Леонід Українець's picture
Леонід Українець
  • Visits: 98
  • Hits: 110

Інтерстелар - кіно про творення нового світу

Категорія:

«Інтерсте́ллар» (англійською «Interstellar» — міжзоряний) — науково-фантастичне кіно Крістофера Нолана, котрий також є режисером кінострічки Початок. В головних ролях: Меттью Макконехі, Енн Гетевей, Джессіка Честейн, Кейсі Аффлек і Майкл Кейн. Нолан зв'язав свої ідеї зі сценарієм, написаним його братом Джонатаном Ноланом. В Україні фільм вийшов у прокат 6 листопада 2014 року.

І сниться нам не гуркіт космодрому

Не крижана космічна синява.

А сниться нам трава, що біля дому,

Зеленая, зеленая трава...

Ідея твору

Головний персонаж стикається з дійсністю, що людей його професії є багато, а потреба у них мала. Але він все одно займається тим, що йому подобається. Також в кіні піднято тему спотворення відомостей про минуле заради політичної доцільності. Це теж подразнює принципового інженера. Висловлене важливе припущення, яке вже давніше обговорювалось у науці про те, що за допомогою гравітації можна передавати повідомлення. У кіно згадана сингулярность, котра має відповідні значення у філософії, природознавстві, математиці, технологіях. Але всюди цей термін тісно пов'язаний з поняттям нескінченності. А нескінченность в методології Майстер-ключтісно пов'язана з Творцем. Хоча творці кіно торкнулись у ньому багатьох тем, найсильніше постає питання вибору між глобальними і сімейними цінностями. Персонажі так і говорять: "мислити не як особистость, а як вид".

Безпілотник

Сюжет

Земля: пилові бурі винищують ґрунти, відбувається регрес суспільства. Купер, колишній льотчик-випробувач, повертається на ферму до своєї сім'ї: сина Тома, доньки Мерфі та тестя Дональда. Якось він, колишній інженер, перехоплює управління військовим безпілотником, щоб використати його деталі у домашньому господарстві. Мерфі вважає, що в будиноку є привид, який намагається спілкуватися з нею. Купер виявляє, що «привид» — це розумна істота, яка відправляє їм закодовані повідомлення за допомогою гравітаційної аномалії — змінюючи пил на підлозі у вигляді візерунка. Повідомлення стосуються секретного проекту на чолі з професором Брендом. Купер стрічається з професором. Той розповідає Куперу, що вчені виявили єдиний шанс людства на виживання — колонізувати нові світи в іншій галактиці у найвіддаленішому кінці космосу. Дослідники намагаються навчитися долати час та простір. Купер отримує завдання пілотувати дослідницький космічний корабель Витривалість до потенційних планет для тривалого існування людства. Рішення батька приєднатися до екіпажу розриває серце Мерфі. Але Купер намагається пояснити, що це він робить для того, щоб донька та її покоління мали шанс на існування. Він обіцяє повернутися ...

Мерфі, тепер вже доросла, працює з професором Брендом, вона намагається вирішити задачу, яку розв'язував Бренд протягом багатьох років. Здоров'я Бренда погіршується, вже вмираючи, він розповідає Мерфі, що він розв'язав рівняння десятиліттями раніше, але зрозумів, що йому потрібні дані про сингулярность чорної діри, щоб скінчити справу...

Пил

Цитати

Заглиблюйся, шукай факти, аналізуй, а тоді демонструй висновки.
Ми забули, хто ми такі... Ми - винахідники, шукачі!
Коли стаєш батьком, то стаєш духом майбутнього своїх дітей.
Єдине, що може пройти через виміри ..., це гравітація.
Треба сягнути далеко за межі строку свого життя.
Любов - це ... сила і одна з найпотужніших. У неї є сенс і мета.
Ми любимо й тих, хто помер.
Може, любов є якимось доказом того, що у Всесвіті є вищий недосліджений вимір?
Любов - єдина сила, що перетинає межі часу і простору.
Люди здатні кудись рухатись тільки, якщо покинуть щось.
Я думав обрано мене, проте обрано її...

Повернення додому

Цікаві факти

У безповітряному просторі звук не може поширюватись, тож тож творці Інтерстеллару подбали, щоб сцени у відкритому космосі були беззвукними. Але в цілому музичний супровід, створений композитором Гансом Ціммером, приємно вражає.

