як отруту (сміття), оголошує мобілізацію (звідси харчовий лейкоцитоз), розкладає отруту за допомогою власних ферментів, частину залишків засвоює, а решту (понад 80%) намагається вивести з організму.

Проте повного очищення досягнути не вдається, тому залишки мертвої їжі залишаються в організмі у вигляді зайвого жиру (складоване сміття), шлаків і токсинів, які отруюють весь організм. Ось чому людина живе у два-три рази менше, ніж задумано Творцем. Академік Іван Павлов навіть писав, що смерть людини раніше 150 років треба розглядати як насильницьку. Докладніше про все це читайте у статтях

Дивіться також спецтему Харчування

А тепер погляньмо на усе це через призму згаданих вище трьох пунктів прикладної паразитології.

1) Найбільший ворог сховається там, де ти найменше будеш його шукати.

Працює! Практично для всіх інформація про отруйність термообробленої їжі є світоглядним шоком. Мертва їжа є найбільшим ворогом здоров’я тому, що її застосування є найбільш масовим, довготривалим і прихованим. Прихованість досягається за рахунок того, що отруєння є не просто поступовим, а розтягненим на десятиліття. Пам’ятаєте? «Чим масштабніша афера і чим вона давніша, тим легше її провернути: людям здається, що афера не може бути такою прадавньою і такою масштабною, бо не могла ж така кількість людей повестися на неї» – цитата  з фільму «Револьвер» (2005).

2) Його схованка буде там, куди тобі найменше схочеться йти.

Отримане знання про мертву їжу викликає в людини гострий внутрішній спротив, адже для реалізації цього знання треба здійснити внутрішнє зусилля і перелаштувати свій організм на живу їжу, а на це може піти кілька років цілеспрямованих вольових зусиль. Так що другий пункт також працює!

3) Найбільша афера диявола полягає в тому, що він тебе переконав, наче він – це ти, отже, знищуючи його, ти знищуєш себе.    

Цей пункт також працює, адже людина переконана, що живе саме завдяки мертвій їжі, а якщо її не стане, то вона помре від голоду.

Отже, харчовий диявол ідентифікований. Що далі? Не здумайте наполягати на тому, щоб народ почав негайно позбавлятися цього внутрішнього ворога. Це буде грубим порушенням правил техніки безпеки практикуючого паразитолога. Річ у тім, що існує ще четвертий пункт:

4) Якщо ти спробуєш знищити його, щоб врятувати людей, вони спробують знищити тебе, щоб врятувати його.

Скажімо, якщо хтось задля оздоровлення народу заборонить вживання алкоголю чи тютюну, то це викличе всенародне обурення і повстання. Тому ніяких заборон, а тільки ненав’язливе інформування і позитивний особистий приклад тих, хто позбувся внутрішнього ворога.  

Ми вже говорили, що рух Національного Солідаризму має бути рухом здорових, енергійних, тверезо мислячих, дисциплінованих, відповідальних людей, бо тільки такі спроможні досягати перемог.

Тепер можемо додати, що рух НС – це також рух довгожителів, які свій життєвий досвід, накопичені ресурси і зв’язки вдало поєднують з молодечими енергією, здатністю навчатися і відкритістю до пригод.

На завершення зауважимо, що знання про живу і мертву їжу відповідає трьом критеріям істини:

1. Воно є цілісним і несуперечливим.

2. Воно несе позитивні емоції і вселяє віру в краще майбутнє.

3. Воно дає добрі плоди: звільнення від хронічних хвороб, омолодження, активне довголіття, екологічність та етичність стосовно тварин і природи в цілому.

Отже, метода працює!

То як, може ще щось копнемо? Наприклад, сучасну політику. А?

Тоді поїхали! Чому забуксував український націоналізм

Наші інтереси: 

Оздоровлення починається з відновлення правдивого світогляду. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Аватар пользователя Михайло Харачко
0
No votes yet

З картоплею варто бути обережним:
1. це умовно їстивний продукт - вживати його можна, але досить рідко;
2. сучасна картопля масово обробляється хімікатами навіть домашніми господарствами, тому знайти її в хімічно чистому виді практично нереально.
А от яблука - це чудова їжа. Сам пам'ятаю смак тертих яблук дитинства - смакота!!! :-))

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Комментарии

Аватар пользователя Арсен Дубовик
0
No votes yet

Дякую за продовження! Чекаємо далі!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Аватар пользователя Вед Медик
0
No votes yet

/////....тепер конкретніше----що давати дитині після молока грудей? свіжі яблука, моркву, горіхи, неварені крупи- а пророщене зерно? кисле молоко коровяче?....

volhv

Аватар пользователя Альберт Саїн
0
No votes yet

Я також вважаю, що таким діткам варто давати ретельно перетерті фрукти, овочі, і навіть все тіж горіхи.. Але як воно там відобразиться на їхньому подальшому здоров"ї я наприклад й гадки немаю..
Також кажуть якщо після грудного молока дитину перевести потім на коров"яче молоко, то така дитина наче буде в дорослішому віці розумово дурнішою і фізично повнішою на відмінно від тієї яку в дитинстві не годували коров"ячим молоком..
Як воно все це є насправді я також й гадки немаю..
На мою думку нині в епоху інформаційних технологій варто просто шукати сім"ї своїх знайомих (родичів, друзів) які з самого народження дітей годують їх НЕ сучасним способом і все це десь постійно публікувати на якомусь із сайтів..
А інашке ми постійно будемо тикати пальцями в небо і все роздумувати що і як, та й що із того всього вийде, у нього но лишень не у "мене", бо у "мене" так би мовити таких пригод й близько немає.. Адже ж чи не так?)

