Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

АРТА – українське технологічне рішення для артилерії

Категорія:

Спецтема:

Артилерія – "бог війни" – це той рід військ, без якого зараз неможливо протистояти ворогам, в тому числі й на сході України. Наявність артилерії, котра має сучасні системи точного наведення вогню і обслуговується сміливими патріотичними військовими, створює велику перевагу над загарбниками та підвищує ймовірність перемоги.

Відомо, що артилерія може «відпрацьовувати» по об’єктах килимовим методом, тобто покриваючи орієнтовну зону місцезнаходження цілі масовим вогнем із високими витратами боєприпасів, або ж високоточними пострілами із підвищеною ймовірністю влучання. Зрозуміло, що перший метод уже застарілий. Наявність прогресивної, максимально автоматизованої системи наведення в рази підвищує ефективність використання боєприпасів, економить час та дозволяє отримувати значно кращий результат застосування артилерії.

Патріотами України, спеціалістами відповідного напрямку забезпечення розроблено спеціальну систему АРТА для наведення артилерійських систем та розвідки. Головним досягненням цієї високотехнологічної сучасної системи обслуговування артилерійських одиниць є чітке знаходження цілі та висока точність її ураження.

Система суттєво підвищує ймовірність влучання у ціль порівняно з наявними застарілими методами ведення артилерійського вогню, і дозволяє отримувати очікуваний результат.

Система оснащена захистом від небажаного впливу та від фізичних факторів перевірена на полігонах Міністерства оборони, діючі одиниці системи вже працюють в зоні бойових дій, однак потреби наших артилеристів значно більші, і тому потрібна підтримка всіх небайдужих.

Саме завдяки ентузіазму інженерів-розробників та масовій фінансовій підтримці всіх небайдужих виникла реальна можливість підвищити рівень технологічного оснащення української артилерії до конкурентного з кращими прикладами іноземних артилерійських систем. Це створює можливість швидшого і масштабнішого її виробництва, а отже, розповсюдження в підрозділах.

Більше про підтримку проекту АРТА на спеціальному інформаційному ресурсі http://arta.center

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Тому й дивно, скільки втрат несуть росіяни на Донбасі, особливо останніми днями.

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Тому й дивно, скільки втрат несуть росіяни на Донбасі, особливо останніми днями.