Наша доля перед нами

Розробка і фінансування

Нолан написав сценарій разом зі своїм братом Джонатаном. Проект почали розробляти у червні 2006 року, коли Парамаунт Пікчерз та Стівен Спілберг оголосили плани на кіно, засноване на теоріях фізика Кіпа Торна. У березні 2007, Джонатан Нолан був найнятий, щоб написати сценарій Інтерстеллара. У 2012 році після виходу з проекту Стівена Спілберга, Джонатан Нолан запропонував найняти свого брата Крістофера Нолана в якості режиссера. Крістофер Нолан почав писати сценарій зі своїми ідеями, які він об'єднав з існуючим сценарієм Джонатана.

Місце між зорями

Нагороди та номінації

2015: Премія «Оскар» за найкращі візуальні ефекти.

Линки

Дивитись Інтерстеллар онлайн

Інтерстеллар на сайті Гуртом

Зрозуміти Інтерстеллар: що дивитися, читати та слухати на тему космосу

Світлини з кіно

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

Це точно, Миро! І мене саме цей факт десь всередині насторожив і не дозволив повністю сприйняти фільм так повно, як "Матриця"! РАЙ - тут!

"...Якого ж ми раю у Бога благаєм? Рай у серце лізе..." ("Зацвіла в долині". Тарас Шевченко)
"...А ви претеся на чужину шукати доброго добра" ("І мертвим, і живим...". Тарас Шевченко) в очікуванні, що "Добре там, де нас немає" (народна приказка) примарність.
Пошук Раю "на інших планетах" відбувається через переконаність того, що якщо "...Нема раю на всій землі...", то його "треба шукати" десь інде, даремне. Бо в такому разі Раю "...нема й на небі" ("Не завидуй багатому...". Тарас Шевченко).
Можна і в "...В убогій і чужій хатині..." узріти Рай - "...В святому тихому раю..." ("Марія". Тарас Шевченко).
Треба лише захотіти! "...Великомученице кумо! Дурна єси та нерозумна! В раю веселому зросла,. Рожевим цвітом процвіла. І раю красного не зріла,. Не бачила, бо не хотіла...." ("Н. Т." Тарас Шевченко).
Людині треба тільки захотіти і прагнути і тоді вона "...Познає рай, познає волю..." ("Відьма". Тарас Шевченко).
Бо ще здавна "...І побудував їм Господь Рай, плотом моцним огородив і податтю його подперл. Там же насіяв дубини, грабини, ліщини, ольшини. В огородах насіяв свокли, ріпи, редьки, мрхви, пастернаку і іншого хвасту і дерева...." ("Казаннє руське"). Певно, що все це на нашій Богом данній Землі - Україні! То "...Якого ж ми раю у Бога благаєм?..." ("Зацвіла в долині". Тарас Шевченко). "...Хоч, небоже, раю? Він у мене тут, у серці..." ("Не журюсь я, а не спиться...". Тарас Шевченко).

Що РАЙ тут, на Землі, гарно зрозуміли люди у фантастичному мультику "ВОЛЛІ" (від "Піксар") (Пропоную його також долучити до метафізичного кінотеатру) - головна ідея мультика у цих словах - "Не тікати від проблем, і не шукати "...доброго добра..." десь! А Землю-Матір треба доглядати".

Миро Продум каже:
Фільм має деструктивну ідею, що продовження життя треба шукати за межами Землі. Тобто запаскудили планету - і звалили на чисте місце...

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Comments

Еней Харалужний's picture
0
No votes yet

!Фільм вартий уваги 100%!

Зараз знімають дуже мало таких фільмів, які цікаво дивитися, в яких дуже круті декорації та комп'ютерна графіка, і в той же час є глибокий сюжет над яким треба замислитися, які хочеться дивитися ще, та Інтерстелар є саме таким рідкісним шедевром, по іншому я його назвати не можу.

Леоніде, линки не працюють.

Інформація - це те, що приховується.
Все інше - реклама.

Еней Харалужний's picture
0
No votes yet

Линки працюють :)

Інформація - це те, що приховується.
Все інше - реклама.

ДЗен ДЗелень's picture
0
No votes yet

Спробуй переглянути це кіно років так через 14. Заодно і дітям покажеш. Це один із рідкісних кінофільмів, що можна дивитись усією сім'єю.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Еней Харалужний's picture
0
No votes yet

Думаю через 14 років всі будуть дивитися на цей фільм з іншого поля зору. Те що зараз не зрозумілим здається в фільмі, тоді буде ясно як Божий день. Те саме було і з фільмом Матриця.

Інформація - це те, що приховується.
Все інше - реклама.

