Зображення користувача Арсен Дубовик.
Арсен Дубовик
  • Відвідувань: 22
  • Переглядів: 23

Хто такий Творець Всесвіту (із запису ТБ-7)

Категорія:

Ігор Каганець і Анатолій Кривонос 2 квітня 2015 р. на громадському ТБ-7 дискутували про те, що таке справжня релігія, що означає символ хреста і як навколо нас відбуваються справжні чудеса. До вашої уваги стенограма частини з аудіозапису цієї розмови (18 хв. 21 с. - 24 хв. 38 с) про поняття Творця Всесвіту.

ільшість людей є потенційними Людьми. Тобто, коли вони розуміють, що вони є втіленими духовними сутностями, то вони власне і є ЛЮДЬМИ. Але їм про це не розказали.

Але, більше того, кожна Людина має в собі божественне ядро, яке є частинкою Творця Всесвіту. Тобто, Людина є втіленою божественною сутністю, яка є частинкою Творця Всесвіту. Ми з Ним на зв'язку завдяки саме оцьому "Образу Божому", який є в кожному з нас.

...

Що таке (чи хто такий) "Творець Всесвіту"?

Люди собі уявляють такого собі діда, який створив світ. Так? 

Наведемо інший приклад. Як ми уявляємо собі Сполучені Штати Америки? Ми собі уявляємо: "от на карті", "от Америка", "Америка зробила", "Сполучені Штати щось вони там вирішили".

Але, що таке Сполучені Штати Америки? Це багато мільйонів різних людей. Коли вони разом об'єднані, то вони нами здалека сприймаються як щось одне цілісне.

Так от, Творець Всесвіту - це велика спільнота. Гармонійна, надзвичайно розвинена спільнота, надзвичайно досконалих божественних сутностей.

Це, можна сказати, ціла цивілізація. Але оскільки вона далеко від нас, то ми її сприймаємо як єдину соборну, колективна істота. Для нас вона сприймається як одна істота.

А насправді там багато божественних сутностей! І деякі з них втілилися. Втілилися ось тут, на Землі! Вони існують як Люди. А ті, які не втілилися, вони ще ТАМ перебувають, але в іншому циклі, в якийсь інший момент вони можуть також втілитися.

Ми і є втіленими божественними сутностями. Інша справа, що ми про це не знаємо, ми це не відчуваємо. Але можемо відчути. Так, я можу проаналізувати себе і можу здогадатися, що я є втіленою духовною сутністю. Я розумію, що в мене є щось таке вольове, яке стоїть вище моєї психіки, і вище моєї фізичної плоті. Це те, що є носієм волі. Це те, що керує мною, моїм тілом.

Це - як оператор, який керує комп'ютером. Дехто може вважати, що комп'ютер сам по собі працює, а дехто розуміє, що за ним стоїть оператор, який є носієм цієї волі. Оце те, що робить нас Людьми. 

Але, виявляється, що крім цього всього є ще вищий рівень - рівень божественний, тобто всередині нас ще є оця от божественна істота. І проблема в тому, що ми її не усвідомлюємо в собі. Ми можемо якось там теоретично, якщо прочитав розумну книжку, якось довіритися цій інформації - що воно таке є. Але питання в тому, щоб його відчути - відчути, що ти є божественна сутність. Так от людина, яка відчуває, розуміє, що вона є божественною сутністю, вона є Бого-Людиною. 

І якщо ти починаєш відчувати оцей ось зв'язок, оце і є "відновлення зв'язку". Оце є "РЕЛІГІЯ"Тобто,

 ...релігія - це теоретичні знання і практика відновлення зв'язку між твоїм людським, і між твоїм божественним. 

І якщо ти рухаєшся у цьому напрямку, якщо ти все більше пізнаєш себе і починаєш все більше поступово розуміти, що ти маєш оці от божественні можливості, що ти є в центрі як божественна сутність, яка творила цей світ, ти починаєш сильніше на нього впливати. Ти починаєш його краще розуміти. Ти починаєш діяти як бог в цьому світі.

Якраз на цьому побудована давня арійська релігія. Це єдина релігія. яка первинно існувала. Релігія, яка побудована на тому, що ми усвідомлюємо себе втіленими божественними сутностями. І вся наша практика орієнтована на те, щоб пізнати себе і пізнати ці можливості, які є в середині кожного з нас.

Ця система є дуже давня. Як мінімум, їй сім з половиною тисяч років. Тобто, як мінімум, вона іде з Трипільських часів. Але вона була, ця система, ще раніше - до Трипільських часів. Її ще називають Примордіальною традицією, тобто Первинною традицією. Система істинних знань божественного походження, коли люди, як тільки з'явилися в цьому світі, вони себе усвідомлювали божественними сутностями. В них цих проблем не було. Це зараз в нас ці проблеми. Ми мусимо спеціально щось робити, для того щоб усвідомити, що в нас усередині живе бог. Раніше це все було простіше. 

Головна мета, з якою прийшов на цю Землю Ісус Хрестос, - показати оці всі можливості. Він здійснив духовний подвиг! Йому вдалося досягнути цієї релігійної мети. Він себе відчував Боголюдиною. Він звертався до Творця Всесвіту отак от як я звертаюсь до тебе!