Аватар пользователя Миро Продум
0
No votes yet

Коли я був зовсім маленький і ще не міг говорити, то мені давали терті яблука. Мені вони страшенно подобалися, я б їх їв і їв. Але з якогось часу мені їх перестали давати! Я був здивований і розчарований, але не міг про це сказати.

Так що давайте банани, терті яблука, моркву та все інше, що подобається дитині.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Аватар пользователя ДЗен ДЗелень
0
No votes yet

Ви свідомо пам'ятаєте себе в такому віці?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Аватар пользователя Миро Продум
0
No votes yet

Тільки кілька фрагментів. Яблуко запам’ятав. Для мене це було дуже важливо.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Аватар пользователя Богдан ДуБ
0
No votes yet

моя перша смачна "страва" - ліки.) білий запашний сироп від простуди з консистенцією вершків.

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Аватар пользователя Вед Медик
0
No votes yet

...зараз ви так кормите своїх дітей чи внуків чи маєте родичів таких, що не дають варених каш, бульонів чи мясних пюре дітям з 6 місячного віку....

volhv

Аватар пользователя Миро Продум
0
No votes yet

Запитайте Нелю - може вона щось знає чи експериментує.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Аватар пользователя Дзвінка Сопілкарка
0
No votes yet

Кашу необов'язково варити, навіть для немовлят.
Рецепт такий: Берете пророщене зерно, мелете на кавомолці і заливаєте свіженьким, щойно від корови, молоком (ну, або підігрітим до відповідної температури). Це все енергійно перемішуєте, щоб грудочок не було і в термос на 2-3 години. Для цього ідеально підхоодять йогуртниці з функцією підтримання температури. Старшим діткам можна давати і мелені горіхи запарені в молоці.

Аватар пользователя Вед Медик
0
No votes yet

....З якого місяця ви почали давати зернові пророщені? після відлучення від грудей чи сумісно?

volhv

Аватар пользователя Дзвінка Сопілкарка
0
No votes yet

Як і будь-який новий продукт на тлі грудного годування починаючи з 1\4 чайної ложки. У сучасних дітей можливі алергічні реакції на любі продукти. Тому треба пробувати, а дитина сама вибере.

Аватар пользователя Вед Медик
0
No votes yet

.....хто був в радянських садочках теж памятає один негатив від харчування, зараз ми ще не стикалися з садочками , бо в дитини немає основних щеплень- так нам туди дорога закрита, та й школа так само....( це у Луцьку такі дебіли нерозумні...)

volhv

Аватар пользователя Миро Продум
0
No votes yet

Я пам’ятаю, яку гидоту нам давали в садочку: в тарілку насипали кукурузні палички, які заливали кип’яченим молоком. Коли це все розкисало, то нас просто вивертало вже від самого вигляду цієї баланди.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Аватар пользователя Володимир Світлий
0
No votes yet

Дякую!
А я пам'ятаю смачну цибулину і зиму.Мабуть яблуко заміняли на цибулину у зимку.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Аватар пользователя Олег Подорожній
0
No votes yet

Дякую, потрібно і далі висвітлювати цю тему, можливо варто систематизувати всю наявну інформацію в своєрідну інструкцію, в якій запропонувати план переходу на здорову їжу. Важливо висвітлити також питання здорового харчування взимку(для дуже багатьох це є проблемним) та здорового харчування немовлят, дітей.

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Аватар пользователя Зоріна Небокрай
0
No votes yet

Читала, що духовні особи та деякі вчені, які були вегетаріанцями, були худющі і потім не жили довго. Певно їли варене...?
Горіхи є важка їжа, не знаю, як можна їсти діткам, певно пізніше, після 2-3 років. Певно, що найкраще це молоко. А проросле зерно занадто активне, дуже обережно треба. Моя сестричка маленькою (6-8 міс.) коли повзала, їла лушпиння з сирої картоплі. Опісля їй давали їсти кусочок сирої картоплини, тобто гризти.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Аватар пользователя ДЗен ДЗелень
0
No votes yet

Правильніше сказати, що горіх - це дуже калорійна їжа. Добова доза споживання для дорослої людини становить 4-5 штук. Для дітей - пропорційно масі тіла.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Аватар пользователя Ярослава Сонячна
0
No votes yet

+

Аватар пользователя Михайло Харачко
0
No votes yet

З картоплею варто бути обережним:
1. це умовно їстивний продукт - вживати його можна, але досить рідко;
2. сучасна картопля масово обробляється хімікатами навіть домашніми господарствами, тому знайти її в хімічно чистому виді практично нереально.
А от яблука - це чудова їжа. Сам пам'ятаю смак тертих яблук дитинства - смакота!!! :-))

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Аватар пользователя Володимир Самотий
0
No votes yet

Moje dytynstwo projshlo w Sybiru. Ja tez pamjataju smak jabluk do teper. Ce bulo najbilshe shchastia dla mene. Zaraz cej smak vtratyvsia ale pamiat zalyshylas.

Аватар пользователя Миро Продум
0
No votes yet

На перехідному етапі від мертвої до живої їжі доцільно натискати на овочі і зелень. Це не тільки корисно, а й дешево. Наприклад, морква і капуста - це зараз найдоступніші продукти, вартість в районі 3 грн. за кг.
Радіємо! :)

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Аватар пользователя Тарнай Стрілець
0
No votes yet

Дома приготувати салат з сирих, тертих; капусти, моркви, яблука, буряка, трохи горіхів і приправлених олією або лимоном-можна за 10-15хв. Якщо без хліба - ні як, то з "лембасом" відчуття голоду не буде годин 8. Легкість, енергійність та ШКТ себе добре почуває:))

Аватар пользователя Володимир Майборода
0
No votes yet

Як приготувати "лембас"?!

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.