ДЗен ДЗелень's picture
0
No votes yet

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Наталка Артанія Кобза's picture
0
No votes yet

Дуже-дуже вдячна, Леоніде! Саме шукала цей фільм (бо на ex.ua, де я все дивлюся, як не дивно, його не було). А тут такий вчасний сюрприз. Маю серед однодумців жінку-майстра, ясновидицю (не з України), якій дано бачити планетарні зрушення. То казала, що деякі моменти фільму дуже співпадають з тим, що їй довелося бачити.

Sapienti sat.

ДЗен ДЗелень's picture
0
No votes yet

Один з кадрів, використаних у цьому кіно, колись давно використовували в ілюстраціях статей про новий світ на Народному Оглядачі.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Еней Харалужний's picture
0
No votes yet

Що за кадр? Нагадай будь ласка, друже Арій!

Інформація - це те, що приховується.
Все інше - реклама.

ДЗен ДЗелень's picture
0
No votes yet


02:37:30
Щось подобне вже бачили, правда?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Еней Харалужний's picture
0
No votes yet

Якась не зрозуміла картинка, але вона нагадує мені чомусь ось цю

Інформація - це те, що приховується.
Все інше - реклама.

ДЗен ДЗелень's picture
0
No votes yet

Скоріше схожа на ілюстрацію з цієї статті. Але була ще одна, більш відповідна.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Еней Харалужний's picture
0
No votes yet

Дійсно, дуже схоже! Я забув про цей кадр, тому що дивився фільм майже пів року тому у кінотеатрі на прем'єрному показі, а зараз ще раз передивився і помітив ще більше деталей та нюансів цього чудового фільму.

Інформація - це те, що приховується.
Все інше - реклама.

ДЗен ДЗелень's picture
0
No votes yet

Теж дивився це кіно двічі. Хоча ідея покинути Землю безвідповідальна, присутні багато інших хороших думок.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

Бачив це кіно ще коли він вийшов. Вартісний. Загадковий. Захоплюючий. Думаючий.
Питання в тому наскільки політ батька став корисний людству? Оскільки змоги повернутися не було... Для людства це тільки можливість роїння/розселення/заснування нового світу? (Рій не повертається в попереднє гніздо...).

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

ДЗен ДЗелень's picture
0
No votes yet

Лет, очолюваний Купером, дозволив сягнути стану сингулярності. А відомості про сингулярность допомогли знайти інші розв'язки рівняння, над яким працювали на Землі. Питання не втому, які можливості використали у кіно, відповідь у тому, що сказав головний персонаж: "Ми - винахідники, шукачі!" І вирушаючи в далекий космос, ми все одно знаходимо тільки себе.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Анатолій Висота's picture
0
No votes yet

Ось з цим я цілком згоден: Любов - єдина сила, що перетинає межі часу і простору. Дякую, Леоніде. Маєш 5 галів від мене.

Миро Продум's picture
0
No votes yet

Фільм має деструктивну ідею, що продовження життя треба шукати за межами Землі. Тобто запаскудили планету - і звалили на чисте місце.

Зате є й конструктивна ідея: політ американців на Місяць - афера.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

Це точно, Миро! І мене саме цей факт десь всередині насторожив і не дозволив повністю сприйняти фільм так повно, як "Матриця"! РАЙ - тут!

"...Якого ж ми раю у Бога благаєм? Рай у серце лізе..." ("Зацвіла в долині". Тарас Шевченко)
"...А ви претеся на чужину шукати доброго добра" ("І мертвим, і живим...". Тарас Шевченко) в очікуванні, що "Добре там, де нас немає" (народна приказка) примарність.
Пошук Раю "на інших планетах" відбувається через переконаність того, що якщо "...Нема раю на всій землі...", то його "треба шукати" десь інде, даремне. Бо в такому разі Раю "...нема й на небі" ("Не завидуй багатому...". Тарас Шевченко).
Можна і в "...В убогій і чужій хатині..." узріти Рай - "...В святому тихому раю..." ("Марія". Тарас Шевченко).
Треба лише захотіти! "...Великомученице кумо! Дурна єси та нерозумна! В раю веселому зросла,. Рожевим цвітом процвіла. І раю красного не зріла,. Не бачила, бо не хотіла...." ("Н. Т." Тарас Шевченко).
Людині треба тільки захотіти і прагнути і тоді вона "...Познає рай, познає волю..." ("Відьма". Тарас Шевченко).
Бо ще здавна "...І побудував їм Господь Рай, плотом моцним огородив і податтю його подперл. Там же насіяв дубини, грабини, ліщини, ольшини. В огородах насіяв свокли, ріпи, редьки, мрхви, пастернаку і іншого хвасту і дерева...." ("Казаннє руське"). Певно, що все це на нашій Богом данній Землі - Україні! То "...Якого ж ми раю у Бога благаєм?..." ("Зацвіла в долині". Тарас Шевченко). "...Хоч, небоже, раю? Він у мене тут, у серці..." ("Не журюсь я, а не спиться...". Тарас Шевченко).

