Ігор Каганець's picture
Ігор Каганець
  • Visits: 8
  • Hits: 9

Цивілізація Міжмор’я – Гіперборійська сім’я народів

Категорія:

Триває глобальна війна за Гартленд – серцевинну землю, Гіперборію, країну Оу. Проте в першу чергу це війна українців за відродження власного духу і творення Української держави. Нова людина, нова держава, нова Європа.  

150211balto-chornomorskavis2.jpg

Гіперборійська вертикаль
Гіперборійська вертикаль

Попередні статті: 
Війна за Гартленд 
Де розташована Країна-Яйце – країна Оу 
Пульс Серця Землі

Руйнування старого світу означає переформатування всіх держав та міжнародних стосунків, радикальними змінами соціального устрою, економіки, технологій, етики, релігії, усього способу життя. Центром рішучого протистояння світу, що вмирає, і світу, що народжується, стала нинішня Україна.

Час настав: Гіперборійський енергетичний центр знову виринає на поверхню, потужність його духовного Світла зростає, світова цивілізація дедалі швидше обертається навколо Осі серцевинної землі. Для України це означає перезаснування держави, перехід до нового суспільно-політичного устрою, ліквідацію соціального паразитизму, відкриття вільного простору для винаходів та новацій в усіх сферах життя, різке зростання народжуваності та тривалості життя, зміна системи харчування, ментальності, звичаїв, релігійних практик і всього способу життя.

Україна перетвориться на гармонійну геосоціальну істоту, де питання розвитку людини, народу і природного середовища вирішуватимуться в нерозривній єдності.

Відродження Гіперборії автоматично означає відродження Центрально-Європейського Союзу – Співдружності Міжмор’я – і його поширення на всю Європу від Атлантики до Уралу. Всі державні та інші утворення, які протистоятимуть закономірному процесу оновлення Європи і всієї планети, будуть ліквідовані або усунуті на далеку периферію.

Неминучість співдружності Міжмор'я посилюється тим, що це відповідає життєво важливим інтересам США. Річ у тім, що формування Континентального блоку (ЄС–РФ–Китай) означає неминучу поразку США – і вони це знають. Натомість Міжмор’я відсікає ЄС від РФ і унеможливлює виникнення цього блоку. Тому США є природним союзником Гіперборії.

Співдружність Міжмор’я виглядає як символічна вертикаль від Чорного моря до Балтійського і далі до Британії.  Це прогресивна вертикаль творення нового світу. Вона проходить через географічний центр Європи – Київ. Її творення починається з того, що Конфуцій називав «виправленням імен»: з повернення Міжмор’ю його центральноєвропейського статусу.  

Гіперборійська трійця: Дух, Кров, Земля

Війна за перетворення України на Гіперборію – це комплексна, цілісна, всеохопна війна за перемогу нового світоустрою. Вона має три взаємодоповнюючі складники: «зовнішній»,  «внутрішній» і «магічний».

Земля (природа). Треба захистити територію України від загарбання Московією і очистити її природу від бруду. Як казали древні: «У житті природи – наше життя». Для успішного вирішення цього завдання треба вирішити завдання вищого рівня:  

Кров (народ). У 2014 році в Україні народився новий етнос. Тепер його треба перетворити на організовану націю, сформувати власні структури управління, позбутися внутрішніх ворогів, зрадників, ворожої агентури. Треба заснувати нову державу. А для успішного вирішення цього завдання треба вирішити завдання ще вищого рівня: 

Дух (магія). Україна стане Гіперборією тоді, коли значна частина українців наблизиться до святості й підніметься у простір позитивних подій. Для цього треба перемогти у боротьбі з власними слабостями та помилковими стереотипами, здійснити священне надзусилля. Перебування у світлому стані духу забезпечує сприяння Всесвіту, робить людину сильною, здоровою, розумною, успішною. Після цього перемога над зовнішнім ворогом – це вже «справа техніки».

Образ Серця в арійській традиції є символом духовної сутності людини. Це тому, що слово «серце», «сердечний» означає «той, що у середині», «внутрішній», «стрижневий». Дух кожної людини – це її особистий гартленд.

Відтак тотальна війна за Гартленд – це війна українців за власний дух («духовне серце»), за оновлення українського народу та оздоровлення рідної природи.

Гіперборія як геосоціальний організм

Гіперборія – колективна істота вищого рівня, в якій особистість перебуває в гармонії з усім народом, а народ перебуває у гармонії з рідним природним середовищем.

