Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чому я став інвестором Третього Гетьманату (опитування, конкурс)

На початку жовтня 2014 року кількість інвесторів сайту SD.ORG.UA перевищила сотню. Розмір інвестицій – від 25 грн. до 8000 грн. Що спонукає українців вкладати у спільну справу свої гроші, працю, час?

Про це ми запитаємо в самих інвесторів, і вони нам щось розкажуть про мотиви своїх дій. Можливо, почуємо від них дещо зовсім неочікуване і дивовижне.

А поки що напишемо тільки про очевидні переваги НО. Про функцію публікувати і коментувати статті навіть не згадуємо – це тепер є на багатьох сайтах. Поговоримо про унікальне.

1. Ідеологія, тобто світогляд, доведений до практичного застосування

Народний Оглядач об’єднує українців, орієнтованих на вдосконалення себе і навколишнього світу. Тому на сайті постійно досліджуються питання світогляду, метафізики, історії, оздоровлення, омолодження, правильного харчування, позитивного мислення, магії слова, шляхетного життя.

Особливо у нас вітається особистий досвід, тобто перевірена інформація «з перших рук». На базі цього досвіду періодично публікуються узагальнюючі статті, наприклад, Головний ворог здоров’я людини, Друзі і вороги Царства божого, Крок до безсмертя: еліксир молодості, Живе Слово - обмін досвідом самозцілення і метаморфози.

Спілкуючись зі світлими людьми, сам стаєш світлішим, адже подібне притягується до подібного. Відповідно, спілкування на НО є найпростішим інструментом притягнення до себе позитивних подій. Ще потужнішим магічним інструментом є добрі справи, від яких радіє Всесвіт.    

2. Система енергообміну Галія

На багатьох сайтах користувачі мають можливість голосувати за матеріали, що їм сподобались, за допомогою кнопок Like, +1 тощо. Це не вимагає зусиль і нікого ні до чого не зобов’язує. Відтак такого роду голосування є дешевими і безвідповідальними.

Особливість нашого сайту в тому, що його учасники голосують не порожніми «лайками», а реальною енергією. Ми її назвали Галією, що на галльській мові означає «сила», причому сила м’яка, духовна, внутрішня. Для позначення одиниці цієї енергії використовуємо знак ϟ – руна Соул («Сонце», «Блискавка»). Це руна перемоги, могутності й цілісності.

Реальність Галії в тому, що вона дозволяє підвищувати рейтинг публікацій і висвітлювати їх на головній сторінці сайту. Окрім того, за гали можна купляти і продавати товари на Ярмарку, учасником якого автоматично стає кожний інвестор.  

Стати інвестором просто: треба лише мати банківську картку. Інвестиція робиться на сторінці Інвестування, з будь-якої країни світу. Зробивши інвестицію в розмірі, наприклад, 250 гривень, зареєстрований учасник негайно отримує у свій Голосар (гаманець енергії) 250 галів.

3. Стартап Вишня Борія і акціонерне товариство нового типу

Наш проект творення нового світу розвивається у формі віртуального стартапу. Кожен інвестор автоматично стає співвласником (акціонером) цієї корпорації, що негайно висвітлюється у його профілі.

На головній сторінці акціонери бачать хід інвестицій і рейтинг інвесторів, а також такі їх характеристики як «харизма» і «авторитет» – докладніше про це читайте в нашій базі знань у статті Вишня Борія.   

Наявність внутрішньої ігрової енергії і відповідального голосування відкриває нові можливості для самоорганізації. Наприклад, інвестори можуть давати пропозиції щодо розвитку окремих проектів і голосувати за них галами. В ідеалі кожен проект повинен мати свій бюджет і стартувати тільки після накопичення достатніх коштів для його реалізації.

Все це дуже цікаво, адже відкриває можливості для колективного творення нового світу, навчання і спілкування зі світлими людьми. По-суті, це реалізація принципів Тотальної освіти: Навчайся працюючи! Працюй граючись! Всі навчають всіх!

Як і слід було очікувати, недавно розпочався процес самоорганізації акціонерів у реалі. Перша зустріч відбулася 28 вересня в Києві.