Ісус Хрестос прийшов, щоб показати: "Дивіться, мені це вдалося зробити."

Чому він почав свою прилюдну діяльність? Для того, щоб показати - "Це МОЖЛИВО!"

...

(Повністю розмову про релігію слухайте за ЦИМ ЛИНКОМ (КЛАЦ))

 

Наші інтереси: 

Пізнаємо реальність.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

У середовищі Людей,котрі осягнули велич Світу і тим самим "бонусом" здобули надприродні можливості ЗАБОРОНЕНО і стоїть ТАБУ на демонстрацію тих же можливостей..Ніхто не буде брати на себе ті "гріхи" і проблеми за паразитичне життя більшості людей..Це дуже зручно жити за потребами свого тіла і гадити кругом себе,а потім приходить Месія і бере всю відповідальність за нашу безвідповідальність на себе і ми вже прощені і в Раю..Так не буває.Месія може показати лише шлях і все.А ми самі повинні для здобування Царства Божого стати гідними того ж царства..Так що не надійтеся на Месій..Вони дивляться на нас із Надією і слізьми від співчуття..Хіба потрібен Месія,щоб розуміти прості явища як наприклад нести до церкви на освячення на Пасху кишки тварин набиті меленими свинячими анусами,які ми звемо ковбасою..і після цього всією сім'єю під молитву запихуємося тими освячиними рештками тварин і звемо це святом..ну не "Глеваха"..(Вибачаюсь перед жителями цього чудового села за таке порівняння)...

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Чудова ініціатива, брате Арсене! Окремі думки, висловлені на відео, варті того, щоб їх викласти у вигляді тексту.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

"Я сьогодні живу і РаДію,
Україно прекрасна моя,
Твоє щастя, добро і надію,
Захищу і підтримаю я.
Хай летить моя пісня по світу
Хай почує це кожен чужинець
Я господар,
Я воїн з граніту,
Я сьогодні козак-українець!"

(є така у мене і моїх синів улюблена пісня ;) )

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Еней Харалужний.
0
Ще не підтримано

Як називається пісня і хто її співає?

Інформація - це те, що приховується.
Все інше - реклама.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Слава Богу, знайшов!!! Дякую, Енею, за спонукання і натхнення!

Виконавець - Олег Трофимчук
Називається пісня - "Я сьогодні живу і РаДію"

І навіть знайшов, де я вперше з нею ознайомився!!! :)))
Ось ця сторінка - Українські пісні простору пригод
А автор цієї блогової публікації від 12.04.2013 - 12:48 - наш Гравець Арій Хрестовий
Слава! Слава! Слава! ))) РаДіймо разом! ))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Еней Харалужний.
0
Ще не підтримано

Дякую, друже Арсене, за цю чудову пісню, і за посилання на ще купу гарних пісень! :)

Інформація - це те, що приховується.
Все інше - реклама.

Зображення користувача Лука Небохід.
0
Ще не підтримано

Ця стаття і запис передачі ТБ7 гарне доповнення до інформаційного простору НО, що дозволить новачкам швидше зрозуміти усю суть цього ресурсу і праць Ігоря Каганця, а для уже знайомих з НО це чудове узагальнення накопичених думок і переконань що чудово структуруються розкладаються пополочкам.

"Знання деяких принципів легко компенсує незнання деяких фактів" (с)Гельвецій

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Долучайся, Люче!

завзяття й праця щира - своє показала,
Вольна думка в Україні завжди розквітала...."
(О)

Озвучування текстів - цікава творча діяльність за правилами - ГРАЙмо! Є що!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

Дякую! Чудові пісні. А Славень цей існує більше року... Що робити, щоб він нарешті залунав у кожному серці і звідусіль?

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Слухати вголос у своєму оточенні - хай слухають!
І самій співати частіше, як молитву-славень ;).

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Гринь Братер.
0
Ще не підтримано

Чому відсутня злива коментарів?... А питання важливе!
... Щоб стати богом (навіть з маленької букви), потрібно хоча б ходити по поверхні води. Не говорю вже про перетворення, лікування, воскресіння.
Давайте попрацюємо, щоб зватися хоча б синами (доньками) людськими, як, до речі, Ісус називає цілий час себе.
А то: - ми 5%, ми сіль землі, ми боги, ми знаємо бога...
А може я помиляюся і серед вас є ті, хто ходить по воді, левітує...., може серед вас тільки я один такий, не просвічений...
П.М. В радянські часи висилали лекторів, щоб просвітити "незрячих гречкосіїв". І от один приїхав в наше село і почав всім доводити, що Бога нема. Доказував, наводив, розпинався і справа дійшла до запитань. Один дятько питає: "Виджу пане, щосьте мудрий чоловік. Подивітьсі, маю козу, корову і конє. Всім даю до їдзеня одне і теж. Коза ср...є гогликами, корова - паляницями, а кінь - купами. Чого так?" Потер лектор чоло та й признався, що не знає. Дятько підсумував, коли не знаєте такого простого, то чого лізете до Бога.

Ну що боги?

Хай Буде!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Для того, щоб стати боголюдиною, спочатку треба стати Людиною. Усвідомленою втіленою духовною сутністю. Гравцем.