Людина, яка здійснила оновлення і стала гіперборієм (арієм, носієм духовного світла), поширює гармонію на свою сім’ю і ширше коло однодумців – громаду (велику сім’ю). А все тому, що для стабільного перебування у стані святості треба мати гармонійне соціальне середовище. По-іншому не виходить, адже людина є соціальною істотою. У громаді всі знають один одного, тому максимальний розмір такої групи не перевищує 100–150 осіб. В українській традиції така громада називається сотнею.

Еволюційною одиницею є не окрема людина, і навіть не сім’я чи громада, а популяція – народ. Налагодження дружніх стосунків з іншими світлими сім’ями та громадами формує народну сім’ю – гіперборійську націю. Нація – це самоорганізований народ.

Народ може нормально розвиватися тільки за умови гармонійних стосунків з рідною природою, опираючись на притаманний саме йому спосіб життя і унікальні якості рідної природи. Тому гіперборійський народ є геосоціальним організмом. Гіперборійська Україна – це одна велика народна сім’я, яка укорінена в рідну землю і черпає з неї життєву силу.

Геосоціальний організм – це соціальна істота вищого рівня і найвище досягнення людської еволюції. Всі члени цієї істоти є членами одної народної сім’ї, тому дбають один про одного і допомагають один одному. Українські діти – це діти всієї України і кожного українця. Українська природа – це наш спільний дім, тому в ньому має бути чистота, здоров’я і краса.  

Міжмор’я двох попередніх циклів: імперія Аттили та володіння династії Ягеллонів  

Гіперборійська сім’я народів

Подібно як самореалізація окремої людини потребує гармонійної сім’ї та громади, так самореалізація нації потребує гармонійної взаємодії з іншими націями. Відтак Співдружність Міжмор’я – це гіперборійська сім’я народів.

Кожен народ – колективний член цієї сім’ї – прагне до досконалості, живе власною силою, власним способом життя в гармонії з рідним природним простором. Гіперборійська сім’я народів – це вже нова цивілізація і нова раса.

Повної самодостатності Гіперборійська цивілізація досягне тоді, коли охопить весь простір від Атлантики до Уралу.

Це і буде поверненням Європи. Поверненням до свого духу, свого народу і своєї землі. В цьому сенс Четвертого цивілізаційно-расового переходу. Рух оновлення відбувається від людини до сім’ї, громади (великої сім’ї), народної сім’ї та сім’ї народів оновленої Європи.

Хай Буде!       

Повернення Європи

Наші інтереси: 

Відродження України можливе тільки разом з сім’єю дружніх народів.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

cBіт Розумний's picture
0
No votes yet

Вони ж планують захопити Європу. Розмножуватися і навіть отримувати гроші за своїх дітей, які є чужими для населення країн Європи.Наскільки я знаю, це навіть не дуже і приховується.

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Comments

Доброслав Велесовий's picture
0
No votes yet

Боюсь що Олланд і Меркель навіть не здогадуються, що Україна це серце світу :) А прилетіли в Київ, щоб не дати Кері домовитись про постачання зброї, оскільки бояться, що війна може розростись і зачіпити Європу, що не посприяє їхньому рейтингу серед своїх виборців.

Quote:
Тепер розумієте, чому 5 лютого 2015 року до Києва прилетіли на переговори держсекретар США Джон Керрі, а за ним одразу ж канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Франсуа Олланд? Тому що майбутнє світу вирішується в Києві.
Миро Продум's picture
0
No votes yet

Навіть якщо й знають про Гартленд, то про це не скажуть.

До речі, головні бої Другої світової - це були бої за Україну. Але про це також мало хто говорить.

Доброслав Велесовий wrote:
Боюсь що Олланд і Меркель навіть не здогадуються, що Україна це серце світу :) А прилетіли в Київ, щоб не дати Кері домовитись про постачання зброї, оскільки бояться, що війна може розростись і зачіпити Європу, що не посприяє їхньому рейтингу серед своїх виборців.