На мою думку, тут я описав головне, що приваблює українців у нашому проекті, спонукає їх робити інвестиції, ставати співвласниками стартапу і брати участь у його розвитку. Проте здогадуюсь, що є й інші мотиви, зовсім несподівані і навіть неймовірні.

Друзі! Діліться таємницями, чому ви стали учасниками стартапу? Пишіть про це короткі статті у свої блогах з тегом «Чому я став інвестором».

Автор публікації, яка збере на свою підтримку найбільшу кількість галів, отримає у подарунок шикарну чорну футболку зі сваргою Великого Переходу і двома драконами, що несуть уперед реалізовану людину – Мамая, сина Божого, істинного арія.

Інші отримають Галію і Глорію, тобто славу!     

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Вирішив стати інвестором ТГ, бо те, чим займаються тут дуже схоже на План Харі Селдона по створенню нової міжгалактичної імперії в найкоротший термін після розвалу старої. Про це дуже захоплююче писав Айзек Азимов у шести (чи навіть септи) логії "Установлення" ("Foundation").

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Коментарі

Зображення користувача Дзень Дзелень.
0
Ще не підтримано

Ви запитали і відповіли...
Хоч я і лінивий інвестор, але ж все починається з малого.
Які почуття переповнюють мене, коли дарую свої гали автору статті, яка мені дуже-дуже сподобалась? Вдячність і Радість одночасно. Чому? Тому що, коли хтось так лаконічно висловлює мої думки, це надихає і розвиває. І я думаю, що це ніколи не було між ними і мною, це було і буде для мене.
Спасибі!

Добре є!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Альтруїзм - це доведений до логічного завершення егоїзм. Підтримуючи добрі справи, ми поліпшуємо світ, в якому живемо.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

А я не можу стати інвестором, бо так і не навчився це робити - надто складна процедура. А стаття хороша - дякую!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

А що вже робили? Чи маєте банківську картку?

Анатолій Висота каже:
А я не можу стати інвестором, бо так і не навчився це робити - надто складна процедура. А стаття хороша - дякую!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Ви пропонуєте поділитися думками про те, "Що спонукає українців вкладати у спільну справу свої гроші, працю, час?", закликаєте розповісти "про мотиви своїх дій", пояснити "чому ви стали учасниками стартапу?" Гарна ідея! :)

Особисто мене, перш за все, зацікавили статті на сайті "Народний Оглядач" на який я вперше потрапив з сайту Аратта-україна". Ідея козацького досвіду - набути нового імені для творення нового світу - була найпереконливішою, бо, щоб реалізувати себе в цікавій (але діаметрально протилежній діяльності!) це стає визначальним.
Привабило шляхетне ведення дискусій, через які познайомився з однодумцями.
Ідеї колективного творення майбутнього і корекція теперішнього у свідомості (перш за все - своїй) через співробітництво захопили настільки, що тепер легко відчувати себе у приємному середовищі, просто бути щасливим від пізнання нового, яке сприяє самовдосконаленню.
Гарно відчувати підтримку, усвідомлювати, що не тебе мають вести, а ти сам маєш йти, спрямовувати власне зусилля на "переставляння ніг" не чекаючи, що хтось це має робити за тебе: "ніхто, нічого, ніколи, нічим тобі не зобов'язаний" і все, що тобі добродіють - роблять це з любові до ближнього (може і не усвідомлюючи своєї любові-агапе). Переконався, що справді (!) ближній є однодумцем і співробітником.

Признаюся, було важко проголосувати по запропонованих пунктах

Цитата:
цікаві статті, дискусії, знайомство з однодумцями, колективне творення майбутнього, інвестиції у перспективну справу

... кожен підходить! Та все ж я обрав у голосуванні "колективне творення майбутнього" і тому вкладаю інвестиції у перспективну справу. І тому часто підписую свої коментарі "РаДіймо!" бо треба діяти... і радісно... і з усвідомленням свого божественного єства, своєї зМоги.
Справді - РаДіймо (намір) і тоді збудеться наше бажання, коли ми ствердужмо - "Хай буде!"
Дякую, друзі! Мене мало, хто знає в обличчя, але спілкуючись з Вами, я відчуваю себе щасливим!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Повністю підтримую думки пана Арсена. За це гали. Тільки хочу додати, що на цьому сайті коментатори займаються не відстоюванням своєї точки зору за будь-яку ціну, а спільним пошуком правди. Саме тому тут приємно спілкуватися на відміну від відомих сайтів новин, де в коментарях тільки образи і мати.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