Що РАЙ тут, на Землі, гарно зрозуміли люди у фантастичному мультику "ВОЛЛІ" (від "Піксар") (Пропоную його також долучити до метафізичного кінотеатру) - головна ідея мультика у цих словах - "Не тікати від проблем, і не шукати "...доброго добра..." десь! А Землю-Матір треба доглядати".

Миро Продум каже:
Фільм має деструктивну ідею, що продовження життя треба шукати за межами Землі. Тобто запаскудили планету - і звалили на чисте місце...

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

ДЗен ДЗелень's picture
0
No votes yet

Так. Порушити природну рівновагу і після того втекти геть - це безвідповідально. Але є питання: Всесвіт скінченний чи нескінченний?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Арій Хрестовий каже:
Так. Порушити природну рівновагу і після того втекти геть - це безвідповідально. Але є питання: Всесвіт скінченний чи нескінченний?

Він взагалі то він є безмежним.

Та проте шукати життя у космосі це приблизно як на прикладі аналогії клітини, де частинки клітини нашого організму вирішать пересилитися з однієї клітини в іншу для продовження свого там життя.

ДЗен ДЗелень's picture
0
No votes yet

Вдала аналогія, але не вдала ілюстрація.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

Все відносно. Адже так, Арію? ;)
Клітина - також Всесвіт! Як і Людина, чи Зоряна система. Принцип фрактальності тому ілюстрація - система одночасно є і підсистемою чогось і так до нескінченності.
Тому, на мою думку, і Всесвіт є також одночасно чиєюсь підсистемою, а тому, вважаю, що таки є скінченним, хоч і безмежним.
Чи запитуючи "скінченний чи нескінченний", Ти маєш на увазі саме часовий вимір? Чи все таки просторовий?
Якщо часовий, то Всесвіти скінченні, хоч і відають що таке Вічність.
Якщо просторовий, то Всесвіти безмежні, а перехід з одного в інший можливий обраним, хоч і через систему мембран. Яскравий приклад - клітина - картинка, яку подав Альберт, і ця - "Ми відкриваємо нові світи":

Арій Хрестовий каже:
...Всесвіт скінченний чи нескінченний?

Задоволений такою відповіддю, друже Арію?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Саме так друже Арсене!
Все цілком вірно!

ДЗен ДЗелень's picture
0
No votes yet

Не згоден з теорією відносності. Схильний шукати Абсолют.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Фрактальність це і є Абсолют у всіх Сферах.
Якщо твоя душа є Абсолютом для твоїх клітин, то десь якесь нам неосяжне єство є для нас Абсолютом.
Власне через що так і виходить, що Абсолюту абсолютно насправді є байдуже до нас, воно лишень реагує на наші імпульси, точно так же само як і ми це робимо через свою ЦНС отримуючи сигнали від нейронів, але при цьому ми ж абсолютно не переймаємося як там усі наші клітини тіла заправляються зі своєю роботою, так як це для нас просто нереально осягнути...

ДЗен ДЗелень's picture
0
No votes yet

По суті згоден. Зауважу, що замість терміну фрактальность краще вживати самоподібность.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

А хіба Абсолют - це не одночасно скінченність і нескінченність систем?! Абсолют - це одночасно "+" і "-", а точніше їх відсутність.
Буду цікавий дізнатися про Твій результат пошуку. Поділишся?

Арій Хрестовий каже:
...є питання: Всесвіт скінченний чи нескінченний?

Арій Хрестовий каже:
Не згоден з теорією відносності. Схильний шукати Абсолют.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

ДЗен ДЗелень's picture
0
No votes yet

Якщо Абсолют не вміщував щось, то перестав би бути Абсолютом.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

Вірно, друже Арію! РаДію разом з Тобою! :))
Саме тому, Він містить

Арсен Дубовик каже:
...одночасно скінченність і нескінченність систем... одночасно "+" і "-", а точніше їх відсутність.

Арій Хрестовий каже:
Якщо Абсолют не вміщував щось, то перестав би бути Абсолютом.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Леонід Українець's picture
0
No votes yet

А кому сподобалась музика з кіно?

https://t.me/ETEPHET

Еней Харалужний's picture
0
No votes yet

Музика в фільмі мені сподобалася, особливо "Місце під зорями". Ганс Ціммер взагалі пише дуже класні саудтреки до фільмів, наприклад, таких як Шерлок Голмс та Темний Лицар.