Гринь Братер каже:
... Щоб стати богом (навіть з маленької букви), потрібно хоча б ходити по поверхні води. Не говорю вже про перетворення, лікування, воскресіння.
Давайте попрацюємо, щоб зватися хоча б синами (доньками) людськими, як, до речі, Ісус називає цілий час себе.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Щоб стати богом (навіть з маленької букви), потрібно хоча б ходити по поверхні води. Не говорю вже про перетворення, лікування, воскресіння.

Я думаю, що зовсім не обов’язково ходити по воді і воскрешати мертвих, для того, щоб відчувати себе частинкою Бога. Можливості - це не те, що робить щасливим. Щасливим робить правильний світогляд. Саме з нього все починається. А всякими надзвичайними здібностями володіють і сутності значно нижчого гатунку, які часто застосовують їх в поганих цілях. Тому це не головний показник. Це тільки побічне явище, яке, коли прийде час, саме відкриється для зрілих духовних сутностей.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Любий Гриню, на мою думку, боги приходять і уходять "виконавши завдання" і ті методи, якими вони користали, також з ними йдуть.

Собі думаю, ?Чи є потреба зараз у левітації, чи ходінні по воді? Здивувати когось?! А для чого? Чи від спостерігання факту Твого ходіння по воді наблизиш людину до усвідомлення нею свого божественної природи? Моя відповідь - ні. Лише сенсація для 1+1 буде гарантована! ;).

Святі пророки казали, що в останні часи будуть ходити по воді, зцілювати хворих, воскрешати мертвих, але ви не вірте.
Тобто, з часами змінюються і прояви божественного, в тому числі в людях - синах людських і синах божих. Думаю, божественне у ці часи, саме зараз, у тому, щоб не скотитися до скотства, а зберегти у собі Образ Божий, залишатися високоморальною, високодуховною сутністю, яка усвідомлює в собі Іскру Божу... "а все інше вам додасця" ;).

Треба буде, то стане така ситуація, що й по воді підеш, брате Братере ;)))))

Гринь Братер каже:
.... Щоб стати богом (навіть з маленької букви), потрібно хоча б ходити по поверхні води. Не говорю вже про перетворення, лікування, воскресіння.

Гринь Братер каже:
...А може я помиляюся і серед вас є ті, хто ходить по воді, левітує...., може серед вас тільки я один такий, не просвічений...

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Цитата:
в останні часи будуть ходити по воді, зцілювати хворих, воскрешати мертвих, але ви не вірте.

Не зрозумів. Це Ви про що?

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Про "кінець світу", звичайно!

Аватар Арій каже:
Цитата:
в останні часи будуть ходити по воді, зцілювати хворих, воскрешати мертвих, але ви не вірте.
Не зрозумів. Це Ви про що?

Про "кінець світу" - і жартома, і серйозно. Ти розумієш! ;)
"Кінець світу" - як страшилка, і "кінець світу цього" - як реальність. На стику часів/циклів чудеса стають проявленішими. Але в нашому випадку, з "чудесами" саме те, про що Доброслав згадав.

Доброслав Велесовий каже:
...А всякими надзвичайними здібностями володіють і сутності значно нижчого ґатунку, які часто застосовують їх в поганих цілях. Тому це не головний показник. Це тільки побічне явище, яке, коли прийде час, саме відкриється для зрілих духовних сутностей.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Тю! А я вже був подумав, що наша партія як прийде до влади, то прийме закон, який буде забороняти ходити по воді, зцілювати хворих, воскрешати мертвих. ;)

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Саме така законотворчість притаманна нинішній системі - "заборони і примус" ;).
У нас зовсім інша, тому й не зрозуміла для більшості, для тих 95 % - "Роби те, що любиш",
...і тим більше: "За добро заплатимо добром, а за зло — по-справедливості.". Уявляєш, що значить Твоє гасло для нинішньої "влади"?! ))))))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Гринь Братер.
0
Ще не підтримано

"Якщо б Хрестос не воскрес, то марною була б і віра наша". Воскресіння і переполюсація.
Так, і для чуда, потрібна левітація, бо сьогоднішнє, бабллоїдне суспільство в інше не повірить. А щоб змінити потенційну енергію суспільства на протилежну (до чого ми стремимо) потрібне чудо, або велика, наполеглива, заглиблена в проблему, в повагу і любов, в віру праця, де "всі ми як один, піднімем в гору руки, і тисяч молотів о камінь загуде" і збудимо усіх, і всі із нами підуть до світлої мети.
Друзі мої, ви маєте рацію, і мені це дуже приємно сказати. Але я вас прошу відчути і мої побоювання.
В науці побутує теза "негативний результат, також результат". Але за всяким негативним результатом потрібно підвищувати рівень віри в правильність ідеї, рівень ресурсу, і що найголовніше, затрачати додатковий час. Чи маємо ми його сьогодні достатньо?
З повагою і любовю.

Хай Буде!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Друже Гриню, я розумію про що Ти кажеш, але не треба побоювань! :)
При існуючому образно-понятійному мисленні левітацією зараз нікого не здивуєш. Сучасні технічні можливості можуть підтримувати "паріння" над поверхнею. Тому затребувана Тобою левітація сьогодні викличе лише скепсис. Скажуть: "а... це черговий Коперфільд", або ж "Голлівуд ще й не таке покаже".
Але я Тебе розумію, і розумію, що питання "знову в термінах". Зараз щось типу телепортації було б більш захоплюючим! От би цьому навчитися! :)
Хоча, важливіше все таки, саме усвідомити свою божественну сутність, відновити свій линк з Творцем "а все інше вам додастся". Вірно, друже?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Пане Гриню, ви б дивилися, кого цитуєте. Це ж послання фарисея Шауля до іудохристиян.