1)А чому я не бачу себе у списку серед тих, хто проголосував за "колективне творення майбутнього"? ;-)
2)Чому зникла можливість форматувати текст під час написання або редагування коментаря?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

У мене таке ж саме - коли редагуєш коментар, чи пишеш другий до однієї статті, то планки з інструментами редагування тексту не видно...
Але, разом з тим, це спонукає до оволодівання кодами форматування ;))).
Ось, наприклад, планки з інструментами зараз також не бачу ;), а цитату позначаю курсивом і виділяю жирним:

"Обмеження ресурсів - спонукає до розвитку"!

Я вже знаю, що коли хочеш виділити текст жирним, то треба написати [b] перед текстом і після тексту, або [i] для виділення тексту курсивом. Зауважу, що у другій частині пари коду треба писати із слешом (косою рискою - / ) - відкрити квадратну дужку, лат. буква і, закрити квадратну дужку.
Посилання можна оформити так - [url=линк]текст[/url] і т.д.

У свій час я подібним чином освоїв комбінації клавіш для роботи на комп'ютері без мишки (бо вона на той складний час вона поламалася ;) )
РаДіймо!

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Хотіла проголосувати за коментар пана Арсена Дубовика 5 галів, але якось "не дотягнула" мишкою на 5 блискавок. Що тепер робити?

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

:D
Гальте ще! ))))))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Гарно написав пан Арсен. Але для участі в конкурсі треба це написати у власному блозі з тегом "Чому я став інвестором".

Тоді буде нормальне голосування і можна побачити, яка стаття набрала найбільше галів.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Дякую за пропозицію. Коли писав - не думав про участь у конкурсі... просто "вилив почуттів" :-).
Дякую за пропозицію участі в конкурсі! Ось читайте і гальте на здоров'я! :D )))))))))))
Чому інвестором став Арсен Дубовик

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Петро Підкова.
0
Ще не підтримано

Радіймо!
Особисто мені весь перелік по душі.
Хай Буде!

Підкуємось браття, знаннями вишніми!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

То чому Гравці стали/стають інвесторами?! Є досить солідні інвестори... чому вони вкладають у НС? Цікаво ;)
А вам?...

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Cкажіть, будь-ласка, чому є сотник, полковник, гетьман, а нема слова сотниця, полковниця, гетьманша?
Чи не здається, що за №1 йде №2, щоб народився № 3, а всі разом зроблять № 4 ?

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Якщо жінка очолить сотню, то автоматично з’явиться слово "сотниця". Зоріно, творіть свою сотню!

Зоріна Небокрай каже:
Cкажіть, будь-ласка, чому є сотник, полковник, гетьман, а нема слова сотниця, полковниця, гетьманша?
Чи не здається, що за №1 йде №2, щоб народився № 3, а всі разом зроблять № 4 ?

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую! Ха! Добре побажання!
Я написала, щоби жінки долучались і не думали, що тут треба шаблями махати. Ми інтелектуально удосконалюємось. Жінки, показуйте своє вміння, бо інакше чоловіча стать думатиме, що одні вони розумники, бо тут вони таке трохи закидають.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Чи хтось із шановного товариства вже займається проектами переселень з міст, на природу? Для цього цікаво було б почитати про такі проекти, як Ауров(в)іль, Лонго Май, та і в "гектарах" Мегре теж є багато чого корисного. Там формувати сотні було б набагато швидше.

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Скоріше всього, сотні формуватимуться у містах, найактивніше - у мегаполісах. Будування екопоселень - це справа потужних громад, не менше полкових (понад 1000 членів).