Інформація - це те, що приховується.
Все інше - реклама.

Анатолій Коноваленко's picture
0
No votes yet

А мені дуже сподобалась візуалізація часу в четвертому вимірі (я кілька раз переглянув)! Дуже корисно для розуміння вищих вимирів!

РаДіймо!

Я є той, хто я є!

ДЗен ДЗелень's picture
0
No votes yet

Здається, у кіно була мова про п'ятий вимір...

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

Саме тому:

Цифрона 102
Двомірність -
Тримірність -
П'ятимірність
3. Усвідомлення,
2. Рівень
1.Чим вищий
4. Тим більша
Мірність
Світобудови.
Дотримуємось!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

ДЗен ДЗелень's picture
0
No votes yet

Пізнаємо!

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

У О.Філатовича на сайті - "Дотримуюся!"

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

ДЗен ДЗелень's picture
0
No votes yet

Так, цифрони існують в різних варіянтах.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Дмитро Ткачук's picture
0
No votes yet

Подивився його нещодавно.Правда,на малому екрані,завантажений з Гуртом.Але фільм вразив!Та перш за все вражає цей фільм візуальними ефектами,емоціями,драматизмом,спецефектами(особливо,гігантські хвилі на іншій планеті,яких не буває на Землі,дуже реалістичні).Але головна ідея фільму,можливо,дійсно,руйнівна,як визначив Миро Продум.Та мені сподобалась відчайдушність головного героя і відданість своєму покликанню!В нього був вибір:або змарнувати свої дні і свої здібності на фермі,або застосувати всі свої таланти десь у Просторі Пригод та ще й виконати рятівну місію для людства й для своєї родини в тому числі!Головна ідея фільму,думаю,не була б руйнівною,якби пошуки порятунку відбувались не на іншій планеті,а на тій же Землі,тільки в інших просторах.Хоча,можна це все дофантазувати,дивлячись цей фільм.Та й після повторного перегляду я думаю,зміг би побачити там щось ще,що не помітив з першого разу.Тобто,фільм має ознаки шедевру серед фантастичних фільмів,але корисність головної ідеї тут дещо відносна...І до речі,ось та картинка з оновленим світом,що вже згадувалась в цих коментарях,мені дуже нагадала одну із обкладинок ще друкованого колись"Переходу-IV"

Змінися сам і світ зміниться навколо тебе!

ДЗен ДЗелень's picture
0
No votes yet

Так, дуже нагадує скручений світ на базі Сатурна.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Марія Воробець's picture
0
No votes yet

Завдяки вашому сайту переглянула фільм Інтерстеллар. І радію за те, що такий фільм знято!
Радію за прагнення героїв шукати вихід з ситуації! Радію за слова головного героя: .. з любої ситуації є вихід!!!...
А ідеєю покинути Землю, автори фільму радше показали ідею покинути рівень свідомості, РІВЕНЬ СПРИЙНЯТТЯ ЛЮДСТВА,В ЯКОМУ ВЖЕ НЕ МОЖНА ЗАЛИШАТИСЬ.
Тільки ось не розглянули варіант - що наша Земля змінюватиметься зі зміною свідомості мешканців планети, що зараз відбувається.
Що до вищих вимірів, в коментарях було згадано про ясновидицю :),
дійсно так є.
Сама багатовимірна проекція кімнати дівчинки - це те, що сказано в фільмі, а саме вищі створили трьохвимірний простір в п"ятому вимірі. Краще не покажеш в наших земних умовах. Є й інші кадри, які гарно відображають інші виміри.
Важливо інше - хто допомагає Землянам перейти на інший. більш вищий рівень сприйняття???
МИ САМІ!!! МИ ДОПОМАГАЄМО СОБІ ЗАРАЗ! І ЦЕ Є ОСНОВНОЮ ІДЕЄЮ ФІЛЬМУ!!!
А що робити, щоб ПОЧУТИ СЕБЕ САМИХ????
ПРАГНУТИ ДІЗНАТИСЬ, ХТО МИ НАСПРАВДІ Є!!!!!!!!!!!!!!
Ось що є найважливішим.
І дійсно так, достукатись ВИЩОМУ Я до трьохвимірного сприйняття дуже важко, чують Себе одиниці, але чують частково.
СТУКАЄ СУТЬ ЛЮДСЬКА В КОЖНОМУ СЕРЦІ!

Дякую за пораду переглянути картину.

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.