Гринь Братер каже:
"Якщо б Хрестос не воскрес, то марною була б і віра наша". Воскресіння і переполюсація.
Так, і для чуда, потрібна левітація, бо сьогоднішнє, бабллоїдне суспільство в інше не повірить. А щоб змінити потенційну енергію суспільства на протилежну (до чого ми стремимо) потрібне чудо, або велика, наполеглива, заглиблена в проблему, в повагу і любов, в віру праця, де "всі ми як один, піднімем в гору руки, і тисяч молотів о камінь загуде" і збудимо усіх, і всі із нами підуть до світлої мети.
Друзі мої, ви маєте рацію, і мені це дуже приємно сказати. Але я вас прошу відчути і мої побоювання.
В науці побутує теза "негативний результат, також результат". Але за всяким негативним результатом потрібно підвищувати рівень віри в правильність ідеї, рівень ресурсу, і що найголовніше, затрачати додатковий час. Чи маємо ми його сьогодні достатньо?
З повагою і любовю.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Пропоную просто подумати над тим, кого можна притягнути до себе

1. показуючи чуда
2. розповсюджуючи правильний світогляд.

В першому випадку прийдуть роззяви і халявщики, яким в житті не вистачає цікавих речей і які хочуть, наприклад, позбутися своїх хвороб за допомогою "чудотворців", при цьому не розуміючи справжньої причини своїх проблем і не бажаючи ставати кращими. Всі іудохристияни відносяться до цієї категорії.

В другому випадку прийдуть світлі люди, які прагнуть істини, а не миттєвих чуд, і які розуміють, що щастя та здоров’я - це наслідок роботи над собою, а не милості божої до своїх "рабів".

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Золоті слова, Доброславе! Додам, що нинішня обмеженість матеріальних ресурсів дозволяє нам виявити щирих людей, спроможних діяти. В іншому разі не було б відбою від заробітчан, які зрадять при перших же труднощах.

Доброслав Велесовий каже:
Пропоную просто подумати над тим, кого можна притягнути до себе
1. показуючи чуда
2. розповсюджуючи правильний світогляд.
В першому випадку прийдуть роззяви і халявщики, яким в житті не вистачає цікавих речей і які хочуть, наприклад, позбутися своїх хвороб за допомогою "чудотворців", при цьому не розуміючи справжньої причини своїх проблем і не бажаючи ставати кращими. Всі іудохристияни відносяться до цієї категорії.
В другому випадку прийдуть світлі люди, які прагнуть істини, а не миттєвих чуд, і які розуміють, що щастя та здоров’я - це наслідок роботи над собою, а не милості божої до своїх "рабів".

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Написано: Так от людина, яка відчуває, розуміє, що вона є божественною сутністю, вона є Бого-Людиною. То є просте запитання: чи є вже в нашому середовищі такі Бого-Люди? Агов, відзовіться? А щодо див, то вони різні бувають. От за свідченням Анатолія Кондратьєва в Індії жив невеличкий на зріст чоловік по імені, здається, Саїд-Баба. То ця, як я розумію, вже справжня Бого-Людина, СТВОРИЛА мироточиву золоту монету, яку подарувала іншому індійцю. Продуктивність цієї монети - 2 літри запашного і дуже вартісного мира за добу. Завдяки тому миру індієць вирішив усі свої родинні проблеми, збудував храм і допомагає іншим людям. Так от Анатолій Кондратьєв бачив і Саїд-Бабу, і мироточиву монету і збудований храм. Є таке твердження, що коли людина перебуває у ПРОСТОРІ ВОЛІ, то в неї не виникає ніяких проблем! У нас є реальна проблема: мало коштів на розвиток Народного Оглядача! Це так?

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Коштів у нас стільки, на скільки ми заслуговуємо. А щоб їх було більше, доведеться скидати баласт, якому для щастя досить "мироточивої золотої монети".

Дід Азаров був правий: "Не треба скігліті".

Анатолій Висота каже:
Написано: Так от людина, яка відчуває, розуміє, що вона є божественною сутністю, вона є Бого-Людиною. То є просте запитання: чи є вже в нашому середовищі такі Бого-Люди? Агов, відзовіться? А щодо див, то вони різні бувають. От за свідченням Анатолія Кондратьєва в Індії жив невеличкий на зріст чоловік по імені, здається, Саїд-Баба. То ця, як я розумію, вже справжня Бого-Людина, СТВОРИЛА мироточиву золоту монету, яку подарувала іншому індійцю. Продуктивність цієї монети - 2 літри запашного і дуже вартісного мира за добу. Завдяки тому миру індієць вирішив усі свої родинні проблеми, збудував храм і допомагає іншим людям. Так от Анатолій Кондратьєв бачив і Саїд-Бабу, і мироточиву монету і збудований храм. Є таке твердження, що коли людина перебуває у ПРОСТОРІ ВОЛІ, то в неї не виникає ніяких проблем! У нас є реальна проблема: мало коштів на розвиток Народного Оглядача! Це так?