сВіт Розумний каже:
Чи хтось із шановного товариства вже займається проектами переселень з міст, на природу? Для цього цікаво було б почитати про такі проекти, як Ауров(в)іль, Лонго Май, та і в "гектарах" Мегре теж є багато чого корисного. Там формувати сотні було б набагато швидше.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

До речі, є підтвердження, що вода в природі має оздоровлювальний вплив на людей. Тому поселятись краще біля водоймищ. Вода надає електронний баланс організму, несе заряд чи електрони, які благодійно впливають на наше тіло. Ось вам і рибалка- посидів і оздоровився. Є дані, що сидівши в тюрмі на острові, в"язні не старіли, і навіть вилікувалися.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Проголосувала б одразу за ВСІ відповіді! :)

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

А коли завершується вже сам конкурс?
Чи він без терміну??

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Подарунки переможцям і учасникам будуть на Миколая.

Альберт Саїн каже:
А коли завершується вже сам конкурс?
Чи він без терміну??

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Миро каже:
Подарунки переможцям і учасникам будуть на Миколая.

Альберт Саїн сказав:<blockquote class="bb-quote-body">А коли завершується вже сам конкурс?
Чи він без терміну??</blockquote>

Це приємно чути!=)
Отже у решти інвесторів є ще вдосталь часу для опублікувань своїх статтей по даній темі і отримати на Миколая подаруночок незалежно від того хто переможе у конкурсі)))

Зображення користувача Дольф Лундгрен.
0
Ще не підтримано

Я підтримую добрих людей - які займаються доброю справою! саме тому інвестую!

Радіймо!

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Вирішив стати інвестором ТГ, бо те, чим займаються тут дуже схоже на План Харі Селдона по створенню нової міжгалактичної імперії в найкоротший термін після розвалу старої. Про це дуже захоплююче писав Айзек Азимов у шести (чи навіть септи) логії "Установлення" ("Foundation").

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Цей конкурс триває з 4 жовтня 2014 р. і скоро вже Миколая у грудні-14. Сьогодні 12.12.14 р. Конкурс триває вже більше трьох місяців, а взяло участь у ньому (проголосувало) всього 28 інвесторів. Чого ми такі байдужі? Я став інвестором тому, що вірю в ідею ТГ! ТГ - це ще ЗЕРНО, а його треба дбайливо поливати і доглядати, щоб постав справжній Третій гетьманат у житті України! Це коли коротко казати.

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Радіймо!
Можете прогалосувати і за мою інвестиційну мотивацію або детальніше ознайомити зі своєю.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Друзі, поспішайте! Ще маєте 2 дні. У понеділок підводимо підсумки конкурсу, визначаємо переможця, розсилаємо подарунки.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Миро каже:
Друзі, поспішайте! Ще маєте 2 дні. У понеділок підводимо підсумки конкурсу, визначаємо переможця, розсилаємо подарунки.

Гмм.. а чого нашого "шановного" шизофреніка п. Миколу Понамаренко дискваліфіковано у конкурсі??

І ще одне а чого саме у понеділок 15 грудня коли Миколая десь чи то 17 чи то 18? А ще чи зарахують мій сьогоднішній голос за публікацію який я не міг зробити скорше через тех. причини???

Ну і на сам кінець, а де самі опубліковані понеділкові результати??
А ще шкода, що я так і не встиг поділитися своєю ідеєю стосовно проведення статестичних даних по учасникам конкурсу=((
Де я хотів був запропонувати щоби окрім вказаної кількості голосів за публікацію поряд із іменем гравцем також ще була і вказана сама сума інвестицій ним зроблена до часу підбиття результатів..
Тобто було б приємно знати що наприклад гравець "В" на першому місці отримав стільки то голосів наприклад там 75, і при цьому сам інвестував там наприклад 984, а гравець "Р" на другому місці наприклад отримав 46 голосів но при цьому інвестував там скажемо 1250=)))
Ото була б як на мене приємна наочно оглядна статистика попри красномовність яка отримала відповідно кількість голосів у порівнянні із дійсними і щирими фінансовими намірами в інвестуванні нашого сайту=Р

Но але я так розумію що я таки запізнився зі своєю пропозицією=((

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Добре, чекаю до кінця дня. Хто ще не проголосував - голосуйте.

Альберт Саїн каже:
А ще чи зарахують мій сьогоднішній голос за публікацію який я не міг зробити скорше через тех. причини???

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Звісно, Пономаренко викликав суперечки, але чому ти вирішив, що він шизофренік?
Свято Миколи - 19 грудня! Тож побажаймо Пономаренкові злагоди з собою і Всесвітом.