Цитата:<blockquote class="bb-quote-body">Тепер розумієте, чому 5 лютого 2015 року до Києва прилетіли на переговори держсекретар США Джон Керрі, а за ним одразу ж канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Франсуа Олланд? Тому що майбутнє світу вирішується в Києві. </blockquote>

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Андрій Гончаренко's picture
0
No votes yet

Теж думаю, що більш за все, не здогадуються. Але, є такі речі і вчинки які робляться на рівні (не знаю як точніше підібрати слово): підсвідомості, генетики, інтуїтивно, в силу нав'язаних шаблонів (світогляду).
Я з таким стикався в житті. Наприклад, в школі, десь в класі четвертому (1982), купили мені батьки кашкета, який віддалено нагадував щось таке:

На перерві мене добряче відлупцювали старші хлопці зі словами фашист і об капелюха витирали ноги. Ну я наприклад не знав тоді ні про УПА, ні про повстанців, ні про щось таке. Думаю і вони цього не знали. А лють і ненависть спрацювали в їх московських довбешках.

Щодо ДСВ і України, то все вірно. Спеціально про це не згадується, що "це були бої за Україну". Я теж про це не замислювався раніше. Але переглядаючи багато різної хроніки тих часів, якось помітив, що всі краєвиди, хатки, побут, все! - вказує, що події відбуваються в Україні. Потім просто дійшло, що всі військові дії були на нашій етнічний території, я мабуть тоді ще не сприймав Україну окремо від московії. Чи вірніше не усвідомлював, що москвини завжди нас сприймали як щось окреме, а нам навіювали, що то все єдине і народ, і країна.
Щось таке.

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Михайло Харачко's picture
0
No votes yet

Закон всесвітнього тяжіння діє незалежно від того чи ми знаємо про нього.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Тарнай Стрілець's picture
0
No votes yet

Це не завадить Пульсару випромінювати гармонізуюче світло.

Миро Продум's picture
0
No votes yet

Загальні демографічні втрати України у Другій світовій війні - включно з убитими, жертвами концтаборів, депортованими, евакуйованими й тими, що рушили у вигнання разом із відступаючими нацистами, - становлять не менше 14 млн. чоловік. Це втрати найбільші й не порівняні із втратами інших країн і народів у Другій світовій війні.

Фактично, втрати українського народу становлять від 40 до 44% від загальних людських втрат СРСР.

З 41,7 мільйона людей, які мешкали до війни в УРСР, на 1945 рік залишилося тільки 27,4 мільйони чоловік.

Джерело

Для порівняння:

Великобританія втратила 452 тис. солдатів і 60 тис. цивільного населення. Людські втрати США на фронтах і на морі становили 295 тис. чол.

Джерело

Безпосередні матеріальні збитки, завдані народному господарству Української РСР, оцінюють у 285 млрд. крб. у цінах 1940 p., або майже 42% усіх втрат, завданих тодішньому Союзу РСР.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Володимир Самотий's picture
0
No votes yet

Тобто нас систематично вбивають. Найбільш правильна реакція - виставити світу рахунок, так як це роблять фарисеї.

Миро Продум's picture
0
No votes yet

Правильна реакція: організовуватися і розмножуватися. Висока народжуваність з надлишком компенсує високу смертність.

Володимир Самотий wrote:
Тобто нас систематично вбивають. Найбільш правильна реакція - виставити світу рахунок, так як це роблять фарисеї.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Михайло Харачко's picture
0
No votes yet

Нас не вбивають, адже ми вічні, а чудово тренують. Саме це сприяє нашому вдосконаленню.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Володимир Самотий's picture
0
No votes yet

Навіть сита Європа не може досягти високої народжуваності. Натомість мусульмани Європи мають в середньому 8 дітей на сім'ю. Напевно причиною є адекватна релігія і світогляд.

cBіт Розумний's picture
0
No votes yet

Вони ж планують захопити Європу. Розмножуватися і навіть отримувати гроші за своїх дітей, які є чужими для населення країн Європи.Наскільки я знаю, це навіть не дуже і приховується.

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Михайло Харачко's picture
0
No votes yet

Особливо сподобались слова: " Україна стане Гіперборією тоді, коли значна частина українців наблизиться до святості і підніметься у простір позитивних подій. Для цього треба перемогти у боротьбі з власними слабостями і помилковими стереотипами, здійснити Великий джихад – священне надзусилля. Перебування у світлому стані духу забезпечує сприяння Всесвіту, робить людину сильною, здоровою, розумною, успішною. Після цього перемога над зовнішнім ворогом – це вже Малий джихад і, як кажуть, «справа техніки».", Подяка автору!

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Михайло Харачко's picture
0
No votes yet

Ще припало до душі порівняння народів з особами в сім’ї, де кожен має свій талант і призначення, а вкупі вони взаємодіють творячи гармонію і красу.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.