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

!?Друже Анатолію, ну чого Ти цим так сильно добиваєшся/переймаєшся?! ))

Анатолій Висота каже:
...є просте запитання: чи є вже в нашому середовищі такі Бого-Люди? Агов, відзовіться?...

Наведу Тобі приклад із "Трансерфінга реальності" В.Зеланда.
"Щоб зловити Синю Птаху, не треба поводити себе як Дикий Кабан - побачивши Її, не шелестіти листям і не ламати гілки на шляху до Неї рохкаючи - так ви Її лише злякаєте! А треба вести себе так, наче Синя Птаха вам і не потрібна. І тоді вона стане доступною вам" (мій довільний переказ).

Арії насамперед переймаються тим, на що можуть вплинути! Піднімайся над проблемою і Тобі відкриються значно ширші горизонти, і, можливо, Ти тоді побачиш те(тих), що(кого) шукаєш - і спраглих, і спонсорів, і Бого-Людей.

Ще один "мазок до портрету": "...у кінці фільму «Престиж» (Prestige) герой Майкла Кейна каже: «Тепер, ви шукаєте в чому секрет. Але ви його, звісно ж, не знайдете, бо ви його толком і не шукаєте. Ви не хочете його обмізковувати. Ви хочете бути обманутими».

Спокійно! "Хто шукає, находить" (Ісус Хрестос).

А найкраще, сам ставай Бого-Людиною! І хай буде!

Хай ніщо Тобі на цьому шляху не заважає, бо де сумніви...
"...Там бруд і морок,
безутішність.
Завжди будь
чистим,
променистим!
Очищаємось!"
(Цифрона 103)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Гринь Братер.
0
Ще не підтримано

Арсене, Доброславе ви маєте рацію. На жаль рація буває на "плечах", на "танку", на "бойовому літаку", на ....
Щось мені здається Доброславе, що тих світлих людей є не 5%, а 0,0005%, і ці світлі люди повинні не тільки згенерувати ідею, а ще розробити алгоритм впровадження ідеї, а ще (що видається найважнішим) забезпечити відтинання "баласту" від руху вперед.
На мою думку, (Ти Арсене правий) все впирається в понятійний апарат і "демаркаційну лінію" між цими поняттями. А тут безмежне поле діяльності. І найперше визначення, яке потрібно зробити (що тут вже починається), це детермінувати поняття "Всесвіт, Всесвітній розум, Бог...", і поняття Людина - хто ми, для чого ми і quo vadis.
Хто вище підніметься по цій "драбині", ця країни буде домінувати в світі, це головний ресурс майбутнього.
П,М. Я свідомо стаю критиком, щоб ви всі не перетворилися на Ікарів, не попалили крила... А хто ж тоді буде продовжувати розробляти ідею світу майбутнього

Хай Буде!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

РаДіймо, друже Гриню, і ставай не практикуючим критиком, а критикуючим практиком-творцем Третього Гетьманату! Гарну Ти собі ролю обрав! Дерзай! Аби плоди були добрими :).

Хм-м-м-м... як сказав би, вуйко Йван: "- Рація в сусіда. А пан має ...кулемет!" :)))

Гринь Братер каже:
...Арсене, Доброславе, ви маєте рацію.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

У середовищі Людей,котрі осягнули велич Світу і тим самим "бонусом" здобули надприродні можливості ЗАБОРОНЕНО і стоїть ТАБУ на демонстрацію тих же можливостей..Ніхто не буде брати на себе ті "гріхи" і проблеми за паразитичне життя більшості людей..Це дуже зручно жити за потребами свого тіла і гадити кругом себе,а потім приходить Месія і бере всю відповідальність за нашу безвідповідальність на себе і ми вже прощені і в Раю..Так не буває.Месія може показати лише шлях і все.А ми самі повинні для здобування Царства Божого стати гідними того ж царства..Так що не надійтеся на Месій..Вони дивляться на нас із Надією і слізьми від співчуття..Хіба потрібен Месія,щоб розуміти прості явища як наприклад нести до церкви на освячення на Пасху кишки тварин набиті меленими свинячими анусами,які ми звемо ковбасою..і після цього всією сім'єю під молитву запихуємося тими освячиними рештками тварин і звемо це святом..ну не "Глеваха"..(Вибачаюсь перед жителями цього чудового села за таке порівняння)...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Про "нашу" українську Пасху точніше і не скажеш. Надіюсь, ще не довго так буде.

Явсе Світ каже:
Хіба потрібен Месія,щоб розуміти прості явища як наприклад нести до церкви на освячення на Пасху кишки тварин набиті меленими свинячими анусами,які ми звемо ковбасою..і після цього всією сім'єю під молитву запихуємося тими освячиними рештками тварин і звемо це святом..ну не "Глеваха"..(Вибачаюсь перед жителями цього чудового села за таке порівняння)...
Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Добродії, тут дехто забув про те, як перемагати у Просторі пригод. Про це вже говорили: А чи є у нас план Б?

Відтак попереджую, що всякі спроби місцевих "теоретиків" опускати нас у нижчі простори подій розглядаються як порушення правил сайту. Опускати нас "на землю" має право тільки той, хто практично займається організацією Третього Гетьманату - розумне пристосування до обставин йому потрібно для реалізації ідеї.