А за мій допис можеш проголосувати як до закінчення конкурсу, так і після.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Став інвестором ТГ,через те,що вперше знайшов сайт,на якому багато цікавих тем розписані українською мовою..Захотілося підтримати людей,які взялися за таку роботу в такій ситуації..Простіше сказати,хотів підтримати щось дійсно українське і перспективне...Дякую громаді НО за працю..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Пане Явсе Світе, колись мені пан Ігор відписав таке:

Ігор каже:
Гарно написав пан Арсен. Але для участі в конкурсі треба це написати у власному блозі з тегом "Чому я став інвестором".
Тоді буде нормальне голосування і можна побачити, яка стаття набрала найбільше галів.

Думаю, це стосується усіх. Скоріше напишіть таку статтю і беріть участь у конкурсі! ;)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Він уже бере участь у конкурсі - клацніть на тег Чому я став інвестором.

Арсен Дубовик каже:
Пане Явсе Світе, колись мені пан Ігор відписав таке:
Ігор сказав:<blockquote class="bb-quote-body">Гарно написав пан Арсен. Але для участі в конкурсі треба це написати у власному блозі з тегом "Чому я став інвестором".
Тоді буде нормальне голосування і можна побачити, яка стаття набрала найбільше галів.</blockquote>

Думаю, це стосується усіх. Скоріше напишіть таку статтю і беріть участь у конкурсі! ;)

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

Про те, чому я став інвестором можна зрозуміти з цієї моєї публікації. Саме в ній - моя мотивація! Бо я - українець і мені конче треба ним залишатися!

Можете галосувати ;))

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Ач як я підхльоснув це опитування своїм коментарем! Радий буду перемозі друга Арсена!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Шановні компанійці, сьогодні, 14.12.14 р. о 14=00 я опублікував у своєму блозі допис ЯК Я СТАВ ІНВЕСТОРОМ ТГ. Бачу, що це є більш актуальним, аніж поділитися своїм досвідом, як я вдосконалив шатківницю та як ми з дружиною квасили капусту. Може друг Володимир навчить мене, як тут послатися мені на той допис? Бо без цього я не можу навіть проголосувати і цьому ОПИТУВАННІ.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Хто ж це допоміг мені зробити ПОСИЛАННЯ на мій допис? Прошу когось навчити мене робити ПОСИЛАННЯ самостійно! А в цьому опитуванні для мене й досі закриті "кнопки голосування". Пане Вадиме, допоможіть їх відкрити!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

"Кнопку голосування" Вам таки пан Вадим допоможе задіяти! І мені він допоміг в цьому! Ще раз тут дякую йому.

А будь яке посилання в коментарі зробити дуже просто ))
1)Вгорі над полем для коментаря є рядок піктограм (кнопок з малюночком). Спочатку виділяєте слово з якого бажаєте створити посилання, потім натискаєте піктограму Insert/edit link (вона друга зліва, земна куля зі значком ланки ланцюга, чи символу нескінченності) - відкриється поле для вставки линка - вставляєте скопійований линк у верхнє пусте поле (URL) - натискаєте "Гаразд" - і маєте посилання куди бажали! )).
2)Якщо хочете вставити малюнок у коментар, натискаєте першу піктограму - ту, де зображений "захід Сонця" (до слова, може її варто замінити на щось "наше"... га, пане Ігоре?).
Далі у поле Image URL вставляєте попередньо скопійоване посилання на малюнок з браузеру (щоб посилання на малюнок отримати, натискаєте праву кнопку миші на малюнку, який хочете вставити в коментар і обираєте Копіювати URL-адресу зображення). Натискаєте "Гаразд" і ...
РаДІймо! ))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Тренуюся прямо тут, друже Арсене! Завдання: послатися на твій попередній коментар у цьому моєму коментарі. [url]ТУТ[/url]

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Замість слова ТУТ треба вставити линк (посилання).

Анатолій Висота каже:
Тренуюся прямо тут, друже Арсене! Завдання: послатися на твій попередній коментар у цьому моєму коментарі. [url]ТУТ[/url]

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Вірніше буде "на слово ТУТ вставити линк бажаного посилання". ;).