Для досягнення успіху будь-якої нової справи є просте універсальне правило: "Гнати в шию навіть найрозумнішого співробітника, якщо він розкладає колектив песимізмом і зневірою в успіх ".

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Це ПРАВильно!
І це правило наразі можна розширити в світлі розшифровки метафізики к/ф "Матриця":
"...бо він є Агентом впливу Матриці"

Миро Продум каже:
...Для досягнення успіху будь-якої нової справи є просте універсальне правило: "Гнати в шию навіть найрозумнішого співробітника, якщо він розкладає колектив песимізмом і зневірою в успіх "....

От побачите! "На злодієві й шапка горить!" (народ.) і зараз почнеться вакханалія про "душіння свободи Акціонера" ;)))))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

А має таки рацію Василь Петришин, кажучи: У середовищі Людей,котрі осягнули велич Світу і тим самим "бонусом" здобули надприродні можливості ЗАБОРОНЕНО і стоїть ТАБУ на демонстрацію тих же можливостей..Ніхто не буде брати на себе ті "гріхи" і проблеми за паразитичне життя більшості людей..Це дуже зручно жити за потребами свого тіла і гадити кругом себе,а потім приходить Месія і бере всю відповідальність за нашу безвідповідальність на себе і ми вже прощені і в Раю..Так не буває.Месія може показати лише шлях і все.А ми самі повинні для здобування Царства Божого стати гідними того ж царства..Так що не надійтеся на Месій..Вони дивляться на нас із Надією і слізьми від співчуття..Хіба потрібен Месія,щоб розуміти прості явища як наприклад нести до церкви на освячення на Пасху кишки тварин набиті меленими свинячими анусами,які ми звемо ковбасою..і після цього всією сім'єю під молитву запихуємося тими освячиними рештками тварин і звемо це святом..ну не "Глеваха"..(Вибачаюсь перед жителями цього чудового села за таке порівняння)...

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Для того щоб стати Творцем треба багато чого, найбільше не вистачає людям енергії любові, пошуку істини і просто йти цим шляхом... Підвищіть віру в себе і отримаєте те, що захочете...

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

О! Так!
Ще, кажуть, Понтій Пилат запитував Ісуса Хреста "Що є Істина?"...
Не сказано (змовчано свідомо?), що відповів Хрестос...

Як сказав Василь Чумаченко: "- Істина - це дуже проста річ. Скільки б ти не читав, слухав про техніку плавання у воді, поки не ввійдеш у воду - плавати не навчишся".

Отже, "пізнавати Істину" - значить практикувати. Важливий не пошук, а результат. Пошук може тривати занадто довго, наприклад, лежачи на дивані за ноутбуком ;). А треба то було встати і творити!
Отже, Істину немає що й шукати, просто бери й твори - РаДість, Милість(Любов) - тобто, РаДій! Це й буде Істина! Така моя думка...

А казочкам про те, що Творець "на сьомий день спочив від трудів своїх" ще хтось вірить? Тобто, Він перестав пізнавати Істину?!

Творець Всесвіту - ТойХтоПізнавІстину і Творить далі. І ми так чинімо, бо ми СпівТворці! Вставаймо з диванів ;) (вже завтра) ))))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Тут не зовсім з тобою згоден. Практика без теорії - це марне витрачання сил в кращому разі. А в гіршому можна такого "напрактикувати".... Так само теорія без практики це тільки витрачання часу.

Має бути 50 на 50. І те і те потрібне. Тому, пошук - це важливо. І якщо прочитав в Інтернеті, які рухи правильно робити, то і плавати навчитися можна набагато швидше.

Арсен Дубовик каже:
Отже, "пізнавати Істину" - значить практикувати. Важливий не пошук, а результат. Пошук може тривати занадто довго, наприклад, лежачи на дивані за ноутбуком ;). А треба то було встати і творити!
Отже, Істину немає що й шукати, просто бери й твори - РаДість, Милість(Любов) - тобто, РаДій! Це й буде Істина! Така моя думка...
Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Згоден, друже. Дякую.
Коригую - "Отже, "пізнавати Істину" - значить шукати, знаходити, пізнавати і практикувати".
Рухаємось у ВзаємоДії! Так, друже?

П.С. Юро, така наша ВзаємоДія буде синергією? ;)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

«Хто такий Творець Всесвіту?»

У численних дописах я не помітив роздумів на саму тему статті «Хто такий Творець Всесвіту?». Від себе добавлю ще одне запитання: «Як він виглядає?»

Більшість населення землі уявляє собі його сивобородим могутнім дідом, що, сидячи на хмарці, заохочує пєчєньками тих «мікробів», які вірять, що він є, натомість топче ногами і обпльовує тих, хто не вірить! Нажаль, таке пояснення влаштовує більшу частину населення землі і тамує їхній духовний голод. Вони не хочуть напружуватись, не хочуть більше нічого шукати. Їх цілком задовольняють відповіді так званих «божих слуг» від різних релігій. І їхнє «спілкування» з Богом якраз і відбувається один раз на рік підчас поїдання «кишок тварин набитих меленими свинячими анусами, які ми звемо ковбасою!» Я сам був таким ще кілька років тому...

Ви тільки вдумайтесь: могутній, великий Бог, який (за біблією) сотворив увесь Всесвіт з усіма зірками і планетами, з усією його флорою і фауною всього за шість днів переймається тим, чи вірять у нього якісь мікроби, чи ні! Для думаючої людини це просто смішно…

Проте повернуся до основного питання. Я себе неодноразово запитував хто Він? і який Він? І от, продивляючись останні передачі Ігорем Каганцем, я чітко усвідомив, що він складається з КОЖНОГО з нас, з усіх істот Всесвіту і, мабуть, усіх істот усіх Всесвітів! Це безкінечна мережа, як Інтернет, де кожен комп‘ютер, смартфон, планшет, навіть деякі холодильники можуть за мить отримати доступ один до одного, обмінятися будь-якою інформацією, яку вони обидва СПРОМОЖНІ прийняти, передати і зрозуміти!

Так у цій мережі є комп’ютери, завданням яких є виконання певних особливих функцій (наприклад зберігання даних, адміністрування трафіку, дешифровка доменних імен). У таких комп’ютерів більше пам‘яті, чи ще якісь відмінності від основної маси. Але Інтернет складається із УСІХ БЕЗ ВИНЯТКУ комп’ютерів! Так і Бог складається із УСІХ БЕЗ ВИНЯТКУ живих (і мабуть неживих) істот, в тому числі із УСІХ БЕЗ ВИНЯТКУ Людей, незалежно від того, чи вже ходять вони водою, чи ще тільки їдять ковбасу! І усією цією мережею і кожним із її учасників якраз і твориться наша реальність! Кожним із нас твориться!

Хто вже повністю відновив свій зв'язок з мережею – той більше отримує чистої інформації і більше творить, а хто із забрудненим каналом – той поки менше! Але участь у процесі Творення беруть УСІ!

Згадайте яким був Інтернет ще 10 років тому, там майже не було відео, та і фотографії завантажувалися тривалий час, тому були линки на сайтах, щоб читати статті без фото.

Важливо, щоби кожен із нас розвивався і вдосконалювався, таким чином розвивається і вдосконалюється уся мережа тобто БОГ!

Радіймо!

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

СУПЕР, Анатолію! Особливо про "розвиток і вдосконалення" всіх і, значить, Бога! Бог досконалий у тому, що має змогу вдосконалюватися!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

Дякую Арсене!
Завдяки такій зворотній реакції розумних людей відчуваю, що я на правильному Шляху!

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Я вже розігнався за цей коментар Вам ставити 10 галів, але не вдалось. Мабуть тому, що Ви не є інвестором поки що.

Але дуже гарно висловили думку. Особливо порівняння Бога з Інтернетом.

Згадав як колись знайомі, які не дуже дружать з технологіями, запитали мене як влаштований і функціонує Інтернет. Я жартома почав розказувати, що весь Інтернет знаходиться в одному гігантському комп’ютері в Швейцарії :) Ну потім, звичайно, розказав про мережу комп’ютерів і про те, як вони пов’язані між собою за допомогою DNS і т.д. Але перша версія про "гігантський комп’ютер" до якого звертаються всі комп’ютери світу, які підключені до Інтернету, схоже сподобалась їм більше :) Аналогія з персоналізованим Богом, як бородатим дідом )))

Точно так само з релігією. Той хто ще перебуває на початкових етапах духовного прогресу, не може сприйняти щось складніше за "діда з бородою який літає в небі і посилає кару на своїх неслухняних рабів".

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

Дякую Доброславе!

На порівняння Бога з Інтернетом мене наштовхнув Ігор Каганець, порівнюючи людину з компьютером (фізичне тіло - хард, Душа - софт, Дух - оператор!)

P. S. Я вже дописом вище говорив, що завдяки такій реакції однодумців, звіряю правильний напрямок! Кожен для кожного - і учень, і учитель! )))

Я є той, хто я є!

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Ідея про велетенський комп'ютер, до котрого підключаються інші близька до істини. Тільки таких компів (первинних серверів імен) є 13.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Порівняння гарне, проте варто розрізняти Творця і творіння. Бог-Творець - це сукупність усіх божественних істот, в Всесвіт - це його творіння.

Якщо використовуєте аналогії з комп’ютерною мережею, то зверніть увагу, що до неї входять саме комп’ютери, а не меблі чи кухонний посуд.

Анатолій Коноваленко каже:
Бог складається із УСІХ БЕЗ ВИНЯТКУ живих (і мабуть неживих) істот, в тому числі із УСІХ БЕЗ ВИНЯТКУ Людей

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

Ну, а веб-камери, наприклад?

Я думаю, що домашні тварини це і є чиїмось «веб-камерами»! Особливо ідеальні, в цьому відношенні, коти! Вони беззвучно закрадуться до вас у самі найінтимніші моменти вашого життя і спостерігатимуть за ними, навіть вночі (нічне бачення). Завдяки м‘ясному (високоенергетичному) раціону, коти мають достатньо значний час автономної роботи! :-) Може вони самі і не беруть участь у творенні, проте спонукають нас своєю поведінкою до якихось дій, наприклад сходити до магазину за кормом, а дорогою ми можемо зустріти свою долю, і таким чином змінюється реальність!