Цитата:
Миро сказав:
Замість слова ТУТ треба вставити линк (посилання).

Пане Анатолію, Ви знаєте, що таке линк і де його взяти?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Друже Арсене, пане Миро, дякую вам, що турбуєтеся за мою освіту. Таке може бути корисним для багатьох. Що таке посилання? Наприклад, в науковій статті я щось повідомляю й кажу, що науковий агроном мій друг Володимир Майборода теж це знає і роблю посилання /1/. Хтось зазирає у кінець статті і бачить у СПИСКУ ЛІТЕРАТУРИ під 1. Володимир Майборода, Порівняльні характеристики грунтів... (монографія), вид.... рік.... стор. Той хтось йде в бібліотеку, бере монографію й читає на вказаній сторінці, а тоді переконується, що я не збрехав. А тут я, розповідаючи вам, який Арсен добрий і мудрий чоловік, хочу послатися не на слово, а на цілий КОМЕНТАР, в якому мій вчитель пише про 4 кроки, зробивши які, я стану розумнішим. Дивіться ж, де я йшов і спотикнувся. Читаю пораду: Спочатку виділяєте слово з якого бажаєте створити посилання, потім натискаєте піктограму Insert/edit link Виділяти я вмію - для цього натискаю shift і курсорні стрілки одночасно або замість цього натискаю ліву кліву клавішу мишки і разом рухаю її по тексту. І натиснути на піктограму із лежачою вісімкою можу. Вискакує вікно із двома (!) полями, одне з яких ТЕКСТ. Читаю про третій крок: вставляєте скопійований линк у верхнє пусте поле (URL) - натискаєте "Гаразд" і в мене сум"яття: говориться про "скопійований линк", а в перших двох кроках НІЧОГО про це не сказано! Де попало я пишу ТУТ, і, радіючи, що вмію читати, натискаю на ГАРАЗД. Результат = 0 Чого ж так відбувається?
А може [url=А будь яке посилання в коментарі зробити дуже просто )) 1)Вгорі над полем для коментаря є рядок піктограм (кнопок з малюночком). Спочатку виділяєте слово з якого бажаєте створити посилання, потім натискаєте піктограму Insert/edit link (вона друга зліва, земна куля зі значком ланки ланцюга, чи символу нескінченності) - відкриється поле для вставки линка - вставляєте скопійований линк у верхнє пусте поле (URL) - натискаєте "Гаразд" - і маєте посилання куди бажали! )).]ОТАК[/url]:

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

РаДію, Пане Анатолію! ))) Ви - мій шліфувальний камінь!)))))) Видно, я поступив, як казав сатирик Аркадій Райкін: "Шесть пішем, трі на ум пошло..." пам'ятаєте ;)
Оте "вставляєте скопійований линк" мало означати, що линк (URL) сам не вставляється... і його попередньо треба скопіювати в буфер обміну.
Беремо собі на замітку: "Дорогу долає то, хто йде", але чи хочете сказати, що "Майстром навчання стає той, хто навчає так, щоб в учня додаткових питань не виникало"?
Я думаю, що ще й так - "Чим більше запитань, на які учень ще й сам шукає відповіді, тим кращий результат."

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Друже Арсене, ось я хочу нагадати за свій останній допис "Як я став...".

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Вітаю! Сталося! Відбулося!

...але ...якась помилка ...перехід не спрацьовує...
Ще одна порада, пане Анатолію: URL статей на Народному Оглядачеві краще брати короткі. Вони знаходяться у невеличкому полі безпосередньо над назвою статті "Посилання на сторінку. Скорочене .........".
Спробуєте ще?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Друже Арсене, ось що я побачив над назвою цієї статті: Спецтема:
Національний Собор (НС)
Простір волі
Ігор Каганець, Інститут метафізичних досліджень Перехід-IV
Чому я став інвестором Третього Гетьманату (опитування, конкурс)
І де ви тут бачите: безпосередньо над назвою статті "Посилання на сторінку. Скорочене .........". Ну то де ж цей клятий ЛИНК?

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Знайшов! Здогадався! Друже Арсене, але й ОЦЯ СТАТТЯ варта вашої уваги!

Сторінки

  • Сторінка
  • of 2
  • >