А дорожні знаки, чи рекламні бігборди, завдяки яким ми повертаємо на ту, чи на іншу вулицю, де можемо зустріти, чи не зустріти потрібну нам людину, чи ситуацію. Є вони частиною Цілого (тобто Бога), чи ні?

Те ж саме стосується і меблів, і посуду! Часто у фільмах герої знайомляться через розбиту тарілку чи виделку, що випадково впала зі столу в ресторані.... Це прояв Бога, чи ні?

І тоді логічне питання: чи є частиною Бога посуд і меблі?

Якщо розглядати це питання з позиції, що матерія - це згущене світло, а світло це енергія, то висновок очевидний: Бог є усім!

Точно так, і Інтернет неможливий без потужних вентиляторів у дата-центрах і навіть без мастила, яким їх змащують, і мільярдів кілометрів кабелів, роутерів, мостів і т. п. Точніше мабуть можливий, але без кожної з перерахованих і неперерахованих мною речей він буде іншим, не таким як зараз!

РаДіймо!

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Я теж розділяю Ваш погляд! Бог є усім. Адвайтизм і пантеїзм - це правильна картина світу.

Але пан Миро з Вами не погодиться. Тому, що він чомусь вважає, що пантеїзм і монізм - це пониження Бога до рівня природи, а не навпаки.

Творець і Творіння - це умовні поняття. Це можна легко доказати. Наприклад, Бог - безмежний, а якщо він безмежний - значить включає в себе все навколо і ніщо не може існувати поза ним.

Анатолій Коноваленко каже:
Ну, а веб-камери, наприклад?
Я думаю, що домашні тварини це і є чиїмось «веб-камерами»! Особливо ідеальні, в цьому відношенні, коти! Вони беззвучно закрадуться до вас у самі найінтимніші моменти вашого життя і спостерігатимуть за ними, навіть вночі (нічне бачення). Завдяки м‘ясному (високоенергетичному) раціону, коти мають достатньо значний час автономної роботи! :-) Може вони самі і не беруть участь у творенні, проте спонукають нас своєю поведінкою до якихось дій, наприклад сходити до магазину за кормом, а дорогою ми можемо зустріти свою долю, і таким чином змінюється реальність!
А дорожні знаки, чи рекламні бігборди, завдяки яким ми повертаємо на ту, чи на іншу вулицю, де можемо зустріти, чи не зустріти потрібну нам людину, чи ситуацію. Є вони частиною Цілого (тобто Бога), чи ні?
Те ж саме стосується і меблів, і посуду! Часто у фільмах герої знайомляться через розбиту тарілку чи виделку, що випадково впала зі столу в ресторані.... Це прояв Бога, чи ні?
І тоді логічне питання: чи є частиною Бога посуд і меблі?
Якщо розглядати це питання з позиції, що матерія - це згущене світло, а світло це енергія, то висновок очевидний: Бог є усім!
Точно так, і Інтернет неможливий без потужних вентиляторів у дата-центрах і навіть без мастила, яким їх змащують, і мільярдів кілометрів кабелів, роутерів, мостів і т. п. Точніше мабуть можливий, але без кожної з перерахованих і неперерахованих мною речей він буде іншим, не таким як зараз!
РаДіймо!
Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

Дякую за формалізацію питання! Зараз, за допомогою Гугля розберуся у термінах! Бо вже відчуваю як у мені піднімається хвиля пихи (як у того відомого літературного персонажа, який несподівано дізнався, що розмовляє прозою)! ))))))))))))

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Точно. :) Посуд і меблі - це частина корпуса комп'ютера :).

Дивно, але тільки що переглянув фільм "Жінка-кішка", слоган якого, знову як на диво, "ВОЛЯ - ЦЕ СИЛА" - і раптом натрапив на Твої, Анатолію, аналогії:

Анатолій Коноваленко каже:
Ну, а веб-камери, наприклад?
Я думаю, що домашні тварини це і є чиїмось «веб-камерами»! Особливо ідеальні, в цьому відношенні, коти!

:))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

Тут, або ми усі однаково сприймаємо ті знання, що линуть зараз на Землю, або ми живемо в одному інформаційному полі! ))))

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Підтримую Доброслава: Я теж розділяю Ваш погляд! Бог є усім. Адвайтизм і пантеїзм - це правильна картина світу.
Але пан Миро з Вами не погодиться. Тому, що він чомусь вважає, що пантеїзм і монізм - це пониження Бога до рівня природи, а не навпаки.
Творець і Творіння - це умовні поняття. Це можна легко доказати. Наприклад, Бог - безмежний, а якщо він безмежний - значить включає в себе все навколо і ніщо не може існувати поза ним.

Помічено, що однорідне відштовхується одне від одного, а різнорідне - притягується. (полюси магніту, електрони, протони). Гадаю, що без участі Бога жодне ядро атома не втрималося б укупі! Але я маю інше запитання до всіх, хто може на нього відповісти: Чи усвідомив свою Божественну сутність Противник?

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Якщо вважати противником енергію руйнування,то це невід'ємна частина Всесвіту і вона не може рахуватися "противником" як ми це розуміємо..Так само у людському світі, Противник-це елемент спонукання до розвитку-усвідомлення,який живе лише у непросвітленому розумі..(м.д.)

Вірю в те, що розумію.

Сторінки

  • Сторінка
  • of 2
  • >